Povezane vesti

Tramp udara na Epl

Tramp udara na Epl

Telegraf pre 22 dana
Predsednik Donald Tramp je u petak zatražio od kompanije Epl (Apple) da svoje ajfone (iPhone) proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, ili će se suočiti sa carinom od 25%. - Odavno sam obavestio Tima Kuka iz Epla da očekujem da ajfoni koji će se… »
Tramp: Carine za „Epl” od 25 odsto važiće i za „Samsung” i druge proizvođače telefona

Tramp: Carine za „Epl” od 25 odsto važiće i za „Samsung” i druge proizvođače telefona

Politika pre 21 dana
VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp danas je izjavio da će se carine od 25 odsto, koje su uvedene kompaniji „Epl”, primenjivati i za južnokorejski „Samsung” i druge proizvođače pametnih telefona. ''U suprotnom to ne bi bilo fer. (Bela kuća) će… »
Tramp spreman da udari na Epl! Postavio im samo jedan uslov - u suprotnom će se naći na listi carina!

Tramp spreman da udari na Epl! Postavio im samo jedan uslov - u suprotnom će se naći na listi carina!

Kurir pre 21 dana
- Odavno sam obavestio Tima Kuka iz Epla da očekujem da ajfoni koji će se prodavati u Sjedinjenim Američkim Državama budu proizvedeni u SAD, a ne u Indiji ili bilo gde drugde - objavio je Tramp u petak ujutru na mreži Truth Social. - Ako to nije slučaj… »
Tramp zapretio Eplu carinama od 25 odsto ako ne bude proizvodio mobilne telefone u SAD

Tramp zapretio Eplu carinama od 25 odsto ako ne bude proizvodio mobilne telefone u SAD

Nova ekonomija pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je danas kompaniji Epl (Apple) uvođenjem carina od „najmanje 25 odsto“ ako ne bude proizvodila mobilne telefone u SAD. „Odavno sam rekao Timu Kuku iz Epla da očekujem da ajfoni prodavani u SAD budu proizvedeni i… »
Tramp zapretio Eplu carinama od 25 odsto ako ne proizvodi mobilne telefone u SAD

Tramp zapretio Eplu carinama od 25 odsto ako ne proizvodi mobilne telefone u SAD

Forbes pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je danas kompaniji Epl (Apple) uvođenjem carina od „najmanje 25 odsto“ ako ne bude proizvodila mobilne telefone u SAD. „Odavno sam rekao Timu Kuku iz Epla da očekujem da ajfoni prodavani u SAD budu proizvedni i… »
Tramp zapretio carinom od 25 odsto za Apple ako ne prebaci proizvodnju u SAD

Tramp zapretio carinom od 25 odsto za Apple ako ne prebaci proizvodnju u SAD

Nedeljnik pre 21 dana
Predsednik Donald Tramp je zatražio da Apple proizvodi svoje iPhone uređaje u Sjedinjenim Američkim Državama – ili će se suočiti sa carinom od 25 odsto, objavio je CNN. „Još davno sam obavestio Tima Kuka iz Apple-a da očekujem da njihovi iPhone-ovi, koji… »

N1 Info pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je danas kompaniji Epl uvođenjem carina od "najmanje 25 odsto" ako ne bude proizvodila mobilne telefone u SAD. "Odavno sam rekao Timu Kuku iz Epla da očekuje da ajfoni prodavani u SAD budu proizvedni i pravljeni… »
Tramp zapretio kompaniji Epl: Ili pravite telefone u SAD ili platite carinu od 25 odsto

Tramp zapretio kompaniji Epl: Ili pravite telefone u SAD ili platite carinu od 25 odsto

Euronews pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp i zvanično zahteva od kompanije Epl da proizvodi svoje ajfone u Sjedinjenim Državama ili će se suočiti sa carinama od 25 odsto, prenosi CNN. "Odavno sam obavestio Tima Kuka iz Epla da očekujem da njihovi ajfoni koji će se… »

NIN pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je danas kompaniji Epl (Apple) uvođenjem carina od "najmanje 25 odsto" ako ne bude proizvodila mobilne telefone u SAD. "Odavno sam rekao Timu Kuku iz Epla da očekuje da ajfoni prodavani u SAD budu proizvedni i… »

Vesti dana »