Повезане вести
Жестоко обраћање Трампа! Ударио је на НАТО и трансродне особе: "Преварила нас је свака земља света" (фото)
Курир 24.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп искористио је прво војно обраћање у другом мандату да жестоко нападне америчку политику разноликости и инклузивности, критиковао НАТО и преузео заслуге за јачање војске. -… »
Трамп дипломцима Вест Поинта поручио да ће постати официри "највеће и најснажније војске коју је свет икада познавао"
Еуроневс 24.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп искористио је прво војно обраћање у другом мандату да данас честита кадетима Вест Поинта на њиховим академским и физичким достигнућима, истовремено преузимајући заслуге за… »
Трамп честитао кадетима Вест Поинта и преузео заслуге за војну моћ САД
Политика 24.05.2025
ЊУЈОРК – Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп искористио је прво војно обраћање у другом мандату да данас честита кадетима Вест Поинта на њиховим академским и физичким достигнућима, истовремено преузимајући… »
Трамп на Вест Поинту честитао кадетима: "Ја сам обновио војну моћ Сједињених Држава"
Телеграф 24.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп искористио је прво војно обраћање у другом мандату да данас честита кадетима Вест Поинта на њиховим академским и физичким достигнућима, истовремено преузимајући заслуге за… »
Вести дана »
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката по новом Закону: Рок за подношење пријава 60 дана
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 31 повезана
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 19 минутајош 46 повезаних
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 2 сатајош 25 повезаних
Нови шампион Формуле један Ландо Норис: Срећан сам због титуле у Ф1, осећај је сјајан
Дневник пре 49 минутајош 38 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 9 минутајош 29 повезаних