Повезане вести
Звезда - будућност је већи дерби, него звезда - Партизан: Центар Подгоричана открио за ког играча црвено-белих је спреман да…
Курир 24.05.2025
Кошаркаши Црвене звезде и Будућности прву утакмицу полуфинала плеј-офа АБА лиге одиграће у понедељак од 21.00 час у дворани "Морача" у Подгорици. У исто време, у Београду, биће игран други полуфинални сусрет, између кошаркаша… »
“Знам да нема љубави између Будућности и Звезде” (ВИДЕО)
Спорт клуб 24.05.2025
Кошаркаши Будућности освојили су пол позицију на крају лигашког дела такмичења у АБА лиги, прескочили су Мегу у четвртфиналу, а сада се оштре да на крилима навијача, дупке пуне “Морача” на плећа оборе Црвену звезду. Први меч… »
“Знам да нема љубави између Будућности и Звезде” (ВИДЕО)
Спорт клуб 24.05.2025
Кошаркаши Будућности освојили су пол позицију на крају лигашког дела такмичења у АБА лиги, прескочили су Мегу у четвртфиналу, а сада се оштре да на крилима навијача, дупке пуне “Морача” на плећа оборе Црвену звезду. Прочитај више… »
Омић: "За мене је Звезда - Будућност већи дерби од Звезда - Партизан"
Спортске.нет 24.05.2025
Центар Будућности Ален Омић најавио је полуфиналну серију АдмиралБет АБА лиге против Црвене звезде. О ривалству два тима не би требало трошити речи. Будућност је ове сезоне, барем у њеном регуларном делу, показала да је боља… »
"Звезда - Будућност је већи дерби него 'вечити'"
Б92 24.05.2025
Центар Будућности Ален Омић је упоредио "вечити" дерби са овим који следи у полуфиналу АБА лиге. Омић је у разговору за "Меридиан спорт" , истакао да је дерби између црвено-белих и Будућности већи од '"вечитог". "Са мог гледишта… »