Povezane vesti
"Gde je srce moje mrtve: Žene?!" Mlada majka umrla pod misterioznim okolnostima, onda je njen muž otkrio jezivu istinu
Blic 23.05.2025
Mlada majka iz Velike Britanije umrla je iznenada pod misterioznim okolnostima dok je bila na odmoru u Turskoj. A onda se nakon smrti dogodila još jedna šokantna stvar - srce joj je izvađeno i to bez znanja i dozvole porodice. - Pre dve nedelje, moja… »
"Kod koga je srce moje mrtve žene?!" Muž po povratku sa porodičnog odmora saznao šta su joj doktori uradili
Telegraf 23.05.2025
Mlada majka iz Velike Britanije umrla je iznenada pod misterioznim okolnostima dok je bila na odmoru u Turskoj. A onda se nakon smrti dogodila još jedna šokantna stvar - srce joj je izvađeno i to bez znanja i dozvole porodice. "Pre dve nedelje, moja… »
Vesti dana »

Noć haosa u Beogradu: Demonstranti demolirali prostorije SNS na Paliluli i u Zemunu, u centru grada palili kontejnere: Vučić još jednom spomenuo "odgovor države"
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Ishod razgovora u Beloj kući – Tramp najavio direktan sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 2 minutajoš 122 povezane

Letu je došao kraj i neće se vraćati! Rhmz objavio dugoročnu prognozu do kraja avgusta
Alo pre 32 minutajoš 25 povezanih

"Blic Biznis" saznaje: Sindikati će izneti svoj predlog na ovaj datum, evo koliki je raskol oko minimalca
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih