Povezane vesti
Popović joj promenio ime Zvezda Granda šokirala priznanjem o direktoru Granda!
Alo 23.05.2025
Nakon takmičenja potpisala je ugovor sa Grandom na pet godina. Saša Popović je preminuo pre dva meseca, a estrada se još uvek priseća koliko im je pomogao i kako su izgledali prvi susreti sa njim. Sada je o direktoru Granda govorila pevačica Nadežda… »
"Saša Popović nije voleo moje ime": Pevačica šokirala izjavom o čelniku Granda, evo šta joj je često govorio
Blic 23.05.2025
Saša Popović je preminuo pre dva meseca, a estrada se još uvek priseća koliko im je pomogao i kako su izgledali prvi susreti sa njim. O Saši je sada govorila pevačica Nadežda Biljić koja ne krije da joj je on bio često vetar u leđa. Ono što je iznenadilo… »
Saša Popović mrzeo ime ove pevačice: Tek sad otkrila koji joj je nadimak dao, smatrao da nije za scenu
Mondo 23.05.2025
Pevačica je tek sada otkrila kako ju je zvao pokojni Saša, ali i šta se desilo nakon što je raskinula ugovor. Prošlo je dva meseca od smrti Saše Popovića, a domaća estrada ga i dalje sa setom pominje, prisećajući se njegove pomoći i prvih susreta sa… »
"Saša Popović nije voleo moje ime": Pevačica otkrila istinu o pokojnom čelniku Granda: "Zvao me je..."
Telegraf 23.05.2025
Saša Popović je preminuo pre dva meseca, a estrada se još uvek priseća koliko im je pomogao i kako su izgledali prvi susreti sa njim. O Saši je sada govorila pevačica Nadežda Biljić koja ne krije da joj je on bio često vetar u leđa. Ono što je iznenadilo… »
Vesti dana »

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Studenti ušli u zgradu fakulteta, policija se povukla: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 10 minutajoš 57 povezanih

Policija se povukla ispred zgrade Univerziteta u Novom Pazaru
BBC News pre 10 minutajoš 57 povezanih

Mame protiv mašinerije danas u podne na zrenjaninskom trgu u znak podrške novopazarskim studentima! Mame protiv mašinerije
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 26 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 5 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 4 satijoš 41 povezana