Povezane vesti
Adi Šoše se punih ruku vratio posle pauze: "Nedostajalo mi je to ludilo, ovo je kao adrenalinska injekcija"
Telegraf pre 11 dana
Jedan od najpopularnijih mladih izvođača u regionu, Adi Šoše, obradovao je svoju publiku sa dve nove pesme pod nazivima "Nevrijeme" i "Bivša". Spotove za ove numere režirali su Admir Švrakić i Vedad Jašarević. - Napravili smo jednu solidnu pauzu… »
Devojke na njegovom nastupu skidaju brushaltere, a on SAD uradio ovo: Adi Šoše iznenadio fanove, a evo šta im tek sve sprema
Kurir pre 10 dana
Trenutno jedan od najpopularnijih mladih izvođača Adi Šoše u regionu obradovao je svoju publiku sa dve nove pesme pod nazivima „Nevrijeme“ i „Bivša“.Spotove su radili Admir Švrakić i Vedad Jašarević. „Napravili smo jednu solidnu pauzu… »
Ovo je adrenalinska injekcija: Pevač mesecima ćutao, pa rešio da sve obelodani - "Nedostajlo mi to ludilo"
Večernje novosti pre 10 dana
PEVAČ Adi Šoše obradovao je svoju publiku sa dve nove pesme pod nazivima "Nevrijeme" i "Bivša". Foto: AL MUSIC - Napravili smo jednu solidnu pauzu od prethodnih izdanja, i koliko god je ta pauza prijala, nove pesme deluju kao adrenalinska injekcija… »
"Ovo je adrenalinska injekcija" Pevač mesecima ćutao, pa rešio da sve objavi: "Nedostajlo mi to ludilo"
Blic pre 10 dana
Pevač koji glasom, ali i stasom nikoga ne ostavlja ravnodušnim sve je obradovao novitetima. Adi Šoše, obradovao je svoju publiku sa dve nove pesme pod nazivima "Nevrijeme" i "Bivša". „Napravili smo jednu solidnu pauzu od prethodnih izdanja, i… »
Vesti dana »

Kac: Sirijski predsednik direktno odgovoran za svaki napad na Izrael
Blic pre 13 minutajoš 2 povezane

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje ne mogu proći bez odgovora
Insajder pre 2 satajoš 2 povezane