Povezane vesti

Zvezda - budućnost je veći derbi, nego zvezda - Partizan: Centar Podgoričana otkrio za kog igrača crveno-belih je spreman…

Zvezda - budućnost je veći derbi, nego zvezda - Partizan: Centar Podgoričana otkrio za kog igrača crveno-belih je spreman…

Kurir pre 10 dana
Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti prvu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige odigraće u ponedeljak od 21.00 čas u dvorani "Morača" u Podgorici. U isto vreme, u Beogradu, biće igran drugi polufinalni susret, između košarkaša Partizana i… »
“Znam da nema ljubavi između Budućnosti i Zvezde” (VIDEO)

Sport klub pre 10 dana
Košarkaši Budućnosti osvojili su pol poziciju na kraju ligaškog dela takmičenja u ABA ligi, preskočili su Megu u četvrtfinalu, a sada se oštre da na krilima navijača, dupke pune “Morača” na pleća obore Crvenu zvezdu. Prvi meč polufinalne… »

Sport klub pre 10 dana
Košarkaši Budućnosti osvojili su pol poziciju na kraju ligaškog dela takmičenja u ABA ligi, preskočili su Megu u četvrtfinalu, a sada se oštre da na krilima navijača, dupke pune “Morača” na pleća obore Crvenu zvezdu. Pročitaj više… »
Omić: "Za mene je Zvezda - Budućnost veći derbi od Zvezda - Partizan"

Omić: "Za mene je Zvezda - Budućnost veći derbi od Zvezda - Partizan"

Sportske.net pre 10 dana
Centar Budućnosti Alen Omić najavio je polufinalnu seriju AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde. O rivalstvu dva tima ne bi trebalo trošiti reči. Budućnost je ove sezone, barem u njenom regularnom delu, pokazala da je bolja, ne samo od… »
"Zvezda - Budućnost je veći derbi nego 'večiti'"

"Zvezda - Budućnost je veći derbi nego 'večiti'"

B92 pre 10 dana
Centar Budućnosti Alen Omić je uporedio "večiti" derbi sa ovim koji sledi u polufinalu ABA lige. Omić je u razgovoru za "Meridian sport" , istakao da je derbi između crveno-belih i Budućnosti veći od '"večitog". "Sa mog gledišta, Budućnost –… »

Vesti dana »