Povezane vesti
"Otac me je šišao na ćelavo" Stravična ispovest Sandre Afrike ledi krv u žilama: "Onda je samo otišao i nikad se nije…
Alo pre 10 dana
Sandra je jednom prilikom govorila o teškom periodu života. Detinjstvo pevačice Sandre Afrike obeleženo je teškim uspomenama, a jedan od najbolnijih trenutaka bio je odlazak njenog oca u ranim godinama njenog života. Sandra je jednom prilikom… »
"Otac me je šišao na ćelavo kad dobijem jedinicu u školi, a onda nas je napustio i nikada se nije vratio" Bolna ispovest…
Kurir pre 10 dana
Pevačica Sandra Afrika nema lepe uspomene na detinjstvo, a pogotovo na pomen njenog oca koji je otišao od nje još dok je bila u osnovnoj školi. - Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada… »
"Otac me je šišao na ćelavo": Ispovest pevačice o traumama iz detinjstva: "Onda je samo otišao i nikad se nije javio"
Blic pre 10 dana
Pevačica Sandra Afrika nema lepe uspomene na detinjstvo, a pogotovo na pomen njenog oca koji je otišao od nje još dok je bila u osnovnoj školi. Sandra Afrika je jednom prilikom govorila o teškom periodu života, a onda jednim priznanjem šokirala… »
Vesti dana »

„Dobro znamo odakle dolaze pretnje i targetiranje“: Održan protest u Beogradu zbog napada na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih

"Obožavam sve što dolazi sa balkana": Laura iz Španije dve godine učila srpski, a sada peva i piše pesme na našem jeziku: Srbiju zavolela zbog crtanog filma (foto)
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 4 satijoš 1 povezana