Povezane vesti

Uznemirujuće: Pogledajte kako izgleda Iranac posle pobede nad Fabjanom, ovakvo uvo niste videli nikada

Uznemirujuće: Pogledajte kako izgleda Iranac posle pobede nad Fabjanom, ovakvo uvo niste videli nikada

Telegraf pre 22 dana
Borba između Mirana Fabjana i Hatefa Moeila na FNC 23 spektaklu u Beogradskoj Areni bila je jedna od najbrutalnijih – pravi rat u kavezu koji je, iako je završen pobedom Iranca, ostavio krvave posledice na oba borca. Koliko je borba bila žestoka najbolje… »
Sloba Radanović reagovao nakon krvave tuče u Beogradu! Oduševljen kako je Janičić nokautirao Bojkovića u glavu

Sloba Radanović reagovao nakon krvave tuče u Beogradu! Oduševljen kako je Janičić nokautirao Bojkovića u glavu

Telegraf pre 22 dana
Beogradska arena sinoć, 24. maja, bila je poprište spektakla FNC 23, a glavna atrakcija večeri bila je brutalna borba između Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Crnogorski borac iz Novog Sada pokazao je nadmoć i u drugoj rundi nokautirao Bojkovića snažnim… »
Fnc ispunio očekivanja: Pogledajte kako je Janičić slavio posle pobede nad Bojkovićem

Fnc ispunio očekivanja: Pogledajte kako je Janičić slavio posle pobede nad Bojkovićem

Telegraf pre 21 dana
FNC 23 koji je u subotu održan u Beogrdskoj areni ispunio je sva očekivanja, a pored svih borbi definitivno je veče obeležio okršaj Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Posle prve runde koja je u velikoj meri bila izjednačena, posle je Janičić preuzeo sve… »
Prvo oglašavanje Bojkovića posle brutalne tuče u areni: Srpski mma borac poslao poruku nakon prvog poraza: "Išao sam na sve…

Prvo oglašavanje Bojkovića posle brutalne tuče u areni: Srpski mma borac poslao poruku nakon prvog poraza: "Išao sam na sve…

Kurir pre 21 dana
Najveću pažnju ovdašnje javnosti izazvala je borba Marka Bojkovića i Miloša Janičića, a pobedu je odneo 28-godišnji borac iz Podgorice. Bojković je pretrpeo brutalan poraz, a dan nakon, momak kojem svi predviđaju blistavu karijeru oglasio se na… »
Sloba reagovao nakon krvave tuče u Beogradu! Radanović uradio samo jedno i jasno pokazao na kojoj je strani! (Foto)

Sloba reagovao nakon krvave tuče u Beogradu! Radanović uradio samo jedno i jasno pokazao na kojoj je strani! (Foto)

Alo pre 21 dana
Sloba Radanović putem društvenih mreža izrazio oduševljenje Janičićevom pobedom. FNC 23 održan je sinoć u Beorgadu, a glavna atrakcija večeri bila je brutalna borba između Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Crnogorski borac iz Novog Sada pokazao je… »
"Spreman sam za revanš!" Marko Bojković nakon što ga je Miloš Janičić "uništio" u fnc-u: Poneli me uspeh, slava, pare i neke…

"Spreman sam za revanš!" Marko Bojković nakon što ga je Miloš Janičić "uništio" u fnc-u: Poneli me uspeh, slava, pare i neke…

Večernje novosti pre 21 dana
Marko Bojković i Miloš Janičić su "ukrstili rukavice" u MMA okršaju održanom u Beogradu, a ta FNC noć nije se okončala dobro po borca iz Srbije koji je imao više nego zanimljivu reakciju na ono što se dogodilo u oktagonu. skrinšot /insagram / bojkovićmma… »
Icko: Čestitke Janičiću, sve su zaslužili, odgovoran sam za poraz

Sport klub pre 21 dana
Meč koji je publika najviše želela da vidi na bogatoj FNC 23 reviji u Beogradskoj areni okončan je tehničkim nokautom Miloša Jančića protiv Marka Bojkovića u drugoj rundi okršaja dogovorene kilaže do 72 kg. Pročitaj više… »

Sport klub pre 21 dana
Meč koji je publika najviše želela da vidi na bogatoj FNC 23 reviji u Beogradskoj areni okončan je tehničkim nokautom Miloša Jančića protiv Marka Bojkovića u drugoj rundi okršaja dogovorene kilaže do 72 kg. Ovom duelu prethodio je arsenal uvreda, ali je… »
Svi komentarišu jedan detalj iz uništavanja Bojkovića! Janičić je učinio nešto spektakularno u ringu (video)

Svi komentarišu jedan detalj iz uništavanja Bojkovića! Janičić je učinio nešto spektakularno u ringu (video)

Kurir pre 21 dana
FNC spektakl u "Beogradskoj areni" prošao je u znaku brutalne tuče između Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Ceo region je čekao ovaj obračun, a velika pobeda Janičića bila je potpuno zaslužena! Borac iz Podgorice srušio je Bojkovića i naneo mu nekoliko… »
Bojković posle debakla: Poneli su me uspeh, slava, novac…

Sport klub pre 21 dana
Miloš Janičić upisao je najveću pobedu u karijeri u Beogradu na FNC-u 23. Crnogorac je bio bolji Marka Bojkovića, koji je izgubio prvi put u karijeri. Pročitaj više… »

Sport klub pre 21 dana
Miloš Janičić upisao je najveću pobedu u karijeri u Beogradu na FNC-u 23. Crnogorac je bio bolji Marka Bojkovića, koji je izgubio prvi put u karijeri. Janičić je u prvoj rundi ispogađao Bojkovića prednjim direktom i naneo mu teške povrede na licu, a u… »
Oglasio se Bojković nakon što je brutalno poražen: „Poneo me uspeh, slava, pare…“

Oglasio se Bojković nakon što je brutalno poražen: „Poneo me uspeh, slava, pare…“

Nova pre 21 dana
Iako je glavna borba spektakla FNC 23 u Beogradskoj areni bila između Mirana Fabjana i Hatefa Moejla, najveću pažnju publike sigurno je privukao okršaj Marka Bojkovića i Miloša Janičića. Veliki šou su priredili Bojković i Janičić, a meč je okončan… »
Digao Beograd na noge, ogrnuo se srpskom zastavom i poručio: Nemojte nikada da me potcenjujete

Digao Beograd na noge, ogrnuo se srpskom zastavom i poručio: Nemojte nikada da me potcenjujete

Sputnik pre 21 dana
Neverovatnu prašinu digao je obračun Marka Bojkovića i Miloša Janičića u okviru MMA, u organizaciji FNC. Beogradska Arena primila je oko 17.000 navijača, a oni su videli dominaciju i pobedu Janičića. Momak iz Podgorice se posle duela ogrnuo srpskom… »
Bojković se prvi put oglasio nakon što ga je Janičić brutalno prebio: "Poneo me je uspeh, slava, pare..."

Bojković se prvi put oglasio nakon što ga je Janičić brutalno prebio: "Poneo me je uspeh, slava, pare..."

Telegraf pre 21 dana
Sležu se utisci posle FNC 23 događaja u Beogradskoj areni, centralne borbe Hatefa Moeila i Mirana Fabjana i posebno najatraktivnijeg događaja i borbe Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Crnogorski borac koji živi u Novom Sadu porazio i Bojkovića u drugoj… »
Auuuu, sprema se revanš! Jančić i Bojković se videli posle horora u ringu: Ovo je dogovor i plan! Svi ostali u šoku...

Auuuu, sprema se revanš! Jančić i Bojković se videli posle horora u ringu: Ovo je dogovor i plan! Svi ostali u šoku...

Kurir pre 21 dana
Marko Bojković i Miloš Janičić bili su u žiži interesovanja sportske javnosti prethodnih dana. Njihov meč u Beogradskoj areni privukao je ogromnu pažnju, a pobedu je odneo Janičić koji je brutalno pretukao Bojkovića. Lice Miloša bilo je potpuno unakaženo… »
Najlepša scena FNC spektakla u Areni: Iranac prišao Fabjanu nakon pobede...

Najlepša scena FNC spektakla u Areni: Iranac prišao Fabjanu nakon pobede...

Telegraf pre 21 dana
Glavna borba večeri na FNC 23 između Mirana Fabjana i Hatefa Moeila završena je loše po "Slo Rokija", koji je nakon prošlogodišnjeg poraza od Darka Stošića, opet u Beogradskoj areni izgubio. Fabjan je svakako odradio dobar duel, ali je rival bio… »
Uznemirujuće! Pogledajte kako izgleda Marko Bojković posle brutalnih batina - Janičić mu promenio lični opis!

Uznemirujuće! Pogledajte kako izgleda Marko Bojković posle brutalnih batina - Janičić mu promenio lični opis!

Kurir pre 22 dana
FNC23 spektakl u "Beogradskoj areni" obeležio je fantastičan okršaj između Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Jedna od najiščekivanijih borbi u istoriji regionalnog MMA okončana je tehničkim nokautom Miloša Jančića u drugoj rundi. Momak iz Podgorice… »
VIDEO O čemu su pričali Bojković i Janičić posle spektakla: „Sada sam video…“

VIDEO O čemu su pričali Bojković i Janičić posle spektakla: „Sada sam video…“

Nova pre 22 dana
Iako je glavna borba spektakla FNC 23 u Beogradskoj areni bila između Mirana Fabjana i Hatefa Moejla, najveću pažnju publike sigurno je privukao okršaj Marka Bojkovića i Miloša Janičića. Veliki šou su priredili Bojković i Janičić, a meč je okončan… »
Janičić promenio lični opis Bojkoviću: Pogledajte kako izgleda najtalentovaniji MMA borac iz Srbije

Janičić promenio lični opis Bojkoviću: Pogledajte kako izgleda najtalentovaniji MMA borac iz Srbije

Mondo pre 21 dana
Pojavila se fotografija Marka Bojkovića nakon meča protiv Miloša Janičića. Spektakularne MMA borbe videli smo na FNC 23 događaju u Beogradskoj areni, a najviše pažnje publike privukao je okršaj Marka Bojkovića i Miloša Janičića. Njih dvojica imali su… »
Janičić brutalno prebio Bojkovića, pa se ogrnuo zastavom koja ima veliki značaj za Srbe

Janičić brutalno prebio Bojkovića, pa se ogrnuo zastavom koja ima veliki značaj za Srbe

Telegraf pre 21 dana
Jedan od najvećih događaja u organizaciji FNC-a do sada, posmatrali smo prethodne večeri u Beogradskoj areni. FNC 23 iznedrio nam je neke sjajne dvoboje, poteze, mnogo zabave za prisutne. Na kraju je, čini se, pobednik večeri Miloš Janičić. Momak iz… »
Janičić podigao tri prsta posle razbijanja Bojkovića, za Telegraf poručio: "Možda taj revanš, ali..."

Janičić podigao tri prsta posle razbijanja Bojkovića, za Telegraf poručio: "Možda taj revanš, ali..."

Telegraf pre 22 dana
Jutro nakon FNC 23 polako sležemo utiske, koji ne mogu biti mnogo bolji. Gledali smo pravi spektakl, i pored nekoliko otkazanih duela, program je zaista bio i više nego kvaliteta. Glavna borba Iranca Hatefa Moeila i Slovenca Mirana Fabjana donela je… »
Janičić – Bojković: Bakljada u Areni, topla reč i mogući revanš

Sport klub pre 22 dana
Glavna borba na FNC 23 bila je ona u teškoj kategoriji u kojoj je iransko-nemački borac Hatef Moejl (16-4) pobedio Slovenca Mirana Fabjana (7-4), miljenika publike u Beogradskoj areni, tehničkim nokautom u trećoj rundi. Bio je to 12. uzastopni trijumf… »

Sport klub pre 22 dana
Glavna borba na FNC 23 bila je ona u teškoj kategoriji u kojoj je iransko-nemački borac Hatef Moejl (16-4) pobedio Slovenca Mirana Fabjana (7-4), miljenika publike u Beogradskoj areni, tehničkim nokautom u trećoj rundi. Pročitaj više… »
Bojković prišao Janičiću posle borbe, sa izobličenim licem mu poručio: "Sada sam video gde sam i šta sam..."

Bojković prišao Janičiću posle borbe, sa izobličenim licem mu poručio: "Sada sam video gde sam i šta sam..."

Telegraf pre 22 dana
Veliki FNC 23 spektakl u Beogradskoj areni održan je prethodne večeri, a borba koja je privukla najviše pažnje bila je ona izmešu Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Borac iz Crne Gore odneo je pobedu. Brutalan start dvoboja u oktagonu ostavio je rano… »
Darko Stošić "uskočio" u oktagon sa svojom suprugom, pozirao sa čovekom bez koga FNC ne bi bio to što jeste

Darko Stošić "uskočio" u oktagon sa svojom suprugom, pozirao sa čovekom bez koga FNC ne bi bio to što jeste

Telegraf pre 22 dana
Iza nas je novi FNC spektakl, kao i uvek na Telegrafu ste mogli da pratite svaki detalj, kako iz samog ringa, tako i iz svalačionica. Ispratili smo novi događaj u Beogradskoj areni, koji je bio nikada praćeniji. FNC 23 je bio pun pogodak, a kako to… »
Ovo niste videli u prenosu! Vaso prebio Italijana, pa bio u uglu velikom prijatelju, UFC zvezda uz Janičića

Ovo niste videli u prenosu! Vaso prebio Italijana, pa bio u uglu velikom prijatelju, UFC zvezda uz Janičića

Telegraf pre 22 dana
Iza nas je još jedan borulački spektakl, pošto je FNC 23 održan u Beogradskoj areni, a imali smo i te kako šta da vidimo! Gledali smo ponovo nastupe njavećih zvezda regionalne MMA scene, a jedan od njih je i Vaso "Psiho" Bakočević, koji je tehničkim… »
Neviđene scene iz svlačionice: Janičić zapalio cigaretu nakon pobede nad Bojkovićem, pa poslao poruku

Neviđene scene iz svlačionice: Janičić zapalio cigaretu nakon pobede nad Bojkovićem, pa poslao poruku

Telegraf pre 22 dana
Neverovatnu borbu vodili su od početka do kraja Marko Bojković i Miloš Janičić, a na kraju je crnogorski borac odneo pobedu posle brutalne borbe u Beogradskoj areni. U svlačionici kod Miloša Janičića - slavljenička atmosfera, radovanje, ali i cigareta… »
Jezivo! Pogledajte kako izgleda Bojković posle krvave tuče, Janičić mu promenio lični opis

Jezivo! Pogledajte kako izgleda Bojković posle krvave tuče, Janičić mu promenio lični opis

Telegraf pre 22 dana
Spektakl večeri bio je duel Miloša Janičića i Marka Bojkovića, koji su i uoči FNC 23 u Beogradskoj Areni imali burne svađe koje su eskalirale tokom meča. Videlo se od samog starta da obojica žele pobedum, prva runda je bila izjednačena tokom većeg dela… »

Vesti dana »