Повезане вести
„Време је да изађемо из зоне комфора и ослободимо се овог зла“: Тихомир Станић на студентском протесту у Зајечару
Нова 24.05.2025
Глумац Тихомир Станић изјавио је на протесту у Зајечару да је крајње време да изађемо из зоне конфора и пружимо безрезервну подршку студентима који су се побунили на величанствен начин. "Јер ми да смо нешто знали не бисмо довде… »
Тихомир Станић: Пружимо безрезервну подршку студентима који су се побунили на величанствен начин
Радио 021 24.05.2025
Глумац Тихомир Станић изјавио је на протесту у Зајечару да је крајње време да "изађемо из зоне конфора и пружимо безрезервну подршку студентима који су се побунили на величанствен начин". "Јер ми да смо нешто знали не бисмо… »
Тихомир Станић: Изађимо из зоне комфора и ослободимо се овог зла
Н1 Инфо 24.05.2025
Глумац Тихомир Станић изјавио је на протесту у Зајечару да је крајње време да изађемо из зоне конфора и пружимо безрезервну подршку студентима који су се побунили на величанствен начин. "Јер ми да смо нешто знали не бисмо довде… »
Тихомир Станић: Изађимо из зоне комфора и ослободимо се овог зла
Нови магазин 24.05.2025
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
Политика пре 3 минутајош 23 повезане