Povezane vesti

"Kaže da sam nebitan, da ovo moje nije rep, a ti druže pevaš o sarmama i kupusu" Vuk Mob udario na Ajs Nigrutina: "Ja pevam o…

"Kaže da sam nebitan, da ovo moje nije rep, a ti druže pevaš o sarmama i kupusu" Vuk Mob udario na Ajs Nigrutina: "Ja pevam o…

Blic 23.05.2025
Reper Vuk Mob isprozivao je kolegu Ajs Nigrutina o stavovima koje ima o ostalim pevačima. Naime, Vuk Mob je otkrio da je Ajs Nigrutina slušao kao klinac, te priznao da je kolega nipodaštavao njegovu muziku. - Ajs Nigrutina sam slušao kad sam bio klinac… »
Obožavao ga kao klinac, a SAD udario nikad jače po njemu! Vuk Mob napao starijeg kolegu: Druže pevaš o sarmama i zelju...

Obožavao ga kao klinac, a SAD udario nikad jače po njemu! Vuk Mob napao starijeg kolegu: Druže pevaš o sarmama i zelju...

Kurir 23.05.2025
Vuk Mob isprozivao je kolegu Ajs Nigrutina o stavovima koje ima o ostalim pevačima. Naime, Vuk Mob je otkrio da je Ajs Nigrutina slušao kao klinac, te priznao da je kolega nipodaštavao njegovu muziku. - Ajs Nigrutina sam slušao kad sam bio klinac, on je… »

Vesti dana »