Povezane vesti
''Ona meni zube, ja njoj grudi'' Zoran Pejić Peja o propalom braku sa 25 godina mlađom, čak su planirali i decu (foto)
Alo 24.05.2025
Venčali su se na Ibici, a tokom braka su činili zajedničke ustupke jedno drugome. Voditelj Zoran Pejić Peja (60) stavio je tačku na brak sa 25 godina mlađom suprugom. Iako svi znaju njegovu bivšu suprugu folkerku Zlatu Petrović sa kojim ima sina… »
"Ona je meni platila zube, ja njoj silikone! Birao sam veličinu, odgovara samo pod mojom šakom": Naš voditelj (60) bio u braku…
Blic 24.05.2025
Voditelj Zoran Pejić Peja (60) stavio je tačku na brak sa 25 godina mlađom suprugom. Iako svi znaju njegovu bivšu suprugu folkerku Zlatu Petrović sa kojim ima sina, voditelj je bio u braku sa mlađom Draganom Pejić, a onda je došlo do kraha braka. Inače… »
Vesti dana »

Imali više od 91 bod na maloj maturi, a ostali neupisani u srednje škole! Jedna banalna greška opasno koštala đake: "To je najgori scenario koji može da im se desi"
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Kakva su ovo: S**nja?!" Preokret koji niko nije očekivao! Tramp je potpuno izgubio strpljenje sa Putinom, a iza svega se krije samo jedan cilj
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 6 satijoš 1 povezana