Повезане вести

Алкараз добио километарско питање о допингу пред старт РГ: "Искрено, звучи као да си причао на кинеском..."

Алкараз добио километарско питање о допингу пред старт РГ: "Искрено, звучи као да си причао на кинеском..."

Телеграф 24.05.2025
Остао је дан до почетка Ролан Гароса, такмчења на ком ћемо гледати осам српских представника и представница, што нас подсећа на старе дане. Новак Ђоковић у суботу прво игра финале Женеве, остали чекају своје прве окршаје на… »
Руне: Најбољи савет који ми је Ђоковић дао

Спорт клуб 24.05.2025
Готово да нема недеље да неко од играча из светског врха не открије да му је Новак Ђоковић дао важне савете. И сви они га после победе у важним мечевима, отму му понеку велику титулу али Ноле се никада не покаје. Најбољи играч… »

Спорт клуб 24.05.2025
Готово да нема недеље да неко од играча из светског врха не открије да му је Новак Ђоковић дао важне савете. И сви они га после победе у важним мечевима, отму му понеку велику титулу али Ноле се никада не покаје. Прочитај више… »
Синер остао затечен питањем на Ролан Гаросу, сав се збунио када је одговарао: "Не, то није девојка, то је..."

Синер остао затечен питањем на Ролан Гаросу, сав се збунио када је одговарао: "Не, то није девојка, то је..."

Телеграф 24.05.2025
Један дан остао је до почетка другог Гренд слема у години Ролан Гароса, Париз постаје центар светског тениса, а ту ће се наћи и осам српских представника и представница. Ту ће бити и сви они најбољи на свету, попут Јаника… »
Зверев: Новак је и даље Новак када је мотивисан

Спорт клуб 24.05.2025
Велике тројке одавно нема, остао је само Новак Ђоковић, али њихова сенка се и даље вије над светским тениским врхом. Баш тако је Александер Зверев реаговао на приче да никако да освоји грен слем. Прочитај више… »

Спорт клуб 24.05.2025
Велике тројке одавно нема, остао је само Новак Ђоковић, али њихова сенка се и даље вије над светским тениским врхом. Баш тако је Александер Зверев реаговао на приче да никако да освоји грен слем. – Волео бих да нисам морао да… »

Вести дана »