Povezane vesti
„Vreme je da izađemo iz zone komfora i oslobodimo se ovog zla“: Tihomir Stanić na studentskom protestu u Zaječaru
Nova 24.05.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je na protestu u Zaječaru da je krajnje vreme da izađemo iz zone konfora i pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način. "Jer mi da smo nešto znali ne bismo dovde došli", kazao je Stanić… »
Tihomir Stanić: Pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način
Radio 021 24.05.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je na protestu u Zaječaru da je krajnje vreme da "izađemo iz zone konfora i pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način". "Jer mi da smo nešto znali ne bismo dovde došli", kazao je Stanić… »
Tihomir Stanić: Izađimo iz zone komfora i oslobodimo se ovog zla
N1 Info 24.05.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je na protestu u Zaječaru da je krajnje vreme da izađemo iz zone konfora i pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način. "Jer mi da smo nešto znali ne bismo dovde došli", kazao je Stanić… »
Tihomir Stanić: Izađimo iz zone komfora i oslobodimo se ovog zla
Novi magazin 24.05.2025
Vesti dana »
Red vožnje za vreme novogodišnjih i božićnih praznika u Nišu
Naissus info pre 40 minutajoš 14 povezanih
(Video) Milan Knežević uhapšen u Crnoj Gori Evo šta je poručio iz marice! "Ovo nije bilo ni za Đukanovićeve diktature"
Dnevnik pre 19 minutajoš 12 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede poziva na razgovor proizvođače suočene sa prekidom otkupa mleka
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih
Jovanović (CLS): Kompleks zgrada generalštaba ustupiti Beogradskom univerzitetu
Beta pre 45 minutajoš 7 povezanih