Povezane vesti

Jelisaveta Teodosić u provodu s drugaricama: Evo sa kim je uhvaćena na premijeri u Ateljeu 212

Jelisaveta Teodosić u provodu s drugaricama: Evo sa kim je uhvaćena na premijeri u Ateljeu 212

Kurir pre 8 dana
Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište" premijerno je sinoć izveden u Ateljeu 212. Publika je na kraju izvođenja ekipu pozdravila višeminutnim stajaćim ovacijama. Reditelj nas vraća sebi i ličnim temama. Iz podele je zbog obaveza na… »
Premijerno izvedena predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića u Ateljeu 212

Premijerno izvedena predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića u Ateljeu 212

Telegraf pre 9 dana
Video: Predstava Moje pozorište Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212. Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci… »
Predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212 (foto)

Predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212 (foto)

Blic pre 9 dana
Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci su u punoj sali beogradskog pozorišta višeminutnim aplauzima i ovacijama nagradili… »

Vesti dana »