Povezane vesti
Dve važne odluke Najka: Povratak na Amazon i poskupljenje
BizLife pre 11 dana
Američki proizvođač sportske opreme Najk će nakon šestogodišnjeg odstustva ponovo početi da prodaje proizvode direktno na platformi Amazon. Kompanija će takođe navodno od 1. juna povećati cene većine svojih patika i druge odeće nakon nedavnog… »
Od 1. juna poskupljuju patike koje mnogi obožavaju, carine uzimaju danak: "Najk" se vraća na "Amazon" nakon šestogodišnje…
Blic pre 11 dana
Američki proizvođač sportske opreme "Najk" će nakon šestogodišnjeg odsustva ponovo početi da prodaje proizvode direktno na platformi "Amazon". Kompanija će takođe navodno od 1. juna povećati cene većine svojih patika i druge odeće nakon… »
Vesti dana »

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 25 minutajoš 18 povezanih

Evropski indeksi u porastu, Trampove carine na čelik i aluminijum nisu uzdrmale berze
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

Napeto u Bloku 4: Investitor doveo privatno obezbeđenje, došlo do guranja sa stanarima
NIN pre 26 minutajoš 11 povezanih

Nikola Štulić je novi dodatak napadačkoj trijadi selektora Stojkovića: „Od Mitrovića sam učio od malih nogu, po stilu igre sam mu najbliži“
Nedeljnik pre 5 minutajoš 15 povezanih