Povezane vesti

„Pola estrade me je muvalo“: Nada Topčagić otkrila koji kolega joj se nabacivao

„Pola estrade me je muvalo“: Nada Topčagić otkrila koji kolega joj se nabacivao

Nova pre 21 dana
Naša poznata folkerka otkrila je da su joj se brojne kolege udvarale, ali da je ostala imuna. Nada Topčagić svojevremeno je važila za jednu od najpoželjnijih pevačica na estradi, a ne krije da su joj se nabacivale i kolege. Sada je prvi put otkrila i ime… »
"Pola estrade me je muvalo": Naša pevačica otkrila ime kolege koji joj se udvarao: Sve je priznala

"Pola estrade me je muvalo": Naša pevačica otkrila ime kolege koji joj se udvarao: Sve je priznala

Blic pre 22 dana
Nada Topčagić neko je ko bez dlake na jeziku komentariše svoje poznate kolege sa estrade. Nada Topčagić za domaće medije rekla kako joj se pola estrade u mladosti udvaralo. - Pola estrade, neću sada da otkrivam baš sva imena, ali eto mogu priznati da je… »
"Pola estrade me je muvalo" Šokiraćete se kad čujete ko se udvarao Nadi Topčagić, sve priznala javno

"Pola estrade me je muvalo" Šokiraćete se kad čujete ko se udvarao Nadi Topčagić, sve priznala javno

Kurir pre 22 dana
Nada Topčagić neko je ko bez dlake na jeziku komentariše svoje poznate kolege sa estrade. Nada Topčagić za domaće medije rekla kako joj se pola estrade u mladosti udvaralo. - Pola estrade, neću sada da otkrivam baš sva imena, ali eto mogu priznati da je… »

Vesti dana »