Povezane vesti
Jelisaveta Teodosić u provodu s drugaricama: Evo sa kim je uhvaćena na premijeri u Ateljeu 212
Kurir 24.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište" premijerno je sinoć izveden u Ateljeu 212. Publika je na kraju izvođenja ekipu pozdravila višeminutnim stajaćim ovacijama. Reditelj nas vraća sebi i ličnim temama. Iz podele je zbog obaveza na filmu… »
Premijerno izvedena predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića u Ateljeu 212
Telegraf 24.05.2025
Video: Predstava Moje pozorište Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212. Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci su u… »
Predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212 (foto)
Blic 24.05.2025
Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci su u punoj sali beogradskog pozorišta višeminutnim aplauzima i ovacijama nagradili… »
Vesti dana »
Garda Vojske Srbije izvršila počasnu artiljerijsku paljbu povodom Dana primirja
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 10 satijoš 1 povezana