Povezane vesti
Maja Sević iz Niša dobitnica prestižne nagrade „Lider u održivom razvoju“
Glas juga pre 24 dana
U konkurenciji više od 100 prijavljenih projekata iz celokupnog spektra društvenog i poslovnog života u Srbiji, upravo je njen rad prepoznat kao primer transformativnog delovanja u oblasti lokalnog razvoja, rodne ravnopravnosti i održivih modela… »
Nišlijka među najuspešnijim damama Srbije: Maja Sević dobitnica nagrade „Lider u održivom razvoju“
Jugmedia pre 25 dana
Na svečanoj ceremoniji održanoj u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, povodom Međunarodnog dana biodiverziteta, dodeljena su nacionalna priznanja. Među laureatima „ESG Lideri 2025“ bila je i Maja Sević, predsednica Udruženja za negovanje tradicije… »
Maja Sević iz Niša dobitnica nagrade „Lider u održivom razvoju“
Gradski portal 018 pre 25 dana
Na svečanoj ceremoniji održanoj u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, povodom Međunarodnog dana biodiverziteta, dodeljena su nacionalna priznanja „ESG Lideri 2025“, a među laureatima se našla i Maja Sević, predsednica Udruženja za negovanje tradicije… »
Vesti dana »

Ministarstvo poljoprivrede: Menja se Zakon o organskoj proizvodnji
Nova ekonomija pre 1 satjoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 8 minutajoš 66 povezanih

(BLOG) "Sudite po zakonu": Studenti održali protest ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih

Policija šutirala građane u Novom Sadu: Nokaut od udaraca u glavu, šut u prepone...
Pravda pre 1 satjoš 21 povezana