Повезане вести

Жестоко обраћање Трампа! Ударио је на НАТО и трансродне особе: "Преварила нас је свака земља света" (фото)

Жестоко обраћање Трампа! Ударио је на НАТО и трансродне особе: "Преварила нас је свака земља света" (фото)

Курир 24.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп искористио је прво војно обраћање у другом мандату да жестоко нападне америчку политику разноликости и инклузивности, критиковао НАТО и преузео заслуге за јачање војске. -… »
Трамп дипломцима Вест Поинта поручио да ће постати официри "највеће и најснажније војске коју је свет икада познавао"

Трамп дипломцима Вест Поинта поручио да ће постати официри "највеће и најснажније војске коју је свет икада познавао"

Еуроневс 24.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп искористио је прво војно обраћање у другом мандату да данас честита кадетима Вест Поинта на њиховим академским и физичким достигнућима, истовремено преузимајући заслуге за… »
Трамп честитао кадетима Вест Поинта и преузео заслуге за војну моћ САД

Трамп честитао кадетима Вест Поинта и преузео заслуге за војну моћ САД

Политика 24.05.2025
ЊУЈОРК – Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп искористио је прво војно обраћање у другом мандату да данас честита кадетима Вест Поинта на њиховим академским и физичким достигнућима, истовремено преузимајући… »
Трамп на Вест Поинту честитао кадетима: "Ја сам обновио војну моћ Сједињених Држава"

Трамп на Вест Поинту честитао кадетима: "Ја сам обновио војну моћ Сједињених Држава"

Телеграф 24.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп искористио је прво војно обраћање у другом мандату да данас честита кадетима Вест Поинта на њиховим академским и физичким достигнућима, истовремено преузимајући заслуге за… »

Вести дана »