Povezane vesti
"Ja sam narkoman, baš kao moji pokojni roditelji" Omiljeni holivudski glumac šokirao izjavom
Večernje novosti pre 9 dana
JEDAN od najpopularnijih glumaca Holivuda Beri Kogan ispričao je sve o svojoj dugogodišnjoj zavisnosti. Foto Shutterstock Glumac Beri Kogan (32) je u intervju za Hollywood Authentic ispričao da je njegova majka umrla od zavisnosti od heroina kada mu je… »
Omiljeni holivudski glumac priznao: "Ja sam narkoman, baš kao moji pokojni roditelji" FOTO
B92 pre 8 dana
Jedan od najpopularnijih glumaca Holivuda Beri Kogan ispričao je sve o svojoj dugogodišnjoj zavisnosti. Glumac Beri Kogan (32) je u intervju za Hollywood Authentic ispričao da je njegova majka umrla od zavisnosti od heroina kada mu je bio 12 godina… »
Vesti dana »

Građani Dejana Vuka Stankovića iz zgrade Banovine ispratili povicima "ua", i on im odgovorio sa jednim "ua"
N1 Info pre 2 minutajoš 46 povezanih

Vučić odbacio optužbe Marinike Tepić: „Ne poznajem tog Koraća, nikad u životu nisam zapalio cigaretu, video drogu, ni kafu popio"
Pravda pre 1 satjoš 31 povezana

Osam povrijeđenih na skupu za izraelske zarobljenike u Coloradu
Al Jazeera pre 4 satijoš 34 povezane

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana

Mali: Srbija zainteresovana za koncesiju dva aerodroma u Crnoj Gori
Euronews pre 43 minutajoš 18 povezanih