Повезане вести
"Било би ме срамота да ми је у комшилуку!" Томовић жестоко о Јовани, па споменуо Драгана: "Наићи ће глупљи"
Телеграф 24.05.2025
Бивши ријалити учесник Владимир Томовић без длаке на језику осуо је жестоку паљбу по водитељки Јовани Јеремић. Владимир је отворено критиковао Јованин имиџ и интелигенцију, истичући да му је срамота што би таква особа била део… »
"Да живи у мом селу, спалили би је на ломачи": Владимир Томовић се обрушио на Јовану Јеремић, споменуо и Драгана: "Наићи ће…
Блиц 24.05.2025
Бивши ријалити учесник, Владимир Томовић, осуо је жестоку паљбу по водитељки Јовани Јеремић. Томовић је рекао да би га било срамота да је она у његовом комшилуку. - Немам ништа против Јоване Јеремић лично, али имам против тога… »
"Наћи ће се неки глупљи": Испрозивао Јовану Јеремић, па споменуо њен раскид са Драганом
Мондо 24.05.2025
Бивши ријалити учесник Владимир Томовић коментарисао водитељку Јовану Јеремић. Бивши ријалити учесник, Владимир Томовић, осуо је жестоку паљбу по водитељки Јовани Јеремић. Томовић је рекао да би га било срамота да је она у… »
"Завршила би на ломачи" Црногорац се обрушио на Јовану Јеремић, жестоко је извређао
Ало 24.05.2025
Како је истакао, било би га срамота да је Јована у његовом комшилуку. Некадашњи ријалити учесник Владимир Томовић говорио је о водитељки Јовани Јеремић и жестоко је извређао. Како је истакао, било би га срамота да је Јована у… »
Вести дана »
Мучење са НИС-ом: Поднет захтев за издавање посебне лиценце америчком ОФАЦ-у
Време пре 22 минутајош 45 повезаних
Јаћимовић: Ако ми се захтеви не испуне до петка, селим ове шаторе за Београд
Нова пре 2 сатајош 13 повезаних
Више хиљада грађана Лучана, Горњег Милановца и Чачка без струје: Снег направио потпуни колапс у овом делу Србије
Нова пре 38 минутајош 43 повезане
Банде владају државом, а фудбалери изборили Мундијал после 52 године! ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 30 повезаних