Povezane vesti

Mi Snaga naroda tužila Vladu: Uskraćuje nam ustavno pravo da štitimo građane od iskopavanja litijuma

Mi Snaga naroda tužila Vladu: Uskraćuje nam ustavno pravo da štitimo građane od iskopavanja litijuma

Beta pre 8 dana
Poslanička grupa Mi - Snaga naroda saopštila je danas da je tužila sudu Vladu Srbije zbog, kako je navela, uskraćivanja ustavnih prava da štiti prava birača - građana oko eksploatacije litijuma i zatražila da se odloži štetna odluka Ministarstva… »

Radio sto plus pre 8 dana
“Svojim nedavnim rešenjem Vlada je odbila žalbu Poslaničke grupe, protiv neustavne, nezakonite i štetne odluke Ministarstva zaštite životne sredine u vezi poklanjanja našeg litijuma stranim korporacijama”, ukazala je Poslanička grupa Mi-Snaga… »
Mi Snaga naroda tužila Vladu: Uskraćuje nam ustavno pravo da štitimo građane od iskopavanja litujuma

Mi Snaga naroda tužila Vladu: Uskraćuje nam ustavno pravo da štitimo građane od iskopavanja litujuma

Danas pre 8 dana
Poslanička grupa Mi – Snaga naroda saopštila je danas da je tužila sudu Vladu Srbije zbog, kako je navela, uskraćivanja ustavnih prava da štiti prava birača – građana oko eksploatacije litijuma i zatražila da se odloži štetna odluka… »

Vesti dana »