Повезане вести

Ми Снага народа тужила Владу: Ускраћује нам уставно право да штитимо грађане од ископавања литијума

Ми Снага народа тужила Владу: Ускраћује нам уставно право да штитимо грађане од ископавања литијума

Бета 24.05.2025
Посланичка група Ми - Снага народа саопштила је данас да је тужила суду Владу Србије због, како је навела, ускраћивања уставних права да штити права бирача - грађана око експлоатације литијума и затражила да се одложи штетна… »

Радио сто плус 24.05.2025
“Својим недавним решењем Влада је одбила жалбу Посланичке групе, против неуставне, незаконите и штетне одлуке Министарства заштите животне средине у вези поклањања нашег литијума страним корпорацијама”, указала је Посланичка… »
Ми Снага народа тужила Владу: Ускраћује нам уставно право да штитимо грађане од ископавања литујума

Ми Снага народа тужила Владу: Ускраћује нам уставно право да штитимо грађане од ископавања литујума

Данас 24.05.2025
Посланичка група Ми – Снага народа саопштила је данас да је тужила суду Владу Србије због, како је навела, ускраћивања уставних права да штити права бирача – грађана око експлоатације литијума и затражила да се одложи штетна… »

Вести дана »