Povezane vesti
Jelisaveta Teodosić u provodu s drugaricama: Evo sa kim je uhvaćena na premijeri u Ateljeu 212
Kurir 24.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište" premijerno je sinoć izveden u Ateljeu 212. Publika je na kraju izvođenja ekipu pozdravila višeminutnim stajaćim ovacijama. Reditelj nas vraća sebi i ličnim temama. Iz podele je zbog obaveza na filmu… »
Premijerno izvedena predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića u Ateljeu 212
Telegraf 24.05.2025
Video: Predstava Moje pozorište Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212. Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci su u… »
Predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212 (foto)
Blic 24.05.2025
Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci su u punoj sali beogradskog pozorišta višeminutnim aplauzima i ovacijama nagradili… »
Vesti dana »
"Najbolje rešenje bi bilo mir između SAD i Rusije" "Zahtev upućen OFAC-u može dovesti do izuzeća američkih sankcija"
Alo pre 18 minutajoš 29 povezanih
Protest "Mi smo živi zid" studenata u blokadi ispred zgrade Generalštaba
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 15 povezanih
POKS podržao Karađorđeviće u samostalnom polaganju venaca na Oplencu
Serbian News Media pre 8 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za utorak, 11. novembar: Umereno oblačno, pre podne sa slabom kišom
Beta pre 2 satajoš 23 povezane