Povezane vesti
"Ja sam narkoman, baš kao moji pokojni roditelji" Omiljeni holivudski glumac šokirao izjavom
Večernje novosti 24.05.2025
JEDAN od najpopularnijih glumaca Holivuda Beri Kogan ispričao je sve o svojoj dugogodišnjoj zavisnosti. Foto Shutterstock Glumac Beri Kogan (32) je u intervju za Hollywood Authentic ispričao da je njegova majka umrla od zavisnosti od heroina kada mu je… »
Omiljeni holivudski glumac priznao: "Ja sam narkoman, baš kao moji pokojni roditelji" FOTO
B92 24.05.2025
Jedan od najpopularnijih glumaca Holivuda Beri Kogan ispričao je sve o svojoj dugogodišnjoj zavisnosti. Glumac Beri Kogan (32) je u intervju za Hollywood Authentic ispričao da je njegova majka umrla od zavisnosti od heroina kada mu je bio 12 godina… »
Vesti dana »

Tri decenije od "Oluje": U najvećem etničkom čišćenju u Evropi posle Drugog svetskog proterano 220.000 Srba iz Hrvatske
Euronews pre 10 minutajoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić o Vučićevim optužbama: Ne komentarišem izjave političara
Morava info pre 2 satajoš 17 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 0 minutajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 10 satijoš 26 povezanih

Pomen žrtvama „Oluje“ u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci
Danas pre 8 satijoš 22 povezane