Повезане вести
Архив јавних скупова изнео процену: Колико је полиције било на протесту у Кули?
Данас 24.05.2025
Архив јавних скупова објавио је процену колико је полиције јуче било на протесту у Кули. „На грађански протест „Хтели сте ватромет, добићете ватромет“, одржан јуче у Кули, полицијске снаге су довезене у 42 комбија капацитета 20… »
„Хтели сте ватромет, добићете ватромет": У Кули прво тензије, па нови протест
BBC News 24.05.2025
Војвођански градић прво је био поприште инцидената, а потом и још једног протеста који је био реакција на инциденте. „Ми смо Куљани, најјачи смо најјачи", одјекивало је 23. маја центром Куле, војвођанског места са око 36.000… »
„Хтели сте ватромет, добићете ватромет“: У Кули прво тензије, па нови протест
Данас 24.05.2025
„Ми смо Куљани, најјачи смо најјачи“, одјекивало је 23. маја центром Куле, војвођанског места са око 36.000 становника, између Новог Сада и Сомбора. На протест под слоганом „Хтели сте ватромет, добићете ватромет“, позвала је… »
„Хтели сте ватромет, добићете ватромет“: У Кули прво тензије, па нови протест
Јужне вести 24.05.2025
Приватна архива Полицијски кордон између два скупа у Кули 20. маја „Ми смо Куљани, најјачи смо најјачи“, одјекивало је 23. маја центром Куле, војвођанског места са око 36.000 становника, између Новог Сада и Сомбора. На протест… »
„Хтели сте ватромет, добићете ватромет“: Протест у Кули, полиција под пуном опремом (ВИДЕО, ФОТО)
Данас 24.05.2025
У Кули се од 20 часова одржава протест, а присутно је и неколико десетина припадника полиције и интервентне у пуној опреми за разбијање демонстрација, који су „опколили“ зграду општине. Данашњи протест одржава се под паролом… »
Вести дана »
Попустила брана: Наређена хитна евакуација становништва у америчком граду: "Делујте брзо да бисте заштитили свој живот" (фото, видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 1 сатјош 3 повезане
Турски ратни авиони оборили дрон који је био ‘изван контроле’ а долазио је са Црног мора ка Турској
Данас пре 32 минутајош 1 повезана
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана