Povezane vesti
Bogdanović: Mislim da će Jokić igrati na Evrobasketu, imamo šansu za zlato
Vesti online pre 23 dana
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da je optimista po pitanju igranja Nikole Jokića na Evropskom prvenstvu i dodao da “orlovi” imaju šansu da osvoje zlato koje se čeka od 2001. godine. – Optimista sam, mislim da će Jokić… »
Bogdanović: Mislim da će Jokić igrati na Evrobasketu, idemo na zlato
RTS pre 23 dana
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da je optimista po pitanju igranja Nikole Jokića na Evropskom prvenstvu i istakao da "orlovi" imaju šansu da osvoje zlato koje se čeka od 2001. godine. "Optimista sam, mislim da će Jokić… »
Bogdanove reči će oduševiti navijače: Optimista sam, mislim da će Jokić igrati na Evropskom prvenstvu
Večernje novosti pre 23 dana
SRBIJA će na leto pokušati da posle 23 godine osvoji zlato na nekom velikom takmičenju. Mnogo se priča o tome da li će Nikola Jokić nastupati na Evrobasketu. Foto: Profimedia Kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović rekao je da je optimista po pitanju igranja… »
Bogdan Bogdanović: Mislim da će Nikola Jokić igrati na Evrobasketu, imamo šansu za zlato
Politika pre 23 dana
ABU DABI – Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da je optimista po pitanju igranja Nikole Jokića na Evropskom prvenstvu i dodao da „orlovi” imaju šansu da osvoje zlato koje se čeka od 2001. godine. „Optimista sam, mislim da… »
Bogdanović: Mislim da će Jokić igrati na Evrobasketu, imamo šansu za zlato
RTV pre 23 dana
ABU DABI - Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da je optimista po pitanju igranja Nikole Jokića na Evropskom prvenstvu i dodao da "orlovi" imaju šansu da osvoje zlato koje se čeka od 2001. godine. "Optimista sam, mislim da… »
Bogdan o povratku u Evropu i evrobasketu: Neću doći polupan, mislim da će Jokić igrati
Dnevnik pre 23 dana
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović govorio je o povratku u Evropu i Nikoli Jokiću. Bogdanović je trenutno u NBA ligi, najjačoj na svetu u kojoj nosi dres Los Anđeles Klipersa. Bogdan je novinarima u Abu Dabiju u kom danas počinje… »
Bogdan nije rekao gde će se vratiti: Neću doći polupan…
Sport klub pre 23 dana
Bogdan Bogdanović je trenutno u najboljim igračkim godinama i definitivno pripada trenutno NBA ligi, ali nikada nije isključio svoj povratak u Evropu. To je kapiten srpske reprezentacije ponovio u razgovoru sa srpskim novinarima u Abu Dabiju. Proglašen… »
Bogdan nije rekao gde će se vratiti: Neću doći polupan…
Sport klub pre 23 dana
Bogdan Bogdanović je trenutno u najboljim igračkim godinama i definitivno pripada trenutno NBA ligi, ali nikada nije isključio svoj povratak u Evropu. Pročitaj više… »
Vesti dana »

Makron stigao na Grenland, pa poručio: Došao sam pokažem solidarnost Francuske i EU
Večernje novosti pre 47 minutajoš 19 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: „Današnji program će biti malo iznenađenje, danas je dan za studente“
Nova pre 3 minutajoš 20 povezanih

Iran ciljao netanjahuovu rezidenciju: To nije sve, na udaru i elektrana
Kurir pre 3 minutajoš 15 povezanih

Macut demantovao Vučevića: Predsednik SNS se pozvao na tvrdnje iz tabloida o rektoru Đokiću, Vlada tvrdi da su to „netačne insinuacije“
Nova pre 58 minutajoš 12 povezanih