Povezane vesti
Trnka: Domaće političke elite nemaju potencijala za rješavanje krize u BiH
Al Jazeera pre 21 dana
U okviru proljetnog zasjedanja Parlamentarne skupštine NATO-a u Daytonu je održan panel o 30. godišnjici mirovnog sporazuma za BiH. Dejtonski mirovni sporazum zaustavio je rat u BiH, no 30 godina kasnije BiH se suočava se sa najvećom sigurnosnom krizom… »
Schmidt: Potrebne promjene, ali ne trebamo potpuno novi Ustav BiH
Al Jazeera pre 21 dana
Uspjeh Dejtonskog sporazuma je u tome što je uspostavio mir u Bosni i Hercegovini i to nakon puno patnje koju su proživjeli građani BiH, kazao je visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Christian Schmidt. “On je okončao rat”. U okviru proljetnog… »
Šmit u Dejtonu: Radiću na tome da budem poslednji Visoki predstavnik u BiH
N1 Info pre 22 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas u Dejtonu povodom 30. godišnjice potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma da će raditi na tome da bude poslednji Visoki predstavnik u BiH. “Karl Bilt bio je prvi, ja sam… »
Radio 021 pre 22 dana
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je danas u Dejtonu povodom 30. godišnjice potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma da će raditi na tome da bude poslednji Visoki predstavnik u BiH. "Karl Bilt bio je prvi, ja sam osmi i radiću na tome da… »
Insajder pre 22 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas u Dejtonu povodom 30. godišnjice potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma da će raditi na tome da bude poslednji Visoki predstavnik u BiH. “Karl Bilt bio je prvi, ja sam… »
Šmit iz Dejtona: Radiću na tome da budem poslednji Visoki predstavnik u BiH
NIN pre 22 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas u Dejtonu, povodom 30. godišnjice potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, da će raditi na tome da bude poslednji visoki predstavnik u BiH. "Karl Bilt bio je prvi, ja sam… »
Danas pre 22 dana
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Nedelju dana maltretiranja beograđana: Blokaderi i danas na raskrsnici Nemanjine i Kneza Miloša, sve ih je manje
Kurir pre 3 satajoš 21 povezana

Tramp se hitno oglasio zbog krize na Bliskom istoku: Ima plan za kraj rata, spomenuo i Srbiju
Mondo pre 20 minutajoš 101 povezana

Vlada Srbije: Rektor Đokić nije bio pozvan na sastanak premijera sa drugim rektorima
RTV pre 2 satajoš 12 povezanih

„Nema kraljeva“: Protesti širom Amerike protiv Trampove autoritarnosti
Nedeljnik pre 1 satjoš 36 povezanih