Povezane vesti
"Bilo bi me sramota da mi je u komšiluku!" Tomović žestoko o Jovani, pa spomenuo Dragana: "Naići će gluplji"
Telegraf 24.05.2025
Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović bez dlake na jeziku osuo je žestoku paljbu po voditeljki Jovani Jeremić. Vladimir je otvoreno kritikovao Jovanin imidž i inteligenciju, ističući da mu je sramota što bi takva osoba bila deo njegove okoline. - Nemam… »
"Da živi u mom selu, spalili bi je na lomači": Vladimir Tomović se obrušio na Jovanu Jeremić, spomenuo i Dragana: "Naići će…
Blic 24.05.2025
Bivši rijaliti učesnik, Vladimir Tomović, osuo je žestoku paljbu po voditeljki Jovani Jeremić. Tomović je rekao da bi ga bilo sramota da je ona u njegovom komšiluku. - Nemam ništa protiv Jovane Jeremić lično, ali imam protiv toga što se servira da je ona… »
"Završila bi na lomači" Crnogorac se obrušio na Jovanu Jeremić, žestoko je izvređao
Alo 24.05.2025
Kako je istakao, bilo bi ga sramota da je Jovana u njegovom komšiluku. Nekadašnji rijaliti učesnik Vladimir Tomović govorio je o voditeljki Jovani Jeremić i žestoko je izvređao. Kako je istakao, bilo bi ga sramota da je Jovana u njegovom komšiluku… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 36 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 63 povezane
Premijer RS: Studenti iz Srbije mogu da održe skup u Banjaluci ako za to dobiju dozvolu policije
Radio 021 pre 1 satjoš 49 povezanih