Povezane vesti
"Gde je srce moje mrtve: Žene?!" Mlada majka umrla pod misterioznim okolnostima, onda je njen muž otkrio jezivu istinu
Blic 23.05.2025
Mlada majka iz Velike Britanije umrla je iznenada pod misterioznim okolnostima dok je bila na odmoru u Turskoj. A onda se nakon smrti dogodila još jedna šokantna stvar - srce joj je izvađeno i to bez znanja i dozvole porodice. - Pre dve nedelje, moja… »
"Kod koga je srce moje mrtve žene?!" Muž po povratku sa porodičnog odmora saznao šta su joj doktori uradili
Telegraf 23.05.2025
Mlada majka iz Velike Britanije umrla je iznenada pod misterioznim okolnostima dok je bila na odmoru u Turskoj. A onda se nakon smrti dogodila još jedna šokantna stvar - srce joj je izvađeno i to bez znanja i dozvole porodice. "Pre dve nedelje, moja… »
Vesti dana »
(VIDEO)Napadi na novinare u Novom Sadu i pretnje u Surdulici: ANEM traži hitno procesuiranje nasilnika
In medija pre 3 satajoš 32 povezane
VIDEO: Rušene ograde u parku Ušće, beogradski zborovi protestuju protiv delfinarijuma
Radio 021 pre 33 minutajoš 15 povezanih
Više javno tužilaštvo o incidentima na protestu u Novom Sadu: Naložena identifikacija učesnika nasilja
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 31 povezana
Dve vizije za Srbiju: Od protesta i incidenata u Novom Sadu do samita u Indiji i diplomatsko-ekonomske ofanzive
Kurir pre 8 minutajoš 28 povezanih