Povezane vesti

Jeziva ispovest Aleksandre Nikolić: "Filip Car je urlao da će ubiti i mene i bebu dok sam bila u šestom mesecu, uzeo je nož…

Jeziva ispovest Aleksandre Nikolić: "Filip Car je urlao da će ubiti i mene i bebu dok sam bila u šestom mesecu, uzeo je nož…

Blic 25.05.2025
Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić otkrila je u lajvu na društvenim mrežama jezive detalje iz odnosa sa nekadašnjim partnerom Filipom Carem, sa kojim ima ćerku. Aleksandra Nikolić tvrdi da je Filip Car bio nasilan dok je bila trudna, a sad je odlučila… »
Aleksandra i Maja se udružile protiv Cara: Došlo je vreme da se sazna šta nam je sve radio

Aleksandra i Maja se udružile protiv Cara: Došlo je vreme da se sazna šta nam je sve radio

Svet & Skandal 25.05.2025
Dogodila se prava drama između Filipa Cara i njegovih bivših devojka Maje Marinković i Aleksandre Nikolić sa kojom ima ćerku Leonu. Sve je usledilo nakon što se u medijima pojavila vest da su Car i Maja raskinuli, a oglasila se Aleksandra putem Instagram… »
"Car je drugoj devojci napravio dete dok sam Ja bila trudna": Aleksandra Nikolić šokirala tvrdnjama o Filipu: "Dobio je…

"Car je drugoj devojci napravio dete dok sam Ja bila trudna": Aleksandra Nikolić šokirala tvrdnjama o Filipu: "Dobio je…

Blic 25.05.2025
Aleksandra Nikolić večeras je u svom lajvu na TikToku otkrila šokantne detalje iz odnosa sa Filipom Carem, sa kojim ima ćerku Leonu. Nakon što ga je policiji prijavila za nasilje, otkrila je šta se dalje događalo: "Morala sam da ležim u bolnici, zbog… »
"Plačem, prošla je kroz pakao" Majka Aleksandre Nikolić očajna: Zdravlje joj je narušeno, dobila je anksioznost, bila je kao…

"Plačem, prošla je kroz pakao" Majka Aleksandre Nikolić očajna: Zdravlje joj je narušeno, dobila je anksioznost, bila je kao…

Kurir 25.05.2025
Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone " Elite", šokirala je domaću javnost kada je u živom uključenju na TikToku obelodanila da ju je bivši partner Filip Car psihički i fizički maltretirao tokom trudnoće. Njenu priču potvrdila je i njena majka… »
''Kandila mi mog, ništa nije slagala'' Slovenka u suzama nakon što se saznalo za Filipovo nasilje nad Aleksandrom dok je bila…

''Kandila mi mog, ništa nije slagala'' Slovenka u suzama nakon što se saznalo za Filipovo nasilje nad Aleksandrom dok je bila…

Alo 25.05.2025
Bez dlake na jeziku! Aleksandra Nikolić šokirala je domaću javnost kada je u živom uključenju na TikToku obelodanila da ju je bivši partner Filip Car psihički i fizički maltretirao tokom trudnoće. Njenu priču potvrdila je i njena majka Slovenka, koja je… »
Sve o životu Aleksandre Nikolić u Austriji! Živi sa novim dečkom, njegov identitet krije od svih - nakon drame sa Filipom…

Sve o životu Aleksandre Nikolić u Austriji! Živi sa novim dečkom, njegov identitet krije od svih - nakon drame sa Filipom…

Kurir 25.05.2025
Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić preselila se u Austriju, gde živi sa ćerkicom Leonom. Nju je dobila sa bivšim partenorom Filipom Carem, kog je sada optužila za nasilje i pretnje smrtću. Ona u Beču živi sa novim partnerom, koji je, kako ističe, drži… »
Zašto Aleksandra Nikolić krije novog dečka? Zbog njega se preselila u Austriju, sve joj udovoljava, a usred drame poručila…

Zašto Aleksandra Nikolić krije novog dečka? Zbog njega se preselila u Austriju, sve joj udovoljava, a usred drame poručila…

Alo 25.05.2025
Rijaliti učesnica preselila se u Austriju, gde živi sa ćerkicom Leonom, koju je dobila u vezi sa Filipom Carem. Aleksandra Nikolić živi u Beču sa novim partnerom, koji je, kako ističe, drži kao malo vode na dlanu. - Preselila sam se u Beč, pronašla nekog… »
"Repetirao pištolj i pretio, policija ga saslušavala": Skandal o kojem svi pričaju, Aleks i Car šokirali u lajvu

"Repetirao pištolj i pretio, policija ga saslušavala": Skandal o kojem svi pričaju, Aleks i Car šokirali u lajvu

Mondo 25.05.2025
Bivši rijaliti učesnici i partneri, koji imaju jednogodišnju ćerku, izneli su stravične detalje iz svoje veze. Juče je bilo burno na Tiktoku, kada je nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić iznela stravične tvrdnje o vezi sa Filipom Carem s kojim… »
Sve o životu Aleksandre Nikolić u Austriji: Tamo je sa novim dečkom čiji identitet krije od svih, evo kako joj udovoljava -…

Sve o životu Aleksandre Nikolić u Austriji: Tamo je sa novim dečkom čiji identitet krije od svih, evo kako joj udovoljava -…

Blic 25.05.2025
Rijaliti učesnica preselila se u Austriju, gde živi sa ćerkicom Leonom, koju je dobila u vezi sa Filipom Carem. Aleksandra Nikolić je u Beču sa novim partnerom, koji je, kako ističe, drži kao malo vode na dlanu. - Preselila sam se u Beč, pronašla nekog… »
"Odvela je dete iz države bez moje saglasnosti" Filip uzvraća brutalno Aleksandri nakon njenih stravičnih tvrdnji, skandal…

"Odvela je dete iz države bez moje saglasnosti" Filip uzvraća brutalno Aleksandri nakon njenih stravičnih tvrdnji, skandal…

Alo 25.05.2025
Car i Aleksandra u novom sukobu, otkrili do sada nepoznate detalje iz njihovog odnosa. Rijaliti igrač, Filip Car, u lajvu na TikToku odgovorio je na šok tvrdnje koje je njegova bivša devojka Aleksandra Nikolić otkrila o njemu. Između ostalog, osvrnuo se… »
"Govorio je da će platiti klinca da me izbode dok šetam bebu" Novi stravični detalji iz odnosa Aleksandre Nikolić i Filipa…

"Govorio je da će platiti klinca da me izbode dok šetam bebu" Novi stravični detalji iz odnosa Aleksandre Nikolić i Filipa…

Alo 25.05.2025
Nikolićeva frapirala detaljima. Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić otkrila je u lajvu na društvenim mrežama jezive detalje iz odnosa sa nekadašnjim partnerom Filipom Carem, sa kojim ima ćerku. - Prijavio me je socijalnoj službi. Da ne izvodim dete, da… »
"Govorio je da će platiti klinca da me izbode dok šetam bebu": Aleksandra Nikolić frapirala: "Filip Car je saznao da sam sa…

"Govorio je da će platiti klinca da me izbode dok šetam bebu": Aleksandra Nikolić frapirala: "Filip Car je saznao da sam sa…

Blic 24.05.2025
Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić otkrila je u lajvu na društvenim mrežama jezive detalje iz odnosa sa nekadašnjim partnerom Filipom Carem, sa kojim ima ćerku. - Prijavio me je socijalnoj službi! Da ne izvodim dete, da nemam uslove... Njima je bilo… »

Vesti dana »