Povezane vesti

"Očekivao sam više od njih" Zdravko Čolić progovorio o ćerkama, pa priznao: ''Nisam strog otac, razmažene su...''

"Očekivao sam više od njih" Zdravko Čolić progovorio o ćerkama, pa priznao: ''Nisam strog otac, razmažene su...''

Alo 24.05.2025
Bez dlake na jeziku! Zdravko Čolić već decenijama uspeva da zaštiti i sakrije svoju porodicu. Žive potpuno izolovano od medija i javnosti. Sa suprugom je dobio dve ćerke, Unu i Laru, o kojima nikada nije želeo preterano da priča u javnosti. Obe su… »
“Očekujem više od njih!” Zdravko Čolić progovorio o naslednicama: Razmažene su!

“Očekujem više od njih!” Zdravko Čolić progovorio o naslednicama: Razmažene su!

Vesti online 24.05.2025
Zdravko Čolić, poznat je po tome što svoj privatni život već decenijama drži daleko od očiju javnosti. Sa suprugom je dobio dve ćerke, Unu i Laru, o kojima gotovo nikada nije govorio javno. Međutim, u jednom od retkih istupa na ovu temu, Čolić je otkrio… »
"Očekivao sam više od njih" Zdravko Čolić progovorio o ćerkama, nikad iskreniji: Razmažene su, mi samo šaljemo, dajemo...…

"Očekivao sam više od njih" Zdravko Čolić progovorio o ćerkama, nikad iskreniji: Razmažene su, mi samo šaljemo, dajemo...…

Kurir 24.05.2025
Zdravko Čolić, već decenijama uspeva da zaštiti i sakrije svoju porodicu i žive potpuno izolovano od medija i javnosti. Sa suprugom je dobio dve ćerke, Unu i Laru, o kojima nikada nije želeo preterano da priča u javnosti. Obe su izrasle u prave lepotice… »
“One su razmažene” Zdravko Čolić priznao istinu o ćerkama Uni i Lari, pa opsovao: “Mi šaljemo, dajemo…”

“One su razmažene” Zdravko Čolić priznao istinu o ćerkama Uni i Lari, pa opsovao: “Mi šaljemo, dajemo…”

Telegraf 24.05.2025
Najveća muška balkanska zvezda, Zdravko Čolić, već decenijama uspeva da zaštiti i sakrije svoju porodicu i žive potpuno izolovano od medija i javnosti. Sa suprugom je dobio dve ćerke, Unu i Laru, o kojima nikada nije želeo preterano da priča u javnosti… »

Vesti dana »