Повезане вести

"Како наћи мотив": Милутинов разочаран након пораза

"Како наћи мотив": Милутинов разочаран након пораза

Вечерње новости 24.05.2025
Кошаркаши Олимпијакоса су поражени у полуфиналу Евролиге од екипе Монака. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ПЕТЕ АНДРЕОУ Грчки тим ће се за треће место у недељу борити са великим ривалом Панатинаикосом, а српски репрезентативац Никола Милутинов не… »
Милутинов: "Криво ми је, била су велика очекивања"

Милутинов: "Криво ми је, била су велика очекивања"

Спортске.нет 24.05.2025
Олимпијакос је на изненађење многих изгубио у полуфиналу Фајнал-фора од Монака. Незадовољство није крио ни Никола Милутинов. "Много су били бољи од нас. Нисмо успели да уђемо у напад. Офанзивно смо се мучили, нисмо могли да… »
Да ли је могуће?! Проклетство првопласираног у лигашком делу сезоне Евролиге и даље траје

Да ли је могуће?! Проклетство првопласираног у лигашком делу сезоне Евролиге и даље траје

Вечерње новости 24.05.2025
Кошаркаши Олимпијакоса били су први на крају лигашког дела, те су проглашени за највећег фаворита за освајање Евролиге на фајнал-фору, међутим њихова мисија завршена је у полуфиналу. ФОТО: ЕПА Екипа из Пиреја није успела да… »
Клетва првог места и даље живи

Клетва првог места и даље живи

Спутник 24.05.2025
Олимпијакос је пао пред Монаком (68:78) у другом полуфиналу на Фајнал-фору Евролиге у Дубаију, чиме је настављена клетва првог места. Наиме, и осму годину заредом тим који је био први у регуларном делу елитног такмичења нец́е… »
Проклетство и даље траје

Проклетство и даље траје

Б92 24.05.2025
Олимпијакос није успео да се пласира у финале и дође у борбу за титулу у Евролиги, иако је био први фаворит за освајање исте. Екипа из Пиреја није успела да "скине проклетство", које датира још од сезоне 2016/17 па до данас. Она… »
Српски центар сурово искрен! Милутинов без длаке на језику После пораза у полуфиналу Евролиге: "Много су били бољи од нас"

Српски центар сурово искрен! Милутинов без длаке на језику После пораза у полуфиналу Евролиге: "Много су били бољи од нас"

Курир 24.05.2025
У полуфиналу Евролиге, кошаркаши Монака победили су Олимпијакос резултатом 78:68, па ће се грчки тим тако борити за треће место против Панатинаикоса, од ког је бољи био Фенербахче. После утакмице, разочарење није могао да… »
Милутинов: "Криво ми је, велика очекивања..."

Милутинов: "Криво ми је, велика очекивања..."

Б92 24.05.2025
Центар Олимпијакоса Никола Милутинов је изнео утиске после пораза у полуфиналу Фајнал-фора Евролиге. Олимпијакос је поражен од Монака са 78:68, у полуфиналу елитног такмичења и играће за треће место са Панатинаикосом, који је… »
Фурније сломљен после пораза, једва је престао да плаче, ни Везенкову није лако...

Фурније сломљен после пораза, једва је престао да плаче, ни Везенкову није лако...

Спортске.нет 24.05.2025
Очекивали смо грчко финале и спектакуларну атмосферу, а Панатинаикос и Олимпијакос ће се уместо тога први пут састати у борби за треће место, после синоћњих пораза од Фенербахчеа, односно Монака. Велико је питање колико ће… »

Вести дана »