Повезане вести

Јасикевичијус пред финале Евролиге о Жељковим порукама, Спанулис: "Мени ништа није стигло..."

Јасикевичијус пред финале Евролиге о Жељковим порукама, Спанулис: "Мени ништа није стигло..."

Спортске.нет 24.05.2025
Читава кошаркашка Европа жељно ишчекује недељу када ће се за трофеј најбоље екипе Старог континента у финалу Евролиге борити Монако и Фенербахче. Меч у Абу Дабију на програму је од 19 часова, а дан пред финални окршај своја… »
"Не, за мене нема порука од Жељка": Спанулису ни реч пред финале Евролиге, сви знају зашто

"Не, за мене нема порука од Жељка": Спанулису ни реч пред финале Евролиге, сви знају зашто

Мондо 24.05.2025
Василис Спанулис није добио честитку од Жељка Обрадовића за улазак у финале Евролиге. У финалу Евролиге састаће се Монако и Фенербахче, а на овом мечу ће на клупама бити два ученика Жељка Обрадовића. Тимове ће водити Василис… »
Спанулис реаговао кад је чуо да је Обрадовић честитао Јасикевичијусу (видео)

Спанулис реаговао кад је чуо да је Обрадовић честитао Јасикевичијусу (видео)

Спортски журнал 24.05.2025
Без поруке бившем играчу. На конференцији за медије, Василис Спанулис, тренер Монака, уочи великог финала Евролиге против Фенербахчеа, открио је да му се Жељко Обрадовић није јавио поводом историјског успеха – и да га то… »
Шараса питали шта му је послао Жељко Обрадовић, а онда се убацио "издајник" Василис Спанулис и насмејао све

Шараса питали шта му је послао Жељко Обрадовић, а онда се убацио "издајник" Василис Спанулис и насмејао све

Телеграф 24.05.2025
Зашто не причају Жељко Обрадовић и Василис Спанулис? Тренери Фенербахчеа и Монака Шарунас Јасикевичијус и Василис Спанулис имаће у недељу од 19.00 велики обрачун и битку за прву тренерску титулу у Евролиги на Фајнал фору у Абу… »

Вести дана »