Povezane vesti
Viktor Orban: Brisel bi pomogao Ukrajincima čak i na štetu Evropljana
Vesti online 24.05.2025
Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. “Morao sam da sazovem vanredni ekonomski… »
Orban ne prestaje da besni zbog Ukrajine! Pomenuo gas i naftu iz Rusije: "Hoće da nas unište"
Kurir 24.05.2025
Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. "Morao sam da sazovem vanredni ekonomski… »
"Morao sam da sazovem vanredni ekonomski sastanak" Orban poslao poruku Ukrajini!
Alo 24.05.2025
Mađarski premijer Viktor Orban održao je hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. "Morao sam da sazovem vanredni ekonomski sastanak zbog… »
RTV 24.05.2025
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. Morao sam da sazovem vanredni… »
"Moramo da blokiramo EU": Orban sazvao hitan sastanak
B92 24.05.2025
Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. "Morao sam da sazovem vanredni ekonomski… »
Politika 24.05.2025
BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. „Morao sam da sazovem vanredni… »
Orban nakon hitnog sastanka vlade: Brisel bi pomogao Ukrajincima čak i na štetu Evropljana
Večernje novosti 24.05.2025
MAĐARSKI premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. Foto: Profimedia/Ilustracija - Morao sam da… »
Vesti dana »
VIDEO Tramp rekao da Rusija želi da Ukrajina uspe: Pogledajte kako je reagovao Zelenski
Nova pre 12 minutajoš 24 povezane
Izbori na Kosovu: Kurti proglasio pobedu, DSK dobio pet mandata manje nego u februaru
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
Telegraf pre 17 minutajoš 12 povezanih
Danas vedro i sunčano, temperatura do 8 stepeni: Kakvo nas vreme očekuje početkom januara?
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Lazović (ZLF): Srbija bi mogla u EU do 2032. godine, ako bismo smenili SNS
Beta pre 38 minutajoš 7 povezanih