Povezane vesti
Sloba Radanović reagovao nakon krvave tuče u Beogradu! Oduševljen kako je Janičić nokautirao Bojkovića u glavu
Telegraf 25.05.2025
Beogradska arena sinoć, 24. maja, bila je poprište spektakla FNC 23, a glavna atrakcija večeri bila je brutalna borba između Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Crnogorski borac iz Novog Sada pokazao je nadmoć i u drugoj rundi nokautirao Bojkovića snažnim… »
Uznemirujuće: Pogledajte kako izgleda Iranac posle pobede nad Fabjanom, ovakvo uvo niste videli nikada
Telegraf 25.05.2025
Borba između Mirana Fabjana i Hatefa Moeila na FNC 23 spektaklu u Beogradskoj Areni bila je jedna od najbrutalnijih – pravi rat u kavezu koji je, iako je završen pobedom Iranca, ostavio krvave posledice na oba borca. Koliko je borba bila žestoka najbolje… »
Fnc ispunio očekivanja: Pogledajte kako je Janičić slavio posle pobede nad Bojkovićem
Telegraf 25.05.2025
FNC 23 koji je u subotu održan u Beogrdskoj areni ispunio je sva očekivanja, a pored svih borbi definitivno je veče obeležio okršaj Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Posle prve runde koja je u velikoj meri bila izjednačena, posle je Janičić preuzeo sve… »
Prvo oglašavanje Bojkovića posle brutalne tuče u areni: Srpski mma borac poslao poruku nakon prvog poraza: "Išao sam na sve…
Kurir 25.05.2025
Najveću pažnju ovdašnje javnosti izazvala je borba Marka Bojkovića i Miloša Janičića, a pobedu je odneo 28-godišnji borac iz Podgorice. Bojković je pretrpeo brutalan poraz, a dan nakon, momak kojem svi predviđaju blistavu karijeru oglasio se na… »
"Spreman sam za revanš!" Marko Bojković nakon što ga je Miloš Janičić "uništio" u fnc-u: Poneli me uspeh, slava, pare i neke…
Večernje novosti 25.05.2025
Marko Bojković i Miloš Janičić su "ukrstili rukavice" u MMA okršaju održanom u Beogradu, a ta FNC noć nije se okončala dobro po borca iz Srbije koji je imao više nego zanimljivu reakciju na ono što se dogodilo u oktagonu. skrinšot /insagram / bojkovićmma… »
Sloba reagovao nakon krvave tuče u Beogradu! Radanović uradio samo jedno i jasno pokazao na kojoj je strani! (Foto)
Alo 25.05.2025
Sloba Radanović putem društvenih mreža izrazio oduševljenje Janičićevom pobedom. FNC 23 održan je sinoć u Beorgadu, a glavna atrakcija večeri bila je brutalna borba između Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Crnogorski borac iz Novog Sada pokazao je… »
Icko: Čestitke Janičiću, sve su zaslužili, odgovoran sam za poraz
Sport klub 25.05.2025
Meč koji je publika najviše želela da vidi na bogatoj FNC 23 reviji u Beogradskoj areni okončan je tehničkim nokautom Miloša Jančića protiv Marka Bojkovića u drugoj rundi okršaja dogovorene kilaže do 72 kg. Pročitaj više… »
Icko: Čestitke Janičiću, sve su zaslužili, odgovoran sam za poraz
Sport klub 25.05.2025
Meč koji je publika najviše želela da vidi na bogatoj FNC 23 reviji u Beogradskoj areni okončan je tehničkim nokautom Miloša Jančića protiv Marka Bojkovića u drugoj rundi okršaja dogovorene kilaže do 72 kg. Ovom duelu prethodio je arsenal uvreda, ali je… »
Svi komentarišu jedan detalj iz uništavanja Bojkovića! Janičić je učinio nešto spektakularno u ringu (video)
Kurir 25.05.2025
FNC spektakl u "Beogradskoj areni" prošao je u znaku brutalne tuče između Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Ceo region je čekao ovaj obračun, a velika pobeda Janičića bila je potpuno zaslužena! Borac iz Podgorice srušio je Bojkovića i naneo mu nekoliko… »
Bojković posle debakla: Poneli su me uspeh, slava, novac…
Sport klub 25.05.2025
Miloš Janičić upisao je najveću pobedu u karijeri u Beogradu na FNC-u 23. Crnogorac je bio bolji Marka Bojkovića, koji je izgubio prvi put u karijeri. Pročitaj više… »
Bojković posle debakla: Poneli su me uspeh, slava, novac…
Sport klub 25.05.2025
Miloš Janičić upisao je najveću pobedu u karijeri u Beogradu na FNC-u 23. Crnogorac je bio bolji Marka Bojkovića, koji je izgubio prvi put u karijeri. Janičić je u prvoj rundi ispogađao Bojkovića prednjim direktom i naneo mu teške povrede na licu, a u… »
Oglasio se Bojković nakon što je brutalno poražen: „Poneo me uspeh, slava, pare…“
Nova 25.05.2025
Iako je glavna borba spektakla FNC 23 u Beogradskoj areni bila između Mirana Fabjana i Hatefa Moejla, najveću pažnju publike sigurno je privukao okršaj Marka Bojkovića i Miloša Janičića. Veliki šou su priredili Bojković i Janičić, a meč je okončan… »
Digao Beograd na noge, ogrnuo se srpskom zastavom i poručio: Nemojte nikada da me potcenjujete
Sputnik 25.05.2025
Neverovatnu prašinu digao je obračun Marka Bojkovića i Miloša Janičića u okviru MMA, u organizaciji FNC. Beogradska Arena primila je oko 17.000 navijača, a oni su videli dominaciju i pobedu Janičića. Momak iz Podgorice se posle duela ogrnuo srpskom… »
Bojković se prvi put oglasio nakon što ga je Janičić brutalno prebio: "Poneo me je uspeh, slava, pare..."
Telegraf 25.05.2025
Sležu se utisci posle FNC 23 događaja u Beogradskoj areni, centralne borbe Hatefa Moeila i Mirana Fabjana i posebno najatraktivnijeg događaja i borbe Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Crnogorski borac koji živi u Novom Sadu porazio i Bojkovića u drugoj… »
Auuuu, sprema se revanš! Jančić i Bojković se videli posle horora u ringu: Ovo je dogovor i plan! Svi ostali u šoku...
Kurir 25.05.2025
Marko Bojković i Miloš Janičić bili su u žiži interesovanja sportske javnosti prethodnih dana. Njihov meč u Beogradskoj areni privukao je ogromnu pažnju, a pobedu je odneo Janičić koji je brutalno pretukao Bojkovića. Lice Miloša bilo je potpuno unakaženo… »
Najlepša scena FNC spektakla u Areni: Iranac prišao Fabjanu nakon pobede...
Telegraf 25.05.2025
Glavna borba večeri na FNC 23 između Mirana Fabjana i Hatefa Moeila završena je loše po "Slo Rokija", koji je nakon prošlogodišnjeg poraza od Darka Stošića, opet u Beogradskoj areni izgubio. Fabjan je svakako odradio dobar duel, ali je rival bio… »
Uznemirujuće! Pogledajte kako izgleda Marko Bojković posle brutalnih batina - Janičić mu promenio lični opis!
Kurir 25.05.2025
FNC23 spektakl u "Beogradskoj areni" obeležio je fantastičan okršaj između Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Jedna od najiščekivanijih borbi u istoriji regionalnog MMA okončana je tehničkim nokautom Miloša Jančića u drugoj rundi. Momak iz Podgorice… »
VIDEO O čemu su pričali Bojković i Janičić posle spektakla: „Sada sam video…“
Nova 25.05.2025
Iako je glavna borba spektakla FNC 23 u Beogradskoj areni bila između Mirana Fabjana i Hatefa Moejla, najveću pažnju publike sigurno je privukao okršaj Marka Bojkovića i Miloša Janičića. Veliki šou su priredili Bojković i Janičić, a meč je okončan… »
Janičić promenio lični opis Bojkoviću: Pogledajte kako izgleda najtalentovaniji MMA borac iz Srbije
Mondo 25.05.2025
Pojavila se fotografija Marka Bojkovića nakon meča protiv Miloša Janičića. Spektakularne MMA borbe videli smo na FNC 23 događaju u Beogradskoj areni, a najviše pažnje publike privukao je okršaj Marka Bojkovića i Miloša Janičića. Njih dvojica imali su… »
Janičić podigao tri prsta posle razbijanja Bojkovića, za Telegraf poručio: "Možda taj revanš, ali..."
Telegraf 25.05.2025
Jutro nakon FNC 23 polako sležemo utiske, koji ne mogu biti mnogo bolji. Gledali smo pravi spektakl, i pored nekoliko otkazanih duela, program je zaista bio i više nego kvaliteta. Glavna borba Iranca Hatefa Moeila i Slovenca Mirana Fabjana donela je… »
Janičić brutalno prebio Bojkovića, pa se ogrnuo zastavom koja ima veliki značaj za Srbe
Telegraf 25.05.2025
Jedan od najvećih događaja u organizaciji FNC-a do sada, posmatrali smo prethodne večeri u Beogradskoj areni. FNC 23 iznedrio nam je neke sjajne dvoboje, poteze, mnogo zabave za prisutne. Na kraju je, čini se, pobednik večeri Miloš Janičić. Momak iz… »
Janičić – Bojković: Bakljada u Areni, topla reč i mogući revanš
Sport klub 25.05.2025
Glavna borba na FNC 23 bila je ona u teškoj kategoriji u kojoj je iransko-nemački borac Hatef Moejl (16-4) pobedio Slovenca Mirana Fabjana (7-4), miljenika publike u Beogradskoj areni, tehničkim nokautom u trećoj rundi. Bio je to 12. uzastopni trijumf… »
Janičić – Bojković: Bakljada u Areni, topla reč i mogući revanš
Sport klub 25.05.2025
Glavna borba na FNC 23 bila je ona u teškoj kategoriji u kojoj je iransko-nemački borac Hatef Moejl (16-4) pobedio Slovenca Mirana Fabjana (7-4), miljenika publike u Beogradskoj areni, tehničkim nokautom u trećoj rundi. Pročitaj više… »
Darko Stošić "uskočio" u oktagon sa svojom suprugom, pozirao sa čovekom bez koga FNC ne bi bio to što jeste
Telegraf 25.05.2025
Iza nas je novi FNC spektakl, kao i uvek na Telegrafu ste mogli da pratite svaki detalj, kako iz samog ringa, tako i iz svalačionica. Ispratili smo novi događaj u Beogradskoj areni, koji je bio nikada praćeniji. FNC 23 je bio pun pogodak, a kako to… »
Bojković prišao Janičiću posle borbe, sa izobličenim licem mu poručio: "Sada sam video gde sam i šta sam..."
Telegraf 25.05.2025
Veliki FNC 23 spektakl u Beogradskoj areni održan je prethodne večeri, a borba koja je privukla najviše pažnje bila je ona izmešu Miloša Janičića i Marka Bojkovića. Borac iz Crne Gore odneo je pobedu. Brutalan start dvoboja u oktagonu ostavio je rano… »
Ovo niste videli u prenosu! Vaso prebio Italijana, pa bio u uglu velikom prijatelju, UFC zvezda uz Janičića
Telegraf 25.05.2025
Iza nas je još jedan borulački spektakl, pošto je FNC 23 održan u Beogradskoj areni, a imali smo i te kako šta da vidimo! Gledali smo ponovo nastupe njavećih zvezda regionalne MMA scene, a jedan od njih je i Vaso "Psiho" Bakočević, koji je tehničkim… »
Neviđene scene iz svlačionice: Janičić zapalio cigaretu nakon pobede nad Bojkovićem, pa poslao poruku
Telegraf 25.05.2025
Neverovatnu borbu vodili su od početka do kraja Marko Bojković i Miloš Janičić, a na kraju je crnogorski borac odneo pobedu posle brutalne borbe u Beogradskoj areni. U svlačionici kod Miloša Janičića - slavljenička atmosfera, radovanje, ali i cigareta… »
Jezivo! Pogledajte kako izgleda Bojković posle krvave tuče, Janičić mu promenio lični opis
Telegraf 25.05.2025
Spektakl večeri bio je duel Miloša Janičića i Marka Bojkovića, koji su i uoči FNC 23 u Beogradskoj Areni imali burne svađe koje su eskalirale tokom meča. Videlo se od samog starta da obojica žele pobedum, prva runda je bila izjednačena tokom većeg dela… »
Vesti dana »

Kraljevo: Kordon policije razdvaja građane i simpatizere SNS-a ispred prostorija stranke
Beta pre 42 minutajoš 29 povezanih

Teška nesreća kod Varaždina: Poginuli beba i muškarac (30)
Večernje novosti pre 52 minutajoš 26 povezanih

Nakon snažnog zemljotresa u Rusiji serija od preko 100 novih potresa
N1 Info pre 1 satjoš 242 povezane

Šakota doveo bivšeg igrača Partizana u AEK: Bio je najveći talenat Evrope, sad ide u Grčku
Mondo pre 7 minutajoš 28 povezanih