Povezane vesti
Zvezda - budućnost je veći derbi, nego zvezda - Partizan: Centar Podgoričana otkrio za kog igrača crveno-belih je spreman…
Kurir pre 10 dana
Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti prvu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige odigraće u ponedeljak od 21.00 čas u dvorani "Morača" u Podgorici. U isto vreme, u Beogradu, biće igran drugi polufinalni susret, između košarkaša Partizana i… »
“Znam da nema ljubavi između Budućnosti i Zvezde” (VIDEO)
Sport klub pre 10 dana
Košarkaši Budućnosti osvojili su pol poziciju na kraju ligaškog dela takmičenja u ABA ligi, preskočili su Megu u četvrtfinalu, a sada se oštre da na krilima navijača, dupke pune “Morača” na pleća obore Crvenu zvezdu. Prvi meč polufinalne… »
“Znam da nema ljubavi između Budućnosti i Zvezde” (VIDEO)
Sport klub pre 10 dana
Košarkaši Budućnosti osvojili su pol poziciju na kraju ligaškog dela takmičenja u ABA ligi, preskočili su Megu u četvrtfinalu, a sada se oštre da na krilima navijača, dupke pune “Morača” na pleća obore Crvenu zvezdu. Pročitaj više… »
Omić: "Za mene je Zvezda - Budućnost veći derbi od Zvezda - Partizan"
Sportske.net pre 10 dana
Centar Budućnosti Alen Omić najavio je polufinalnu seriju AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde. O rivalstvu dva tima ne bi trebalo trošiti reči. Budućnost je ove sezone, barem u njenom regularnom delu, pokazala da je bolja, ne samo od… »
"Zvezda - Budućnost je veći derbi nego 'večiti'"
B92 pre 10 dana
Centar Budućnosti Alen Omić je uporedio "večiti" derbi sa ovim koji sledi u polufinalu ABA lige. Omić je u razgovoru za "Meridian sport" , istakao da je derbi između crveno-belih i Budućnosti veći od '"večitog". "Sa mog gledišta, Budućnost –… »
Vesti dana »

Stradala porodica iz Novog Pazara – vozač vojnog vozila pod alkoholom dobio 12 godina zatvora
Sandžak press pre 10 minutajoš 19 povezanih

Prijava za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete do 10. juna
RTV Novi Pazar pre 35 minutajoš 14 povezanih

U Bloku 4 došlo do incidenta između privatnog obezbeđenja investitora i građana
Insajder pre 56 minutajoš 12 povezanih

Pretučen sin nekadašnjeg načelnika novopazarske policije
Sandžak press pre 15 minutajoš 19 povezanih