Povezane vesti

"Expo nije samo stadion, nisu to paviljoni, zgrade..." Vučić o projektu koji će promeniti lice Srbije: To su i bolnice, novi…

"Expo nije samo stadion, nisu to paviljoni, zgrade..." Vučić o projektu koji će promeniti lice Srbije: To su i bolnice, novi…

Kurir pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u gostovanju na televiziji Pink kazao je da je Nacionalni stadion, koji je danas obišao, važna stvar za zemlju. - Mi smo imali prazan hod godinama kada se ništa nije radilo i gradilo. Uglavnom su nosioci političkih… »
"Stvari su u rukama nadležne osobe, narod ne mora da brine" Vučić: Prosečne plate i do 1.174 evra, a minimalna zarada biće…

"Stvari su u rukama nadležne osobe, narod ne mora da brine" Vučić: Prosečne plate i do 1.174 evra, a minimalna zarada biće…

Kurir pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o novim merama države i svim drugim aktuelnim temama. On je na televiziji Pink najpre govorio o EXPO, ulaganjima i drugim projektima koji su značajni za Srbiju. Takođe je najavio povećanje… »
Vučić poslao poruku sa gradilišta nacionalnog stadiona

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
"Obišao sam mesto gde niče velelepni nacionalni stadion. Kasnili smo mnogo, sada ubrzavamo. Pokušali su da zaustave i unište Srbiju, ali, siguran sam, ujedinjeni, uspećemo da je podignemo brže i snažnije, nego ikada ranije", piše na Instagram… »
Vučić obećava: Veći minimalac i penzije, završetak ključnih projekata

Vučić obećava: Veći minimalac i penzije, završetak ključnih projekata

Serbian News Media pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će minimalna zarada u Srbiji sa sadašnjih 53.500 dinara (oko 457 evra) do 1. januara 2026. godine dostići 550 evra, odnosno 64.400 dinara. Ovo povećanje će biti omogućeno prvenstveno kroz povećanje… »
Vučić najavljuje: Zarade veće, izbori kad budu potrebni - 15. septembra najveća parada u istoriji Srbije

Vučić najavljuje: Zarade veće, izbori kad budu potrebni - 15. septembra najveća parada u istoriji Srbije

Pravda pre 11 dana
Vučić najavio veće zarade i penzije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će država pokušati da u dva koraka, do 1. januara, podigne iznos minimalne zarade sa 457 evra za 20,1 odsto, odnosno, na 550 evra. Istakao je da će se potruditi… »
Vučić optužio profesore da su počinili zločin: „Moraće da budu odgovorni za zlodela koja su činili“

Vučić optužio profesore da su počinili zločin: „Moraće da budu odgovorni za zlodela koja su činili“

Nova pre 11 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je moguće da je jedan od razloga "razaranja obrazovnog sistema", tokom blokada, kako se ne bi dozvolile promene u njemu, "ono što bi ga poguralo napred". „Sad su nam (takvi profesori) svojim… »
Vučić: Izbori će biti kada bude potrebno, zanimljivija mi je peticija dece o putevima

Vučić: Izbori će biti kada bude potrebno, zanimljivija mi je peticija dece o putevima

Politika pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će parlamentarni izbori biti kada za to bude potrebe i navodeći da je, osim peticije za vanredne izbore, juče dobio još tri peticije, istakao da mu je posebno interesantna bila ona koju su mu… »
Vučić optužio profesore da su počinili zločin i najavio promene obrazovnog sistema

Vučić optužio profesore da su počinili zločin i najavio promene obrazovnog sistema

N1 Info pre 11 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je moguće da je jedan od razloga "razaranja obrazovnog sistema", tokom blokada, kako se ne bi dozvolile promene u njemu, "ono što bi ga poguralo napred". "Sad su nam (takvi profesori) svojim… »
Vučić: Pokušaćemo da minimalna zarada od 1. januara bude 550 evra

Vučić: Pokušaćemo da minimalna zarada od 1. januara bude 550 evra

RTS pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će država pokušati da u dva koraka, do 1. januara, podigne iznos minimalne zarade sa 457 evra za 20,1 odsto, odnosno, na 550 evra. Istakao je da će se potruditi i da penzije ne rastu manje od osam… »
Vučić: Izbori će biti kada bude potrebno, meni je važnija peticija dece sa Golije

Vučić: Izbori će biti kada bude potrebno, meni je važnija peticija dece sa Golije

Dnevnik pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će parlamentarni izbori biti kada za to bude potrebe i navodeći da je, osim peticije za vanredne izbore, juče dobio još tri peticije, istakao da mu je posebno interesantna bila ona koju su mu… »
Vučić: Izbori u Kosjeriću i Zaječaru teški za SNS, za 14 dana videće se rezultat

Vučić: Izbori u Kosjeriću i Zaječaru teški za SNS, za 14 dana videće se rezultat

Euronews pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su izbori u Kosjeriću i Zaječaru za Srpsku naprednu stranku (SNS), čiji je i on član, veoma teški, ali da će se za 14 dana, kada se izbori održavaju, videti rezultat. "Za nas su to veoma… »

Politika pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su izbori u Kosjeriću i Zaječaru za Srpsku naprednu stranku (SNS), čiji je i on član, veoma teški, ali da će se za 14 dana, kada se izbori održavaju, videti rezultat. "Za nas su to veoma… »

Telegraf pre 11 dana
Vučić: Izbora će biti kada za njima bude bilo potrebe

Beta pre 11 dana
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će izbori u Srbiji biti raspisani "kada za njima bude bilo potrebe", a da građani ne treba da razmišljaju o njima već o najavljenom povećanju plata i penzija. On je, gostujući na TV Pink, naveo da će… »
Vučić: Razarali su obrazovni sistem šest meseci, ali je to otvorilo vrata za promene

Vučić: Razarali su obrazovni sistem šest meseci, ali je to otvorilo vrata za promene

Danas pre 11 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je moguće da je jedan od razloga „razaranja obrazovnog sistema“, tokom blokada, kako se ne bi dozvolile promene u njemu, „ono što bi ga poguralo napred“. „Sad su nam (takvi profesori)… »
Vučić: Do minimalca od 550 evra povećanjem neoporezivog dela za više od 15 odsto

Vučić: Do minimalca od 550 evra povećanjem neoporezivog dela za više od 15 odsto

Danas pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da će povećanje minimalne zarade u Srbiji, za koju je rekao da će sa sadašnjih 53.500 dinara (457 evra) do 1. januara skočiti na 550 evra, obezbediti povećanjem neporezivog dela zarade za nešto više od… »

Danas pre 11 dana
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će izbori u Srbiji biti raspisani „kada za njima bude bilo potrebe“, a da građani ne treba da razmišljaju o njima već o najavljenom povećanju plata i penzija. On je, gostujući na TV Pink, naveo da će… »
Vučić: Pokušaćemo da u dva koraka do 1. januara podignemo minimalac na 550 evra

RTK pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pokušati da u dva koraka do 1. januara podigne iznos minimalne zarade sa 457 evra za 20,1 odsto, odnosno na 550 evra. „Pokušaćemo da od 1. oktobra podignemo na 500 evra, a od 1… »
Vučić o Ekspu 2027, povećanju minimalne zarade i penzija: "Pokušaćemo u dva koraka da podignemo minimalac na 550 evra, u…

Vučić o Ekspu 2027, povećanju minimalne zarade i penzija: "Pokušaćemo u dva koraka da podignemo minimalac na 550 evra, u…

Blic pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost Nacionalnog dnevnika na televiziji "Pink". Govoreći o obilasku radova na izgradnji nacionalnog stadiona, Vučić kaže da je to važna stvar za našu zemlju, a što su izgradile i zemlje koje su zaostajale… »
Vučić o peticiji za raspisivanje izbora: Besmislene gluposti nenadležnih lica

Vučić o peticiji za raspisivanje izbora: Besmislene gluposti nenadležnih lica

Insajder pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će parlamentarni izbori biti kada za to bude potrebe, navodeći da je, osim peticije za vanredne izbore, juče dobio još tri. Istakao da mu je posebno interesantna bila ona koju su mu poslala deca… »

Radio sto plus pre 11 dana
On je, gostujući na TV Pink, naveo da će predstojeći lokalni izbori u Kosjeriću i Zaječaru biti veoma teški za stranku kojoj pripada, da je vladajuća Srpska napredna stranka u obe opštine prošla “vrlo loše”, odnosno da u u Zaječaru “jedva… »
Vučić o povećanju minimalne zarade: "Pokušaćemo da je podignemo na 550 evra u dva koraka"

Vučić o povećanju minimalne zarade: "Pokušaćemo da je podignemo na 550 evra u dva koraka"

Euronews pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na televiziji Pink najavio da će pokušati da podigne minimalnu zaradu u Srbiji na 550 evra do kraja godine u samo dva koraka. Kako ističe, prvi korak bio bi da se minimalac sa 457 poveća na 500 evra… »
Vučić najavio povećanje minimalne zarade

Vučić najavio povećanje minimalne zarade

Vesti online pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pokušati da u dva koraka do 1. januara podigne iznos minimalne zarade sa 457 evra za 20,1 odsto, odnosno na 550 evra. – Pokušaćemo da od 1. oktobra podignemo na 500 evra, a od 1… »
Vučić: Od 3. novembra je krenulo gaženje žrtava; Spoljne sile rešile da unište Srbiju

Vučić: Od 3. novembra je krenulo gaženje žrtava; Spoljne sile rešile da unište Srbiju

B92 pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti. "Nacionalni stadion je važna stvar za jednu zemlju, neke druge zemlje koje su zaostajale za nama izgradile su moćnu sportsku infrastrukturu. Mi smo imali 15 godina gotovo praznog hoda", rekao je… »
"Stvari su u rukama nadležne osobe, narod ne mora da brine; Izbori će biti kada za to bude potrebe"

"Stvari su u rukama nadležne osobe, narod ne mora da brine; Izbori će biti kada za to bude potrebe"

B92 pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da će izbori biti kada za to bude potrebe. "Peticija ima mnogo, dobio sam juče četiri. Deca su mi pisala, iz nekoliko sela, Raške opštine i Sjenice, oko puteva na Goliji, to mi je bilo zanimljivije… »
Vučić obišao gradilište nacionalnog stadiona: Radovi napreduju neverovatnom brzinom

Vučić obišao gradilište nacionalnog stadiona: Radovi napreduju neverovatnom brzinom

Politika pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište Nacionalnog stadiona i istakao da radovi napreduju neverovatnom brzinom. "Radovi napreduju neverovatnom brzinom i mnogo sam srećan. I dalje kasnimo, ali mora da bude gotovo sve, jer ovde… »
Vučić obišao gradilište nacionalnog stadiona:Radovi napreduju neverovatnom brzinom

Vučić obišao gradilište nacionalnog stadiona:Radovi napreduju neverovatnom brzinom

IndeksOnline pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište Nacionalnog stadiona i istakao da radovi napreduju neverovatnom brzinom. „Radovi napreduju neverovatnom brzinom i mnogo sam srećan. I dalje kasnimo, ali mora da bude gotovo sve, jer ovde… »

NIN pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pokušati da u dva koraka, do 1. januara, podigne iznos minimalne zarade sa 457 evra za 20,1 odsto, odnosno na 550 evra. "Pokušaćemo da od 1. oktobra podignemo na 500 evra, a od 1… »
Vučić o povećanju minimalca: Pokušaćemo da podignemo na 550 evra u dva koraka

Vučić o povećanju minimalca: Pokušaćemo da podignemo na 550 evra u dva koraka

Kurir pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na televiziji Pink najavio da će pokušati da podigne minimalnu zaradu u Srbiji na 550 evra do kraja godine u samo dva koraka. Kako ističe, prvi korak bio bi da se minimalac poveća na 500 evra od 1… »
Vučić najavio povećanje minimalca na 550 evra do januara i rast penzija od 8 odsto

Vučić najavio povećanje minimalca na 550 evra do januara i rast penzija od 8 odsto

Novi magazin pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da će povećanje minimalne zarade u Srbiji, za koju je rekao da će sa sadašnjih 53.500 dinara (457 evra) do 1. januara skočiti na 550 evra, obezbediti povećanjem neporezivog dela zarade za nešto više od… »

Telegraf pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pokušati da u dva koraka, do 1. januara, podigne iznos minimalne zarade sa 457 evra za 20,1 odsto, odnosno na 550 evra. "Pokušaćemo da od 1. oktobra podignemo na 500 evra, a od 1… »
Vučić: Radovi na nacionalnom stadionu napreduju i mnogo sam srećan

Vučić: Radovi na nacionalnom stadionu napreduju i mnogo sam srećan

Danas pre 11 dana
Aleksandar Vučić,predsednik Srbije obišao je danas gradilište Nacionalnog stadiona i tom prilikom je konstatovao da radovi napreduju neverovatnom brzinom i da je on srećan zbog toga. „Obišao sam mesto gde niče velelepni nacionalni stadion. Radovi… »

RTS pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je gradilište Nacionalnog stadiona i istakao da radovi napreduju neverovatnom brzinom. Obilazeći gradilište nacionalnog stadiona predsednik Vučić je rekao da će stadion biti završen do otvaranja Ekspo-a… »

Insajder pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište Nacionalnog stadiona i istakao da radovi napreduju neverovatnom brzinom. 'Radovi napreduju neverovatnom brzinom i mnogo sam srećan. I dalje kasnimo, ali mora da bude gotovo sve, jer ovde… »

RTV pre 11 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište Nacionalnog stadiona i istakao da radovi napreduju neverovatnom brzinom. "Radovi napreduju neverovatnom brzinom i mnogo sam srećan. I dalje kasnimo, ali mora da bude gotovo sve… »
"Kasnili smo mnogo, sada ubrzavamo": Vučić obišao radove na izgradnji nacionalnog stadiona (video)

"Kasnili smo mnogo, sada ubrzavamo": Vučić obišao radove na izgradnji nacionalnog stadiona (video)

Blic pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji nacionalnog stadiona. - Obišao sam mesto gde niče velelepni nacionalni stadion. Kasnili smo mnogo, sada ubrzavamo. Pokušali su da zaustave i unište Srbiju ali, siguran sam… »

Euronews pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište Nacionalnog stadiona i istakao da radovi napreduju neverovatnom brzinom. "Radovi napreduju neverovatnom brzinom i mnogo sam srećan. I dalje kasnimo, ali mora da bude gotovo sve, jer ovde… »
Vučić obišao radove budućeg Nacionalnog stadiona: „Kasnimo, ali će biti najlepši u Evropi“

Vučić obišao radove budućeg Nacionalnog stadiona: „Kasnimo, ali će biti najlepši u Evropi“

Dnevnik pre 11 dana
"Niče velelepni nacionalni stadion" Predsednik Vučić obišao radove: Kasnili smo mnogo, sada ubrzavamo (video)

"Niče velelepni nacionalni stadion" Predsednik Vučić obišao radove: Kasnili smo mnogo, sada ubrzavamo (video)

Kurir pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas mesto gde se gradi nacionalni stadion. "Radovi napreduju neverovatnom brzinom i mnogo sam srećan. I dalje kasnimo, ali mora da bude gotovo sve, jer ovde je predviđeno veliko otvaranje. To će biti… »
Vučić obišao mesto gde niče velelepni nacionalni stadion: Pokušali su da zaustave i unište Srbiju VIDEO

Vučić obišao mesto gde niče velelepni nacionalni stadion: Pokušali su da zaustave i unište Srbiju VIDEO

B92 pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je mesto gde niče velelepni nacionalni stadion. "Kasnili smo mnogo, sada ubrzavamo. Pokušali su da zaustave i unište Srbiju, ali, siguran sam, ujedinjeni, uspećemo da je podignemo brže i snažnije, nego… »

Telegraf pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas javnosti na svom zvaničnom Instagram profilu sa mesta gde, kako je napisao, niče velelepni nacionalni stadion, pa poslao bitnu poruku svim građanima. "Obišao sam mesto gde niče velelepni… »
Srbija ima najniži minimalac u regionu posle Severne Makedonije

Srbija ima najniži minimalac u regionu posle Severne Makedonije

Biznis.rs pre 11 dana
Istraživanje portala Biznis.rs: minimalna zarada u Srbiji i regionu (1). Minimalna zarada u Srbiji u 2025. godini veća je za 13,7 odsto u odnosu na 2024, pa je tako najniža cena rada prvi put izjednačena sa minimalnom potrošačkom korpom. U… »

Vesti dana »