Повезане вести

Маја и Цар раскинули бурније него икада: Једно о другом изнели ужасне ствари

Маја и Цар раскинули бурније него икада: Једно о другом изнели ужасне ствари

Свет & Скандал 23.05.2025
Маја Маринковић и Филип Цар поново су раскинули. Иако су покушали да изгладе односе, раскид је поново био буран, а сада су у причу увучени и приватни снимци, уцене и оптужбе са обе стране. ИВАН ВУЧИЋЕВИЋ Како тврди Филип, Маја је… »
Раскинули Маја и Цар! Маринковићева ухватила Филипа у прељуби, направила хаос за 2 минута, он јавно запретио: Имам твоје…

Раскинули Маја и Цар! Маринковићева ухватила Филипа у прељуби, направила хаос за 2 минута, он јавно запретио: Имам твоје…

Курир 23.05.2025
Маја Маринковић и Филип Цар су поново раскинули, а иако је деловало да ће овога пута љубав да им успе, опет су се бурно растали. Ако је веровати речима Филипа Цара, Маја је успела да отвори закључани фолдер на његовом… »
Раскинули Цар и Маја: Маринковићева ухватила Филипа у прељуби, направила општи хаос, он запретио: "Имам твоје интимне…

Раскинули Цар и Маја: Маринковићева ухватила Филипа у прељуби, направила општи хаос, он запретио: "Имам твоје интимне…

Блиц 23.05.2025
Маја Маринковић и Филип Цар су поново раскинули, а иако је деловало да ће овога пута љубав да им успе, опет су се бурно растали. Ако је веровати речима Филипа Цара, Маја је успела да отвори закључани фолдер на његовом… »
Маја украла интимне фотографије из филиповог телефона, на њима друге жене Цар се одмах огласио: "Извукла их је док сам…

Маја украла интимне фотографије из филиповог телефона, на њима друге жене Цар се одмах огласио: "Извукла их је док сам…

Ало 23.05.2025
Маја Маринковић и Филип Цар раскинули по ко зна који пут. Маја Маринковић и Филип Цар су раскинули! Након што су обновили љубавни однос и поново једно другом дали шансу да овог пута романса успе, Маринковићева и Цар ставили су… »

Вести дана »