Povezane vesti

Jasikevičijus pred finale Evrolige o Željkovim porukama, Spanulis: "Meni ništa nije stiglo..."

Jasikevičijus pred finale Evrolige o Željkovim porukama, Spanulis: "Meni ništa nije stiglo..."

Sportske.net pre 10 dana
Čitava košarkaška Evropa željno iščekuje nedelju kada će se za trofej najbolje ekipe Starog kontinenta u finalu Evrolige boriti Monako i Fenerbahče. Meč u Abu Dabiju na programu je od 19 časova, a dan pred finalni okršaj svoja očekivanja… »
"Ne, za mene nema poruka od Željka": Spanulisu ni reč pred finale Evrolige, svi znaju zašto

"Ne, za mene nema poruka od Željka": Spanulisu ni reč pred finale Evrolige, svi znaju zašto

Mondo pre 10 dana
Vasilis Spanulis nije dobio čestitku od Željka Obradovića za ulazak u finale Evrolige. U finalu Evrolige sastaće se Monako i Fenerbahče, a na ovom meču će na klupama biti dva učenika Željka Obradovića. Timove će voditi Vasilis Spanulis i… »
Spanulis reagovao kad je čuo da je Obradović čestitao Jasikevičijusu (video)

Spanulis reagovao kad je čuo da je Obradović čestitao Jasikevičijusu (video)

Sportski žurnal pre 10 dana
Bez poruke bivšem igraču. Na konferenciji za medije, Vasilis Spanulis, trener Monaka, uoči velikog finala Evrolige protiv Fenerbahčea, otkrio je da mu se Željko Obradović nije javio povodom istorijskog uspeha – i da ga to, iskreno, nije… »
Šarasa pitali šta mu je poslao Željko Obradović, a onda se ubacio "izdajnik" Vasilis Spanulis i nasmejao sve

Šarasa pitali šta mu je poslao Željko Obradović, a onda se ubacio "izdajnik" Vasilis Spanulis i nasmejao sve

Telegraf pre 10 dana
Zašto ne pričaju Željko Obradović i Vasilis Spanulis? Treneri Fenerbahčea i Monaka Šarunas Jasikevičijus i Vasilis Spanulis imaće u nedelju od 19.00 veliki obračun i bitku za prvu trenersku titulu u Evroligi na Fajnal foru u Abu Dabiju… »

Vesti dana »