Povezane vesti
Mi Snaga naroda tužila Vladu: Uskraćuje nam ustavno pravo da štitimo građane od iskopavanja litijuma
Beta 24.05.2025
Poslanička grupa Mi - Snaga naroda saopštila je danas da je tužila sudu Vladu Srbije zbog, kako je navela, uskraćivanja ustavnih prava da štiti prava birača - građana oko eksploatacije litijuma i zatražila da se odloži štetna odluka Ministarstva zaštite… »
Mi Snaga naroda tužila Vladu: Uskraćuje nam ustavno pravo da štitimo građane od iskopavanja litijuma
Radio sto plus 24.05.2025
“Svojim nedavnim rešenjem Vlada je odbila žalbu Poslaničke grupe, protiv neustavne, nezakonite i štetne odluke Ministarstva zaštite životne sredine u vezi poklanjanja našeg litijuma stranim korporacijama”, ukazala je Poslanička grupa Mi-Snaga naroda… »
Mi Snaga naroda tužila Vladu: Uskraćuje nam ustavno pravo da štitimo građane od iskopavanja litujuma
Danas 24.05.2025
Poslanička grupa Mi – Snaga naroda saopštila je danas da je tužila sudu Vladu Srbije zbog, kako je navela, uskraćivanja ustavnih prava da štiti prava birača – građana oko eksploatacije litijuma i zatražila da se odloži štetna odluka Ministarstva zaštite… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Radio sto plus pre 25 minutajoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 4 satijoš 29 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 6 satijoš 42 povezane