Povezane vesti

(Video) Au kakve ovacije: Ceca zablistala na koncertu u Užicu: Komplet u šljokicama, a tek kad vidite šta je obula

(Video) Au kakve ovacije: Ceca zablistala na koncertu u Užicu: Komplet u šljokicama, a tek kad vidite šta je obula

Blic pre 21 dana
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović večeras ima svoj veliki koncert u prepunoj Hali sportova u Užicu. Ceca Ražnatović dočekana je na bini uz ovacije, na koncertu koji je organiziovao Harmonix Evetns. Komplet koji je nosila imao je šljokice… »
„I ja i narod ga poštujemo i cenimo, on to zaslužuje“: Ceca o Nemanji Vidiću, pomenula i odnos sa Sekom Aleksić

„I ja i narod ga poštujemo i cenimo, on to zaslužuje“: Ceca o Nemanji Vidiću, pomenula i odnos sa Sekom Aleksić

Nova pre 21 dana
Pevačica Ceca Ražnatović po peti put je napravila spektakl u Užicu, gde je pred prepunom halom izvela niz svojih najvećih hitova. Ovom prilikom odgovorila je i na brojna pitanja novinara. Dolazak u Užice bio je izazov zbog jakog nevremena, a pevačica je… »
Doneo joj ružu i poljubio pred svima: Ceca srećnija ikad, blista zbog ovog muškarca

Doneo joj ružu i poljubio pred svima: Ceca srećnija ikad, blista zbog ovog muškarca

Svet & Skandal pre 21 dana
Ceca Ražnatović sinoć je održala spektakularan koncert pred armijom fanova u Užicu u Hali sportova posle dužeg vremena, a koliko je nedostajala fanovima pokazali su joj tako što su uzvikivali njeno ime, pevali sa njom od prve do poslednje numere i… »
Ceca podigla temperaturu u hali na maksimum! Ražnatovićeva pobedila nevreme i održala koncert u Užicu: Dva i po sata pevala…

Ceca podigla temperaturu u hali na maksimum! Ražnatovićeva pobedila nevreme i održala koncert u Užicu: Dva i po sata pevala…

Kurir pre 21 dana
. Njeno pojavljivanje na bini izazvalo je ovacije, a kada je počela da peva, temperatura u hali je dostigla maksimum. - Dobro veče, Užice! Kako ste lepi i mladi! Užice je grad omladine, velikih sportista... – obratila se Ceca sa bine publici. Posle… »
Kako je Cecu Španija podsetila na rodno Žitorađe? „To nemam u mojoj ulici u Ljutice Bogdana“

Kako je Cecu Španija podsetila na rodno Žitorađe? „To nemam u mojoj ulici u Ljutice Bogdana“

Nova pre 21 dana
Ceca Ražnatović sumirala je utiske na svoj nedavni boravak u Španiji kod ćerke Anastasije i zeta Nemanje Gudelja. Ceca tvrdi da tamo nije pronašla ljubav, ali je govorila o tome kakav utisak su na nju ostavili Španci. – Sjajni su utisci kad pričamo o mom… »
Ceca o druženju sa Sekom Aleksić, pa pomenula udvarače i Veljka: "Nikad nisam krila s kim sam…"

Ceca o druženju sa Sekom Aleksić, pa pomenula udvarače i Veljka: "Nikad nisam krila s kim sam…"

Telegraf pre 21 dana
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć, 23. maja, po peti put je napravila spektakl u Užicu, gde je pred prepunom halom izvela niz svojih najvećih hitova. Publika je pevala uglas, đuskala do poslednjeg takta, a atmosfera je, kako sama pevačica… »
(Video) "Španci su garavi i niski": Ceca otkrila da li je našla ljubav u Sevilji, pa ispričala kako se provela: "Sad čekam…

(Video) "Španci su garavi i niski": Ceca otkrila da li je našla ljubav u Sevilji, pa ispričala kako se provela: "Sad čekam…

Blic pre 21 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je juče u Užicu pred punom halom, a za Blic je sumirala utiske nastupa, te se osvrnula i na svoj nedavni boravak u Španiji. Naime, pevačica tvrdi da tamo nije pronašla ljubav, ali je govorila o tome kakav… »
Cecu Španija podsetila na rodno žitorađe! Ono što joj fali u Beogradu pronašla u luks vili svoje ćerke u Sevilji, a imala je i…

Cecu Španija podsetila na rodno žitorađe! Ono što joj fali u Beogradu pronašla u luks vili svoje ćerke u Sevilji, a imala je i…

Kurir pre 21 dana
Ceca Ražnatović sumirala je utiske na svoj nedavni boravak u Španiji kod ćerke Anastasije i zeta Nemanje Gudelja. Naime, pevačica tvrdi da tamo nije pronašla ljubav, ali je govorila o tome kakav utisak su na nju ostavili Španci. - Sjajni su utisci kad… »
Ceca poljubila muškarca iz publike pred hiljadama ljudi! Publika u delirijumu, ovo niko nije očekivao

Ceca poljubila muškarca iz publike pred hiljadama ljudi! Publika u delirijumu, ovo niko nije očekivao

Telegraf pre 21 dana
Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć, 23. maja, priredila je spektakularni koncert u prepunoj Hali sportova u Užicu, a publika je od prvog trenutka pokazala koliko joj je nedostajala najveća balkanska zvezda. Koncert je otvorila emotivnim hitom "Sve što imam… »
(Video) Ceca ljubi dečka iz publike: Iznenađenje na konceru u Užicu: Ovo se do sada nije desilo

(Video) Ceca ljubi dečka iz publike: Iznenađenje na konceru u Užicu: Ovo se do sada nije desilo

Blic pre 21 dana
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć veliki koncert u prepunoj Hali sportova u Užicu. Publika ju je dočekala sa ovacijama, a u jednom trenutku dogodilo se i iznenađenje. Muškarac iz publike, obradovao je Cecu ružom, a ona mu… »

Vesti dana »