Povezane vesti

Prevario ženu sa Zlatom Petrović, pa sa njom postala prijateljica! Afera otkrivena godinama kasnije, a nakon svega ispala…

Prevario ženu sa Zlatom Petrović, pa sa njom postala prijateljica! Afera otkrivena godinama kasnije, a nakon svega ispala…

Kurir pre 21 dana
P oznati harmonikaš Mirko Kodić svojevremeno je priznao da je bio u ljubavoj aferi sa pevačicom Zlatom Petrović. - Ja sam bio u društvu glumica, stjuardesa, nije lako to izbegavati, ali nije lako ni sačuvati brak. Neke su otišle, došlo je do razvoda zbog… »
Muž je varao sa pevačicom, pa njih dve postale prijateljice: Poznati Srbin priznao aferu sa Zlatom Petrović, a ona tvrdi da je…

Muž je varao sa pevačicom, pa njih dve postale prijateljice: Poznati Srbin priznao aferu sa Zlatom Petrović, a ona tvrdi da je…

Blic pre 21 dana
Mirko Kodić, poznati harmonikaz, za domaće medije svojevremeno je priznao da je imao aferu sa pevačicom Zlatom Petrović. Mirko Kodić, priznao je tada da mu nije bilo lako da odoli ženama. - Ja sam bio u društvu glumica, stjuardesa, nije lako to… »

Vesti dana »