Povezane vesti
Pao ruski vojni helikopter: Posada se žrtvovala da letelica ne bi pala na kuće
Telegraf 23.05.2025
U Orlovskoj oblasti u Rusiji pao je vojni helikopzter Mi-8, a dva člana posade su poginula. Guverner Orlovske oblasti Andrej Kličkov izjavio je da se pad vojnog helikoptera dogodio u Uricjkom okrugu, a da je posada žrtvovala svoje živote ne bi li… »
Ruski vojni Helikopter srušio se kod Kurska: Poginula posada, ovo je razlog nesreće! (video)
Kurir 23.05.2025
Vojni helikopter Mi-8 se srušio tokom obavljanja planiranog leta u Orelskoj oblasti, a svi članovi posade su poginuli, saopštio je danas Moskovski vojni okrug. - Helikopter Mi-8 srušio se tokom planiranog leta u Orelskoj oblasti. Helikopter je pao u… »
Srušio se vojni helikopter u Rusiji: Svi su mrtvi FOTO/VIDEO
B92 23.05.2025
Vojni helikopter Mi-8 se srušio tokom obavljanja planiranog leta u Orelskoj oblasti, a svi članovi posade su poginuli, saopštio je danas Moskovski vojni okrug. "Helikopter Mi-8 srušio se tokom planiranog leta u Orelskoj oblasti. Helikopter je pao u… »
Ruski vojni Helikopter se srušio kod Kurska: Posada poginula, otkriven preliminarni uzrok nesreće
Blic 23.05.2025
Vojni helikopter Mi-8 se srušio tokom obavljanja planiranog leta u Orelskoj oblasti, a svi članovi posade su poginuli, saopštio je danas Moskovski vojni okrug. - Helikopter Mi-8 srušio se tokom planiranog leta u Orelskoj oblasti. Helikopter je pao u… »
Svi su poginuli: Srušio se ruski helikopter!
Alo 23.05.2025
Helikopter Mi-8 srušio se u Orlovskoj oblasti tokom izvođenja planiranog leta, a članovi posade su stradali, saopštila je pres-služba Moskovskog vojnog okruga agenciji TASS. - U Orlovskoj oblasti, tokom izvođenja planiranog leta, srušio se helikopter… »
Srušio se ruski helikopter Mi-8: Cela posada poginula
Večernje novosti 23.05.2025
HELIKOPTER Mi-8 srušio se u Orlovskoj oblasti tokom izvođenja planiranog leta, a članovi posade su stradali, saopštila je pres-služba Moskovskog vojnog okruga agenciji TASS. Foto: printskrin - U Orlovskoj oblasti, tokom izvođenja planiranog leta, srušio… »
Vesti dana »
Drama u Zagrebu: Maskirani muškarci pokušali upad u Srpski kulturni centar, skandirali "Za dom spremni"
NIN pre 22 minutajoš 35 povezanih
Partijski komesar u prosveti i „pink vedeta“ preti direktorima škola, srednjoškolcima i njihovim roditeljima
Ozon press pre 57 minutajoš 53 povezane
Kada je Orban ovo rekao, Tramp nije mogao da zaustavi smeh "Ako Kijev pobedi..."
Alo pre 52 minutajoš 28 povezanih
Vlast bi da dokaže da je na evropskom putu: Usvojen Zakon o biračkom spisku, ali opozicija im ne veruje na reč
N1 Info pre 27 minutajoš 56 povezanih