Повезане вести

"Експо није само стадион, нису то павиљони, зграде..." Вучић о пројекту који ће променити лице Србије: То су и болнице, нови…

"Експо није само стадион, нису то павиљони, зграде..." Вучић о пројекту који ће променити лице Србије: То су и болнице, нови…

Курир 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић у гостовању на телевизији Пинк казао је да је Национални стадион, који је данас обишао, важна ствар за земљу. - Ми смо имали празан ход годинама када се ништа није радило и градило. Углавном… »
"Ствари су у рукама надлежне особе, народ не мора да брине" Вучић: Просечне плате и до 1.174 евра, а минимална зарада биће 550…

"Ствари су у рукама надлежне особе, народ не мора да брине" Вучић: Просечне плате и до 1.174 евра, а минимална зарада биће 550…

Курир 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић говорио је данас о новим мерама државе и свим другим актуелним темама. Он је на телевизији Пинк најпре говорио о ЕКСПО, улагањима и другим пројектима који су значајни за Србију. Такође је… »
Вучић послао поруку са градилишта националног стадиона

Глас Западне Србије 24.05.2025
"Обишао сам место где ниче велелепни национални стадион. Каснили смо много, сада убрзавамо. Покушали су да зауставе и униште Србију, али, сигуран сам, уједињени, успећемо да је подигнемо брже и снажније, него икада раније", пише… »
Вучић обећава: Већи минималац и пензије, завршетак кључних пројеката

Вучић обећава: Већи минималац и пензије, завршетак кључних пројеката

Сербиан Невс Медиа 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће минимална зарада у Србији са садашњих 53.500 динара (око 457 евра) до 1. јануара 2026. године достићи 550 евра, односно 64.400 динара. Ово повећање ће бити омогућено… »
Вучић најављује: Зараде веће, избори кад буду потребни - 15. септембра највећа парада у историји Србије

Вучић најављује: Зараде веће, избори кад буду потребни - 15. септембра највећа парада у историји Србије

Правда 24.05.2025
Вучић најавио веће зараде и пензије. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће држава покушати да у два корака, до 1. јануара, подигне износ минималне зараде са 457 евра за 20,1 одсто, односно, на 550 евра. Истакао је… »
Вучић оптужио професоре да су починили злочин: „Мораће да буду одговорни за злодела која су чинили“

Вучић оптужио професоре да су починили злочин: „Мораће да буду одговорни за злодела која су чинили“

Нова 24.05.2025
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да је могуће да је један од разлога "разарања образовног система", током блокада, како се не би дозволиле промене у њему, "оно што би га погурало напред". „Сад су нам (такви… »
Вучић: Избори ће бити када буде потребно, занимљивија ми је петиција деце о путевима

Вучић: Избори ће бити када буде потребно, занимљивија ми је петиција деце о путевима

Политика 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће парламентарни избори бити када за то буде потребе и наводећи да је, осим петиције за ванредне изборе, јуче добио још три петиције, истакао да му је посебно интересантна… »
Вучић оптужио професоре да су починили злочин и најавио промене образовног система

Вучић оптужио професоре да су починили злочин и најавио промене образовног система

Н1 Инфо 24.05.2025
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да је могуће да је један од разлога "разарања образовног система", током блокада, како се не би дозволиле промене у њему, "оно што би га погурало напред". "Сад су нам (такви… »
Вучић: Покушаћемо да минимална зарада од 1. јануара буде 550 евра

Вучић: Покушаћемо да минимална зарада од 1. јануара буде 550 евра

РТС 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће држава покушати да у два корака, до 1. јануара, подигне износ минималне зараде са 457 евра за 20,1 одсто, односно, на 550 евра. Истакао је да ће се потрудити и да пензије не… »
Вучић: Избори ће бити када буде потребно, мени је важнија петиција деце са Голије

Вучић: Избори ће бити када буде потребно, мени је важнија петиција деце са Голије

Дневник 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће парламентарни избори бити када за то буде потребе и наводећи да је, осим петиције за ванредне изборе, јуче добио још три петиције, истакао да му је посебно интересантна… »
Вучић: Избори у Косјерићу и Зајечару тешки за СНС, за 14 дана видеће се резултат

Вучић: Избори у Косјерићу и Зајечару тешки за СНС, за 14 дана видеће се резултат

Еуроневс 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су избори у Косјерићу и Зајечару за Српску напредну странку (СНС), чији је и он члан, веома тешки, али да ће се за 14 дана, када се избори одржавају, видети резултат. "За нас… »

Политика 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су избори у Косјерићу и Зајечару за Српску напредну странку (СНС), чији је и он члан, веома тешки, али да ће се за 14 дана, када се избори одржавају, видети резултат. "За нас… »

Телеграф 24.05.2025
Вучић: Избора ће бити када за њима буде било потребе

Бета 24.05.2025
Председник Александар Вучић рекао је да ће избори у Србији бити расписани "када за њима буде било потребе", а да грађани не треба да размишљају о њима већ о најављеном повећању плата и пензија. Он је, гостујући на ТВ Пинк… »
Вучић: Разарали су образовни систем шест месеци, али је то отворило врата за промене

Вучић: Разарали су образовни систем шест месеци, али је то отворило врата за промене

Данас 24.05.2025
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да је могуће да је један од разлога „разарања образовног система“, током блокада, како се не би дозволиле промене у њему, „оно што би га погурало напред“. „Сад су нам (такви… »

Данас 24.05.2025
Председник Александар Вучић рекао је да ће избори у Србији бити расписани „када за њима буде било потребе“, а да грађани не треба да размишљају о њима већ о најављеном повећању плата и пензија. Он је, гостујући на ТВ Пинк… »
Вучић: До минималца од 550 евра повећањем неопорезивог дела за више од 15 одсто

Вучић: До минималца од 550 евра повећањем неопорезивог дела за више од 15 одсто

Данас 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић казао је да ће повећање минималне зараде у Србији, за коју је рекао да ће са садашњих 53.500 динара (457 евра) до 1. јануара скочити на 550 евра, обезбедити повећањем непорезивог дела зараде… »
Вучић: Покушаћемо да у два корака до 1. јануара подигнемо минималац на 550 евра

РТК 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће држава покушати да у два корака до 1. јануара подигне износ минималне зараде са 457 евра за 20,1 одсто, односно на 550 евра. „Покушаћемо да од 1. октобра подигнемо на 500… »
Вучић о Експу 2027, повећању минималне зараде и пензија: "Покушаћемо у два корака да подигнемо минималац на 550 евра, у јулу…

Вучић о Експу 2027, повећању минималне зараде и пензија: "Покушаћемо у два корака да подигнемо минималац на 550 евра, у јулу…

Блиц 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић био је гост Националног дневника на телевизији "Пинк". Говорећи о обиласку радова на изградњи националног стадиона, Вучић каже да је то важна ствар за нашу земљу, а што су изградиле и земље… »
Вучић о петицији за расписивање избора: Бесмислене глупости ненадлежних лица

Вучић о петицији за расписивање избора: Бесмислене глупости ненадлежних лица

Инсајдер 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће парламентарни избори бити када за то буде потребе, наводећи да је, осим петиције за ванредне изборе, јуче добио још три. Истакао да му је посебно интересантна била она… »

Радио сто плус 24.05.2025
Он је, гостујући на ТВ Пинк, навео да ће предстојећи локални избори у Косјерићу и Зајечару бити веома тешки за странку којој припада, да је владајућа Српска напредна странка у обе општине прошла “врло лоше”, односно да у у… »
Вучић најавио повећање минималне зараде

Вучић најавио повећање минималне зараде

Вести онлине 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће држава покушати да у два корака до 1. јануара подигне износ минималне зараде са 457 евра за 20,1 одсто, односно на 550 евра. – Покушаћемо да од 1. октобра подигнемо на 500… »
Вучић о повећању минималне зараде: "Покушаћемо да је подигнемо на 550 евра у два корака"

Вучић о повећању минималне зараде: "Покушаћемо да је подигнемо на 550 евра у два корака"

Еуроневс 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић је гостујући на телевизији Пинк најавио да ће покушати да подигне минималну зараду у Србији на 550 евра до краја године у само два корака. Како истиче, први корак био би да се минималац са 457… »
Вучић: Од 3. новембра је кренуло гажење жртава; Спољне силе решиле да униште Србију

Вучић: Од 3. новембра је кренуло гажење жртава; Спољне силе решиле да униште Србију

Б92 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности. "Национални стадион је важна ствар за једну земљу, неке друге земље које су заостајале за нама изградиле су моћну спортску инфраструктуру. Ми смо имали 15 година готово… »
"Ствари су у рукама надлежне особе, народ не мора да брине; Избори ће бити када за то буде потребе"

"Ствари су у рукама надлежне особе, народ не мора да брине; Избори ће бити када за то буде потребе"

Б92 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић навео је да ће избори бити када за то буде потребе. "Петиција има много, добио сам јуче четири. Деца су ми писала, из неколико села, Рашке општине и Сјенице, око путева на Голији, то ми је било… »
Вучић обишао градилиште националног стадиона: Радови напредују невероватном брзином

Вучић обишао градилиште националног стадиона: Радови напредују невероватном брзином

Политика 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште Националног стадиона и истакао да радови напредују невероватном брзином. "Радови напредују невероватном брзином и много сам срећан. И даље каснимо, али мора да буде… »
Вучић обишао градилиште националног стадиона:Радови напредују невероватном брзином

Вучић обишао градилиште националног стадиона:Радови напредују невероватном брзином

ИндексОнлине 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште Националног стадиона и истакао да радови напредују невероватном брзином. „Радови напредују невероватном брзином и много сам срећан. И даље каснимо, али мора да буде… »

НИН 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће држава покушати да у два корака, до 1. јануара, подигне износ минималне зараде са 457 евра за 20,1 одсто, односно на 550 евра. "Покушаћемо да од 1. октобра подигнемо на… »
Вучић о повећању минималца: Покушаћемо да подигнемо на 550 евра у два корака

Вучић о повећању минималца: Покушаћемо да подигнемо на 550 евра у два корака

Курир 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић је гостујући на телевизији Пинк најавио да ће покушати да подигне минималну зараду у Србији на 550 евра до краја године у само два корака. Како истиче, први корак био би да се минималац повећа… »
Вучић најавио повећање минималца на 550 евра до јануара и раст пензија од 8 одсто

Вучић најавио повећање минималца на 550 евра до јануара и раст пензија од 8 одсто

Нови магазин 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић казао је да ће повећање минималне зараде у Србији, за коју је рекао да ће са садашњих 53.500 динара (457 евра) до 1. јануара скочити на 550 евра, обезбедити повећањем непорезивог дела зараде… »

Телеграф 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће држава покушати да у два корака, до 1. јануара, подигне износ минималне зараде са 457 евра за 20,1 одсто, односно на 550 евра. "Покушаћемо да од 1. октобра подигнемо на… »
Вучић: Радови на националном стадиону напредују и много сам срећан

Вучић: Радови на националном стадиону напредују и много сам срећан

Данас 24.05.2025
Александар Вучић,председник Србије обишао је данас градилиште Националног стадиона и том приликом је констатовао да радови напредују невероватном брзином и да је он срећан због тога. „Обишао сам место где ниче велелепни… »

РТС 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је градилиште Националног стадиона и истакао да радови напредују невероватном брзином. Обилазећи градилиште националног стадиона председник Вучић је рекао да ће стадион бити завршен до… »

Инсајдер 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште Националног стадиона и истакао да радови напредују невероватном брзином. 'Радови напредују невероватном брзином и много сам срећан. И даље каснимо, али мора да буде… »

РТВ 24.05.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште Националног стадиона и истакао да радови напредују невероватном брзином. "Радови напредују невероватном брзином и много сам срећан. И даље каснимо, али мора… »
"Каснили смо много, сада убрзавамо": Вучић обишао радове на изградњи националног стадиона (видео)

"Каснили смо много, сада убрзавамо": Вучић обишао радове на изградњи националног стадиона (видео)

Блиц 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је радове на изградњи националног стадиона. - Обишао сам место где ниче велелепни национални стадион. Каснили смо много, сада убрзавамо. Покушали су да зауставе и униште Србију али… »

Еуроневс 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште Националног стадиона и истакао да радови напредују невероватном брзином. "Радови напредују невероватном брзином и много сам срећан. И даље каснимо, али мора да буде… »
"Ниче велелепни национални стадион" Председник Вучић обишао радове: Каснили смо много, сада убрзавамо (видео)

"Ниче велелепни национални стадион" Председник Вучић обишао радове: Каснили смо много, сада убрзавамо (видео)

Курир 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас место где се гради национални стадион. "Радови напредују невероватном брзином и много сам срећан. И даље каснимо, али мора да буде готово све, јер овде је предвиђено велико… »
Вучић обишао радове будућег Националног стадиона: „Каснимо, али ће бити најлепши у Европи“

Вучић обишао радове будућег Националног стадиона: „Каснимо, али ће бити најлепши у Европи“

Дневник 24.05.2025
Вучић обишао место где ниче велелепни национални стадион: Покушали су да зауставе и униште Србију ВИДЕО

Вучић обишао место где ниче велелепни национални стадион: Покушали су да зауставе и униште Србију ВИДЕО

Б92 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обишао је место где ниче велелепни национални стадион. "Каснили смо много, сада убрзавамо. Покушали су да зауставе и униште Србију, али, сигуран сам, уједињени, успећемо да је подигнемо брже и… »

Телеграф 24.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се данас јавности на свом званичном Инстаграм профилу са места где, како је написао, ниче велелепни национални стадион, па послао битну поруку свим грађанима. "Обишао сам место где ниче… »
Србија има најнижи минималац у региону после Северне Македоније

Србија има најнижи минималац у региону после Северне Македоније

Бизнис.рс 24.05.2025
Истраживање портала Бизнис.рс: минимална зарада у Србији и региону (1). Минимална зарада у Србији у 2025. години већа је за 13,7 одсто у односу на 2024, па је тако најнижа цена рада први пут изједначена са минималном потрошачком… »

Вести дана »