Povezane vesti

Vučić: Jedanaest godina govore kako me Evropa polako ruši, čekaju okupacionog gaulajtera

Vučić: Jedanaest godina govore kako me Evropa polako ruši, čekaju okupacionog gaulajtera

Danas 24.05.2025
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „važno da Srbija i Srbi sačuvaju kao narod svoju slobodu i slobodarski duh i da sami donose odluke, a ne neko spolja da im te odluke donosi“. „Kad oni(opozicija) kažu Evropa polako ruši Vučića, a… »
Vučić: Imam dobre odnose sa Evropom i poštuju me više nego druge lidere u regionu

Vučić: Imam dobre odnose sa Evropom i poštuju me više nego druge lidere u regionu

Euronews 24.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da poštuje Evropu, iako mu nije uvek jasno šta rade, da ima dobre odnose sa njima i da mu ukazuju mnogo veću čast nego bilo kom drugom lideru u regionu, uključujući i one za koje tvrde da njihove zemlje… »

Politika 24.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da poštuje Evropu, iako mu nije uvek jasno šta rade, da ima dobre odnose sa njima i da mu ukazuju mnogo veću čast nego bilo kom drugom lideru u regionu, uključujući i one za koje tvrde da njihove zemlje… »

Telegraf 24.05.2025

Vesti dana »

Danas do 33 stepena

Danas do 33 stepena

Radio 021 pre 3 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan, 8. avgust

Na današnji dan, 8. avgust

N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane
BMW Grupa najavljuje svoje premijere za sajam u Minhenu

BMW Grupa najavljuje svoje premijere za sajam u Minhenu

Auto blog pre 3 satajoš 1 povezana