Povezane vesti
Viktor Orban: Brisel bi pomogao Ukrajincima čak i na štetu Evropljana
Vesti online pre 11 dana
Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. “Morao sam da sazovem vanredni ekonomski… »
Orban ne prestaje da besni zbog Ukrajine! Pomenuo gas i naftu iz Rusije: "Hoće da nas unište"
Kurir pre 10 dana
Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. "Morao sam da sazovem vanredni ekonomski… »
"Morao sam da sazovem vanredni ekonomski sastanak" Orban poslao poruku Ukrajini!
Alo pre 10 dana
Mađarski premijer Viktor Orban održao je hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. "Morao sam da sazovem vanredni ekonomski sastanak… »
RTV pre 10 dana
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. Morao sam da sazovem vanredni… »
"Moramo da blokiramo EU": Orban sazvao hitan sastanak
B92 pre 10 dana
Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. "Morao sam da sazovem vanredni ekonomski… »
Politika pre 10 dana
BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. „Morao sam da sazovem… »
Orban nakon hitnog sastanka vlade: Brisel bi pomogao Ukrajincima čak i na štetu Evropljana
Večernje novosti pre 10 dana
MAĐARSKI premijer Viktor Orban održao je danas hitan ekonomski sastanak vlade u vezi sa energetskom pretnjom iz Ukrajine i ocenio da je Brisel spreman da pomogne Ukrajini čak i na štetu evropskih porodica. Foto: Profimedia/Ilustracija - Morao sam da… »
Vesti dana »

MUP: Uhapšen muškarac koji je na koncertu u Futogu gađao okupljene kesama napunjenim farbom
NIN pre 18 minutajoš 13 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

Ministarstvo: Počela prijava za besplatne udžbenike za određene kategorije učenika
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane

Potrošači obmanuti: Kafa koju pijemo nije samo kafa Inspekcija otkrila dodat surogat otkriveni i negihijenski uslovi u maloprodajnim objektima
Dnevnik pre 53 minutajoš 17 povezanih

Blic: Pripadnik VS osuđen na 12 godina zatvora zbog sudara kod Raške u kom je stradalo pet osoba
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih