Povezane vesti
Pevačica(57) je najzgodnija na estradi, ima najduže noge i nikad ne drži dijetu: U ovim godinama održava me...
Telegraf 24.05.2025
Pevačica Snežana Babić Sneki devedesetih je bila među najlepšim pevačicama Jugoslavije, a neverovatnim telom i figurom, mnogo mlađe devojke joj zavide i sada u šestoj deceniji. Sneki godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj… »
Ima 57 godina, noge su joj 133 cm i izgleda kao boginja: Folkerka otkrila svoju tajnu: "Ne držim dijete, evo šta me održava…
Blic 24.05.2025
Pevačica Snežana Babić Sneki devedesetih je bila među najlepšim pevačicama Jugoslavije, a neverovatnim telom i figurom, mnogo mlađe devojke joj zavide i sada u šestoj deceniji. Sneki godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 15 minutajoš 40 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 37 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 20 povezanih

Premijer Macut prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u Oluji
RTV pre 1 satjoš 22 povezane