Povezane vesti
Pao ruski vojni helikopter: Posada se žrtvovala da letelica ne bi pala na kuće
Telegraf pre 4 dana
U Orlovskoj oblasti u Rusiji pao je vojni helikopzter Mi-8, a dva člana posade su poginula. Guverner Orlovske oblasti Andrej Kličkov izjavio je da se pad vojnog helikoptera dogodio u Uricjkom okrugu, a da je posada žrtvovala svoje živote ne bi li… »
Ruski vojni Helikopter srušio se kod Kurska: Poginula posada, ovo je razlog nesreće! (video)
Kurir pre 4 dana
Vojni helikopter Mi-8 se srušio tokom obavljanja planiranog leta u Orelskoj oblasti, a svi članovi posade su poginuli, saopštio je danas Moskovski vojni okrug. - Helikopter Mi-8 srušio se tokom planiranog leta u Orelskoj oblasti. Helikopter je pao u… »
Srušio se vojni helikopter u Rusiji: Svi su mrtvi FOTO/VIDEO
B92 pre 4 dana
Vojni helikopter Mi-8 se srušio tokom obavljanja planiranog leta u Orelskoj oblasti, a svi članovi posade su poginuli, saopštio je danas Moskovski vojni okrug. "Helikopter Mi-8 srušio se tokom planiranog leta u Orelskoj oblasti. Helikopter je pao u… »
Ruski vojni Helikopter se srušio kod Kurska: Posada poginula, otkriven preliminarni uzrok nesreće
Blic pre 4 dana
Vojni helikopter Mi-8 se srušio tokom obavljanja planiranog leta u Orelskoj oblasti, a svi članovi posade su poginuli, saopštio je danas Moskovski vojni okrug. - Helikopter Mi-8 srušio se tokom planiranog leta u Orelskoj oblasti. Helikopter je pao u… »
Svi su poginuli: Srušio se ruski helikopter!
Alo pre 4 dana
Helikopter Mi-8 srušio se u Orlovskoj oblasti tokom izvođenja planiranog leta, a članovi posade su stradali, saopštila je pres-služba Moskovskog vojnog okruga agenciji TASS. - U Orlovskoj oblasti, tokom izvođenja planiranog leta, srušio se… »
Srušio se ruski helikopter Mi-8: Cela posada poginula
Večernje novosti pre 4 dana
HELIKOPTER Mi-8 srušio se u Orlovskoj oblasti tokom izvođenja planiranog leta, a članovi posade su stradali, saopštila je pres-služba Moskovskog vojnog okruga agenciji TASS. Foto: printskrin - U Orlovskoj oblasti, tokom izvođenja planiranog leta… »
Vesti dana »

Adrenalin s visine po koju cenu? Istina o parasejlingu, sve što morate da znate pre nego što poletite
Mondo pre 7 minutajoš 27 povezanih

Mesarović nakon sastanka sa misijom MMF: Srbija nastavlja da bude stabilan partner
Euronews pre 12 minutajoš 18 povezanih