Povezane vesti

Popović joj promenio ime Zvezda Granda šokirala priznanjem o direktoru Granda!

Popović joj promenio ime Zvezda Granda šokirala priznanjem o direktoru Granda!

Alo pre 28 dana
Nakon takmičenja potpisala je ugovor sa Grandom na pet godina. Saša Popović je preminuo pre dva meseca, a estrada se još uvek priseća koliko im je pomogao i kako su izgledali prvi susreti sa njim. Sada je o direktoru Granda govorila pevačica Nadežda… »
"Saša Popović nije voleo moje ime": Pevačica šokirala izjavom o čelniku Granda, evo šta joj je često govorio

"Saša Popović nije voleo moje ime": Pevačica šokirala izjavom o čelniku Granda, evo šta joj je često govorio

Blic pre 28 dana
Saša Popović je preminuo pre dva meseca, a estrada se još uvek priseća koliko im je pomogao i kako su izgledali prvi susreti sa njim. O Saši je sada govorila pevačica Nadežda Biljić koja ne krije da joj je on bio često vetar u leđa. Ono što je iznenadilo… »
Saša Popović mrzeo ime ove pevačice: Tek sad otkrila koji joj je nadimak dao, smatrao da nije za scenu

Saša Popović mrzeo ime ove pevačice: Tek sad otkrila koji joj je nadimak dao, smatrao da nije za scenu

Mondo pre 28 dana
Pevačica je tek sada otkrila kako ju je zvao pokojni Saša, ali i šta se desilo nakon što je raskinula ugovor. Prošlo je dva meseca od smrti Saše Popovića, a domaća estrada ga i dalje sa setom pominje, prisećajući se njegove pomoći i prvih susreta sa… »
"Saša Popović nije voleo moje ime": Pevačica otkrila istinu o pokojnom čelniku Granda: "Zvao me je..."

"Saša Popović nije voleo moje ime": Pevačica otkrila istinu o pokojnom čelniku Granda: "Zvao me je..."

Telegraf pre 28 dana
Saša Popović je preminuo pre dva meseca, a estrada se još uvek priseća koliko im je pomogao i kako su izgledali prvi susreti sa njim. O Saši je sada govorila pevačica Nadežda Biljić koja ne krije da joj je on bio često vetar u leđa. Ono što je iznenadilo… »

Vesti dana »