Povezane vesti
Jelisaveta Teodosić u provodu s drugaricama: Evo sa kim je uhvaćena na premijeri u Ateljeu 212
Kurir 24.05.2025
Autorski projekat Borisa Liješevića "Moje pozorište" premijerno je sinoć izveden u Ateljeu 212. Publika je na kraju izvođenja ekipu pozdravila višeminutnim stajaćim ovacijama. Reditelj nas vraća sebi i ličnim temama. Iz podele je zbog obaveza na filmu… »
Premijerno izvedena predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića u Ateljeu 212
Telegraf 24.05.2025
Video: Predstava Moje pozorište Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212. Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci su u… »
Predstava "Moje pozorište" Borisa Liješevića premijerno izvedena u Ateljeu 212 (foto)
Blic 24.05.2025
Predstava "Moje pozorište", autorski projekat režisera Borisa Liješevića, sinoć je premijerno izvedena u Ateljeu 212, na velikoj sceni "Mira Trailović". Gledaoci su u punoj sali beogradskog pozorišta višeminutnim aplauzima i ovacijama nagradili… »
Vesti dana »
Izrael napao Liban, Iran poručuje da razgovor sa Amerikom 'nema smisla'
BBC News pre 5 satijoš 30 povezanih
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
Beta pre 4 satijoš 42 povezane
Jaćimović ide u zatvor zbog kazni koje osporava: "Nisam kriv, nisam imao mogućnost da se žalim"
N1 Info pre 15 satijoš 5 povezanih
(Foto/video) Nevreme tutnji Vojvodinom U Novom Sadu grad i jaka kiša, preko Bačke Topole prešle dve superćelije, MUP poslao hitno upozorenje
Dnevnik pre 1 danjoš 117 povezanih
Tužilaštvo u Prištini otkrilo zbog čega je tzv. kosovska policija uhapsila petoricu Srba iz Štrpca i Gnjilana (video)
Blic pre 3 satajoš 39 povezanih