Повезане вести
Богдановић: Трудим се да останем здрав да не бих у Партизан дошао „полупан” (видео)
Спортски журнал 23.05.2025
„Мислим да ће Никола Јокић играти на ЕП, али сви имамо другачије погледе на живот”. Гост на „фајнал фору” у Абу Дабију и један од најбољих 25 играча Евролиге икад Богдан Богдановић дотакао се бројних тема, најзанимљивијих у… »
"Шта хоћете да кажем за Јокића? Игра!": Богдановић се нада најјачој Србији на Еуробаскету
Мондо 23.05.2025
Богдан Богдановић прокоментарисао је да ли очекује да Никола Јокић игра за репрезентацију Србије на Еуробаскету. Да ли ће Никола Јокић играти за репрезентацију Србије? Сваког лета када се игра неко велико међународно кошаркашко… »
Богдановић у Абу Дабију одговорио на питање да ли ће Јокић играти за репрезентацију Србије
Данас 23.05.2025
Кошаркаш ЛА Клиперса Богдан Богдановић налази се у Абу Дабију на фајнал-фору Евролиге. Присуство капитена репрезентације Србије изазвало је огромно интересовање српских извештача који су га упитали да ли ће Никола Јокић играти… »
Богдановиц́: Мислим да ц́е Јокиц́ да игра за Србију на Европском првенству!
Спутник 23.05.2025
Да ли ц́е Никола Јокиц́ играти за репрезентацију Србије на предстојец́ем Европском првенству? Богдан Богдановиц́ мисли да ц́е се то догодити, али, не може да тврди. О овој теми говорио је током Фајнал фора у Абу Дабију. „Сви ми… »
Богдан о теми која занима целу Србију... Хоће ли Јокић играти на Евробаскету? Капитен Орлова се огласио - у контакту је са…
Курир 23.05.2025
Европско првенство се полако приближава, а питање које занима целу Србију гласи - хоћемо ли овог лета гледати Николу Јокића у националном дресу? Тог питања дотакао се капитен наше репрезентације, Богдан Богдановић, који је… »
Богдановић одговорио да ли ће Јокић играти за Србију, па прогнозирао освајача Евролиге
Нова 23.05.2025
Богдан Богдановић тренутно се налази у Абу Дабију где ће присуствовати Фајнал фору Евролиге. Легенда овог такмичења које је освојио као играч Фенербахчеа уз бројна индивидуална признања је привукао велику пажњу медија. Српске… »
Богдановић обрадовао навијаче Србије: Мислим да ће Јокић играти на Европском првенству
Еуроневс 23.05.2025
Богдан Богдановић, капитен кошаркашке репрезентације Србије тренутно се налази у Абу Дабију, где ће из првих редова током наредна три дана посматрати фајнал-фор Евролиге, а пред полуфиналне сусрете које ћете у директном преносу… »
Богдан у Абу Дабију о повратку у Партизан и Јокићу: "Игра! то хоћете? Волео бих да се вратим..."
Телеграф 23.05.2025
Велики број кошаркашких звезда и стручњака стигао је у престоницу Уједињених Арапских Емирата како би присуствовали Фајнал фору Евролиге. Међу њима је и капитен репрезентације Србије и ас Лос Анђелес Клиперса – Богдан… »
Богдан: Мислим да ће Јокић да игра на Евробаскету
Спорт клуб 23.05.2025
Богдан Богдановић, капитен репрезентације Србије и ас Лос Анђелес Клиперса, налази се у Абу Дабију на Фајнал фору. Некадашњи играч Партизана и Фенербахчеа и освајач престижног такмичења, у Емиратима је представљен као једна од… »
Богдан: Мислим да ће Јокић да игра на Евробаскету
Спорт клуб 23.05.2025
Богдан Богдановић, капитен репрезентације Србије и ас Лос Анђелес Клиперса, налази се у Абу Дабију на Фајнал фору. Прочитај више… »
Богдан обрадовао Србију: "Мислим да ће Никола Јокић играти на Евробаскету!"
Б92 23.05.2025
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић се дотакао главног питања - хоће ли Никола Јокић наступати на Евробаскету? Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Богдан Богдановић се налази у Абу Дабију где ће из првих редова… »
Милутинов најавио да Србија иде на Евробаскет у најјачем саставу: Златна медаља би била круна ове генерације
Данас 23.05.2025
Центар Олимпијакоса Никола Милутинов, који се тренутно са својим клубом налази у Абу Дабију где ће играти фајнал-фор Евролиге, изјавио је да ће Србија у најјачем саставу играти на овогодишњем Евробаскету. Милутинов је додао да… »
Вести дана »
САД гађале мостове и срушиле торањ у кључној луци у проширењу кампање против Ирана
Бета пре 1 сатјош 32 повезане
Једна собраћајна незгода у којој је повређено јено лице на лесковачким путевима
Став.лифе пре 25 минутајош 18 повезаних