Povezane vesti
Jelisaveta Teodosić u provodu s drugaricama: Evo sa kim je uhvaćena na premijeri u Ateljeu 212
Kurir 24.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište" premijerno je sinoć izveden u Ateljeu 212. Publika je na kraju izvođenja ekipu pozdravila višeminutnim stajaćim ovacijama. Reditelj nas vraća sebi i ličnim temama. Iz podele je zbog obaveza na filmu… »
Premijerno izvedena predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića u Ateljeu 212
Telegraf 24.05.2025
Video: Predstava Moje pozorište Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212. Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci su u… »
Predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212 (foto)
Blic 24.05.2025
Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci su u punoj sali beogradskog pozorišta višeminutnim aplauzima i ovacijama nagradili… »
Vesti dana »

Čudne scene na Havajima: Usamljeni surfer čekao cunami, dok ljudi besne na Opru Vinfri (VIDEO)
Euronews pre 50 minutajoš 76 povezanih

Ovo nije dobar znak! Pogledajte šta se desilo sa okeanom na Havajima pre udara cunamija! Ljudi beže, nose noževe! (foto/video)
Kurir pre 25 minutajoš 27 povezanih

U kakvom stanju je ostala svlačionica Linkolna? Zvezda ih demolirala, oni se ovako odužili
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana