Povezane vesti

"Bilo bi me sramota da mi je u komšiluku!" Tomović žestoko o Jovani, pa spomenuo Dragana: "Naići će gluplji"

"Bilo bi me sramota da mi je u komšiluku!" Tomović žestoko o Jovani, pa spomenuo Dragana: "Naići će gluplji"

Telegraf 24.05.2025
Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović bez dlake na jeziku osuo je žestoku paljbu po voditeljki Jovani Jeremić. Vladimir je otvoreno kritikovao Jovanin imidž i inteligenciju, ističući da mu je sramota što bi takva osoba bila deo njegove okoline. - Nemam… »
"Da živi u mom selu, spalili bi je na lomači": Vladimir Tomović se obrušio na Jovanu Jeremić, spomenuo i Dragana: "Naići će…

"Da živi u mom selu, spalili bi je na lomači": Vladimir Tomović se obrušio na Jovanu Jeremić, spomenuo i Dragana: "Naići će…

Blic 24.05.2025
Bivši rijaliti učesnik, Vladimir Tomović, osuo je žestoku paljbu po voditeljki Jovani Jeremić. Tomović je rekao da bi ga bilo sramota da je ona u njegovom komšiluku. - Nemam ništa protiv Jovane Jeremić lično, ali imam protiv toga što se servira da je ona… »
"Naći će se neki gluplji": Isprozivao Jovanu Jeremić, pa spomenuo njen raskid sa Draganom

"Naći će se neki gluplji": Isprozivao Jovanu Jeremić, pa spomenuo njen raskid sa Draganom

Mondo 24.05.2025
Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović komentarisao voditeljku Jovanu Jeremić. Bivši rijaliti učesnik, Vladimir Tomović, osuo je žestoku paljbu po voditeljki Jovani Jeremić. Tomović je rekao da bi ga bilo sramota da je ona u njegovom komšiluku. "Nemam… »
"Završila bi na lomači" Crnogorac se obrušio na Jovanu Jeremić, žestoko je izvređao

"Završila bi na lomači" Crnogorac se obrušio na Jovanu Jeremić, žestoko je izvređao

Alo 24.05.2025
Kako je istakao, bilo bi ga sramota da je Jovana u njegovom komšiluku. Nekadašnji rijaliti učesnik Vladimir Tomović govorio je o voditeljki Jovani Jeremić i žestoko je izvređao. Kako je istakao, bilo bi ga sramota da je Jovana u njegovom komšiluku… »

Vesti dana »