Povezane vesti
„Vreme je da izađemo iz zone komfora i oslobodimo se ovog zla“: Tihomir Stanić na studentskom protestu u Zaječaru
Nova pre 23 dana
Glumac Tihomir Stanić izjavio je na protestu u Zaječaru da je krajnje vreme da izađemo iz zone konfora i pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način. "Jer mi da smo nešto znali ne bismo dovde došli", kazao je Stanić… »
Tihomir Stanić: Pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način
Radio 021 pre 23 dana
Glumac Tihomir Stanić izjavio je na protestu u Zaječaru da je krajnje vreme da "izađemo iz zone konfora i pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način". "Jer mi da smo nešto znali ne bismo dovde došli", kazao je Stanić… »
Tihomir Stanić: Izađimo iz zone komfora i oslobodimo se ovog zla
N1 Info pre 23 dana
Glumac Tihomir Stanić izjavio je na protestu u Zaječaru da je krajnje vreme da izađemo iz zone konfora i pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način. "Jer mi da smo nešto znali ne bismo dovde došli", kazao je Stanić… »
Tihomir Stanić: Izađimo iz zone komfora i oslobodimo se ovog zla
Novi magazin pre 23 dana
Vesti dana »

Protest akademske zajednice ispred Vlade Srbije, blokirana raskrsnica Nemanjine i Kneza Miloša: Deo studenata u blokadi podneo prijavu protiv Vučića
Blic pre 13 minutajoš 32 povezane

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 13 minutajoš 29 povezanih

Početak sednice Skupštine grada Novog Sada obeležilo nekoliko manjih incidenata
Beta pre 2 satajoš 34 povezane