Повезане вести
Ми Снага народа тужила Владу: Ускраћује нам уставно право да штитимо грађане од ископавања литијума
Бета 24.05.2025
Посланичка група Ми - Снага народа саопштила је данас да је тужила суду Владу Србије због, како је навела, ускраћивања уставних права да штити права бирача - грађана око експлоатације литијума и затражила да се одложи штетна… »
Ми Снага народа тужила Владу: Ускраћује нам уставно право да штитимо грађане од ископавања литијума
Радио сто плус 24.05.2025
“Својим недавним решењем Влада је одбила жалбу Посланичке групе, против неуставне, незаконите и штетне одлуке Министарства заштите животне средине у вези поклањања нашег литијума страним корпорацијама”, указала је Посланичка… »
Ми Снага народа тужила Владу: Ускраћује нам уставно право да штитимо грађане од ископавања литујума
Данас 24.05.2025
Посланичка група Ми – Снага народа саопштила је данас да је тужила суду Владу Србије због, како је навела, ускраћивања уставних права да штити права бирача – грађана око експлоатације литијума и затражила да се одложи штетна… »
Вести дана »

Ухапшен осумњичени да је бацио бомбу на угоститељски објекат у Зрењанину
Еуроневс пре 23 минутајош 30 повезаних

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 44 минутајош 33 повезане

Од стана остала само врата: Мајка и ћерка погинуле у пожару у Раковици: Полиција запечатила улаз (фото)
Блиц пре 39 минутајош 38 повезаних

Сандро Гоци: Српски студенти свакодневно претварају европске вредности у стварност
Н1 Инфо пре 1 сатјош 13 повезаних

Спремите кишобране, пљуштаће! Сутра стиже промена времена, температуре до 17 степени!
Ало пре 4 сатијош 33 повезане