Повезане вести
Сем Алтман и дизајнер иПхоне-а праве уређај који "чита ваш живот"!
Курир 23.05.2025
Сем Алтман, извршни директор ОпенАИ-ја, најавио је амбициозан план, производњу и дистрибуцију чак 100 милиона паметних АИ уређаја који ће моћи да "виде и разумеју" све што се дешава у животима корисника. Кључни партнер? Нико… »
Од иПада до вештачке интелигенције: Славног Аппле дизајнера "украо" ОпенАИ! "Он је једноставно најбољи на свету"
Блиц 23.05.2025
Јони Иве, изузетно утицајни британски дизајнер који стоји иза изгледа Апплеових најлегендарнијих и најуспешнијих производа, придружује се ОпенАИ-ју. Извршни директор ОпенАИ-а Сам Алтман рекао је да је "одушевљен" што ради са… »
Аппле у проблему: Хоће ли ОпенАИ-јев АИ хардвер угрозити будућност иПхоне-а?
Курир 23.05.2025
ОпенАИ је најавио да преузима стартап компанију ио, коју је основао легендарни, некадашњи главни дизајнер компаније Аппле, Јони Иве и то за износ од чак 6,5 милијарди долара. Ово је највећа аквизиција у историји ОпенАИ-ја и… »
ОпенАИ купио фирму бившег Аппле дизајнера и спремају нови уређај
Домино магазин 23.05.2025
Како-открити-текст-који-је-написао-ЦхатГПТ-вештачка-интелигенција ОпенАИ купио је фирму бившег Аппле дизајнера и спремају нови уређај. Аквизицијом је вредност компаније процењена је на чак 6,5 милијарди долара. Јохнни Иве ће… »
иПхоне у опасности, ОпенАИ улази у свет АИ хардвера
Бенцхмарк 23.05.2025
ОпенАИ је најавио да преузима стартап компанију ио, коју је основао легендарни, некадашњи главни дизајнер компаније Аппле, Јони Иве и то за износ од чак 6,5 милијарди долара. Ово је највећа аквизиција у историји ОпенАИ-ја и… »
ОпенАИ купује стартуп бившег Апплеовог дизајнера
Ал Јазеера 23.05.2025
Компанија за развој вјештачке интелигенције ОпенАИ најавила је да ће купити стартуп бившег Апплеовог дизајнера Јонија Ивеа, фирму ио, за 6,5 милијарди долара који ће бити исплаћени у акцијама. Компанија за развој вјештачке… »
Вести дана »

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана