Povezane vesti
„Vreme je da izađemo iz zone komfora i oslobodimo se ovog zla“: Tihomir Stanić na studentskom protestu u Zaječaru
Nova 24.05.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je na protestu u Zaječaru da je krajnje vreme da izađemo iz zone konfora i pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način. "Jer mi da smo nešto znali ne bismo dovde došli", kazao je Stanić… »
Tihomir Stanić: Pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način
Radio 021 24.05.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je na protestu u Zaječaru da je krajnje vreme da "izađemo iz zone konfora i pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način". "Jer mi da smo nešto znali ne bismo dovde došli", kazao je Stanić… »
Tihomir Stanić: Izađimo iz zone komfora i oslobodimo se ovog zla
N1 Info 24.05.2025
Glumac Tihomir Stanić izjavio je na protestu u Zaječaru da je krajnje vreme da izađemo iz zone konfora i pružimo bezrezervnu podršku studentima koji su se pobunili na veličanstven način. "Jer mi da smo nešto znali ne bismo dovde došli", kazao je Stanić… »
Tihomir Stanić: Izađimo iz zone komfora i oslobodimo se ovog zla
Novi magazin 24.05.2025
Vesti dana »

Osam eksplozija u ruskoj regiji, obustavljeni letovi. Preokret u Vašingtonu oko pregovora s Putinom: Kako će na ovo odgovoriti Zelenski?
Pravda pre 27 minutajoš 31 povezana

Zelenski: Ukrajina podržava zajedničku izjavu evropskih lidera o miru
NIN pre 21 minutajoš 21 povezana

Savet bezbednosti UN saziva hitan sastanak zbog izraelskog plana za okupaciju grada Gaze
RTV pre 16 minutajoš 7 povezanih

Stanje na putevima: Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima u Srbiji
Glas Zaječara pre 1 satjoš 8 povezanih