Повезане вести

"Отац ме је шишао на ћелаво" Стравична исповест Сандре Африке леди крв у жилама: "Онда је само отишао и никад се није јавио"…

"Отац ме је шишао на ћелаво" Стравична исповест Сандре Африке леди крв у жилама: "Онда је само отишао и никад се није јавио"…

Ало 23.05.2025
Сандра је једном приликом говорила о тешком периоду живота. Детињство певачице Сандре Африке обележено је тешким успоменама, а један од најболнијих тренутака био је одлазак њеног оца у раним годинама њеног живота. Сандра је… »
"Отац ме је шишао на ћелаво кад добијем јединицу у школи, а онда нас је напустио и никада се није вратио" Болна исповест…

"Отац ме је шишао на ћелаво кад добијем јединицу у школи, а онда нас је напустио и никада се није вратио" Болна исповест…

Курир 23.05.2025
Певачица Сандра Африка нема лепе успомене на детињство, а поготово на помен њеног оца који је отишао од ње још док је била у основној школи. - Ја сам могла све код моје маме, само сам морала да јој кажем где сам и са ким, а на… »
"Отац ме је шишао на ћелаво": Исповест певачице о траумама из детињства: "Онда је само отишао и никад се није јавио"

"Отац ме је шишао на ћелаво": Исповест певачице о траумама из детињства: "Онда је само отишао и никад се није јавио"

Блиц 23.05.2025
Певачица Сандра Африка нема лепе успомене на детињство, а поготово на помен њеног оца који је отишао од ње још док је била у основној школи. Сандра Африка је једном приликом говорила о тешком периоду живота, а онда једним… »

Вести дана »