Povezane vesti
Bogdanović: Trudim se da ostanem zdrav da ne bih u Partizan došao „polupan” (video)
Sportski žurnal pre 22 dana
„Mislim da će Nikola Jokić igrati na EP, ali svi imamo drugačije poglede na život”. Gost na „fajnal foru” u Abu Dabiju i jedan od najboljih 25 igrača Evrolige ikad Bogdan Bogdanović dotakao se brojnih tema, najzanimljivijih u vezi s povratkom u Partizan… »
Bogdanović u Abu Dabiju odgovorio na pitanje da li će Jokić igrati za reprezentaciju Srbije
Danas pre 22 dana
Košarkaš LA Klipersa Bogdan Bogdanović nalazi se u Abu Dabiju na fajnal-foru Evrolige. Prisustvo kapitena reprezentacije Srbije izazvalo je ogromno interesovanje srpskih izveštača koji su ga upitali da li će Nikola Jokić igrati na predstojećem Evropskom… »
"Šta hoćete da kažem za Jokića? Igra!": Bogdanović se nada najjačoj Srbiji na Eurobasketu
Mondo pre 22 dana
Bogdan Bogdanović prokomentarisao je da li očekuje da Nikola Jokić igra za reprezentaciju Srbije na Eurobasketu. Da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije? Svakog leta kada se igra neko veliko međunarodno košarkaško takmičenje ovo postaje… »
Bogdanović odgovorio da li će Jokić igrati za Srbiju, pa prognozirao osvajača Evrolige
Nova pre 22 dana
Bogdan Bogdanović trenutno se nalazi u Abu Dabiju gde će prisustvovati Fajnal foru Evrolige. Legenda ovog takmičenja koje je osvojio kao igrač Fenerbahčea uz brojna individualna priznanja je privukao veliku pažnju medija. Srpske medije je naravno najviše… »
Bogdan o temi koja zanima celu Srbiju... Hoće li Jokić igrati na Evrobasketu? Kapiten Orlova se oglasio - u kontaktu je sa…
Kurir pre 22 dana
Evropsko prvenstvo se polako približava, a pitanje koje zanima celu Srbiju glasi - hoćemo li ovog leta gledati Nikolu Jokića u nacionalnom dresu? Tog pitanja dotakao se kapiten naše reprezentacije, Bogdan Bogdanović, koji je svojim odgovorom obradovao… »
Bogdanović obradovao navijače Srbije: Mislim da će Jokić igrati na Evropskom prvenstvu
Euronews pre 22 dana
Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije trenutno se nalazi u Abu Dabiju, gde će iz prvih redova tokom naredna tri dana posmatrati fajnal-for Evrolige, a pred polufinalne susrete koje ćete u direktnom prenosu moći da pratite na… »
Bogdanović: Mislim da će Jokić da igra za Srbiju na Evropskom prvenstvu!
Sputnik pre 22 dana
Da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu? Bogdan Bogdanović misli da će se to dogoditi, ali, ne može da tvrdi. O ovoj temi govorio je tokom Fajnal fora u Abu Dabiju. „Svi mi imamo svoje živote… »
Bogdan u Abu Dabiju o povratku u Partizan i Jokiću: "Igra! to hoćete? Voleo bih da se vratim..."
Telegraf pre 22 dana
Veliki broj košarkaških zvezda i stručnjaka stigao je u prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata kako bi prisustvovali Fajnal foru Evrolige. Među njima je i kapiten reprezentacije Srbije i as Los Anđeles Klipersa – Bogdan Bogdanović. Popularni Bogdan je u… »
Bogdan: Mislim da će Jokić da igra na Evrobasketu
Sport klub pre 22 dana
Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije i as Los Anđeles Klipersa, nalazi se u Abu Dabiju na Fajnal foru. Nekadašnji igrač Partizana i Fenerbahčea i osvajač prestižnog takmičenja, u Emiratima je predstavljen kao jedna od legendi Evrolige… »
Bogdan: Mislim da će Jokić da igra na Evrobasketu
Sport klub pre 22 dana
Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije i as Los Anđeles Klipersa, nalazi se u Abu Dabiju na Fajnal foru. Pročitaj više… »
Bogdan obradovao Srbiju: "Mislim da će Nikola Jokić igrati na Evrobasketu!"
B92 pre 22 dana
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović se dotakao glavnog pitanja - hoće li Nikola Jokić nastupati na Evrobasketu? Košarkaš Los Anđeles Klipersa Bogdan Bogdanović se nalazi u Abu Dabiju gde će iz prvih redova pratiti F4 Evrolige. Tim… »
Milutinov najavio da Srbija ide na Evrobasket u najjačem sastavu: Zlatna medalja bi bila kruna ove generacije
Danas pre 22 dana
Centar Olimpijakosa Nikola Milutinov, koji se trenutno sa svojim klubom nalazi u Abu Dabiju gde će igrati fajnal-for Evrolige, izjavio je da će Srbija u najjačem sastavu igrati na ovogodišnjem Evrobasketu. Milutinov je dodao da je selektor Pešić napravio… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
Novi magazin pre 5 satijoš 12 povezanih

U 13 gradova u Srbiji održani protesti kojima se traži primena zakona za zaštitu životinja
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih

Studentkinja Sara sa protesta: "Ne damo Kosjerić, bićemo ovde koliko god je potrebno"
N1 Info pre 32 minutajoš 9 povezanih