Povezane vesti

Gastozova sestra nakon hapšenja otkrila skandalozne detalje Nije mogla više da ćuti, ovo je prava istina: "Izazvane su izvesne…

Gastozova sestra nakon hapšenja otkrila skandalozne detalje Nije mogla više da ćuti, ovo je prava istina: "Izazvane su izvesne…

Alo 24.05.2025
U februaru je odjeknula vest da je i ona privedena, ali je do sada izbegavala javne komentare. Po prvi put nakon hapšenja Nenada Marinkovića Gastoza, njegova sestra Tatjana Sinđelić otkrila je svoj stav o situaciji, otkrivši kako se njena porodica nosi… »
Detalji hapšenja Gastozove sestre: U sve umešan i Dejan Dragojević

Detalji hapšenja Gastozove sestre: U sve umešan i Dejan Dragojević

Svet & Skandal 24.05.2025
Početkom meseca pojavila se vest da je uhapšena sestra popularnog učesnika Elite, Nenada Marinkovića Gastoza, a samo tri meseca kasnije Tatjana Sinđelić odlučila je da prekine medijsku tišinu i objavi sa pripadnicima sedme sile šta se zaista dogodilo. To… »
Gastozova sestra nakon hapšenja progovorila: Moju ćerku bole lisice na mojim rukama, svi su znali čija sam sestra

Gastozova sestra nakon hapšenja progovorila: Moju ćerku bole lisice na mojim rukama, svi su znali čija sam sestra

Kurir 24.05.2025
Sredinom februara u svim domaćim medijima odjeknula je vest da je Gastozova sestra uhapšena, ali se ona sve do sada nije oglašavala. U novoj epizodi emisije ''D-Cast'' koja se emituje na Hype.tv Gastozova sestra, Tatjana Sinđelić, otkriva sve o šokantnom… »

Vesti dana »