Povezane vesti
Paunović: Vanrednih parlamentarnih izbora neće biti i ne treba da ih bude
Beta 24.05.2025
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave i funkcionerka Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović izjavila je danas da vanrednih parlamentarnih izbora neće biti i da ne treba da ih bude. "Izbora biti neće. Mislim da im je čovek… »
Ministarka Paunović: Vanrednih parlamentarnih izbora neće biti i ne treba da ih bude
Insajder 24.05.2025
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave i funkcionerka Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović izjavila je danas da vanrednih parlamentarnih izbora neće biti i da ne treba da ih bude. 'Izbora biti neće. Mislim da im je čovek… »
Radio sto plus 24.05.2025
“Izbora biti neće. Mislim da im je čovek (predsednik države Aleksandar Vučić) kog su donedavno zvali nenadležnim to vrlo transparentno rekao, pošto je u ovom slučaju vrlo nadležan. I mislim da ne treba da ih bude”, rekla je Paunović, za TV Prva. Ona je… »
Danas 24.05.2025
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave i funkcionerka Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović izjavila je danas da vanrednih parlamentarnih izbora neće biti i da ne treba da ih bude. „Izbora biti neće. Mislim da im je čovek… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Radio sto plus pre 3 satajoš 29 povezanih
Užas kod Aleksinca: Žena trovala pse lutalice, pa tela bacala u bunar
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO CNN: Vazdušni napadi na energetska postrojenja u više zemalja Persijskog zaliva; Iran potvrdio da je ubijen ministar obaveštajnih poslova
Insajder pre 20 minutajoš 73 povezane
Posao izgradnje puta od 240 miliona evra dobila firma umešana u veliku aferu: Pominjana u navodnom Papićevom pismu Vučiću o izvlačenju novca za SNS
Nova pre 51 minutajoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio sto plus pre 6 satijoš 28 povezanih