Повезане вести

Претучена Маја Маринковић! Објавила узнемирујуће фотографије: Показала језиве подливе и ране

Претучена Маја Маринковић! Објавила узнемирујуће фотографије: Показала језиве подливе и ране

Курир 25.05.2025
Старлета и бивша ријалити учесница Маја Маринковић забринула је фанове када је објавила да је претучена. Она је недавно обновила везу са Филипом Царем са којим је кроз године боравка у "Задрузи" имала врло турбулентан однос, а… »
"Нисам се пола сата јавио маји на телефон, а онда је почела да пада по степеницама, упада у ресторан..." Филип Цар поново…

"Нисам се пола сата јавио маји на телефон, а онда је почела да пада по степеницама, упада у ресторан..." Филип Цар поново…

Курир 25.05.2025
Ријалити такмичар Филип Цар у средишту је скандала након што су га бивше партнерке, иначе љуте ривалке, Маја Маринковић и Александра Николић, јавно оптужиле за насиље. - 30 минута се нисам јавио на телефон, Маја је полудела и… »
"Нисам је видео 25 дана" Таки шокиран након сазнања о Маји, предузео мере: "Шта је насилник урадио од ње..."

"Нисам је видео 25 дана" Таки шокиран након сазнања о Маји, предузео мере: "Шта је насилник урадио од ње..."

Телеграф 25.05.2025
Таки Маринковић, отац ријалити звезде Маје Маринковић, ван себе је откако је његова ћеркајавно оптужила бившег партнера Филипа Цара за физичко насиље. Маја Маринковић је у прилог својим тврдњама објавила и бројне фотографије… »
Трећа особа има интиман снимак Алекс Николић, она предузела хитну меру: "Због тога су извршавали самоубиство"

Трећа особа има интиман снимак Алекс Николић, она предузела хитну меру: "Због тога су извршавали самоубиство"

Телеграф 25.05.2025
Победница Задруге, Александра Николић, уздрмала је јавност када је изнела низ шокантних оптужби на рачун бившег партнера, Филипа Цара. Између осталог, Александра Николић је открила да Филипова бивша девојка, Маја Маринковић… »
Маја Маринковић објавила снимак након драме са Алекс и Филипом, шок! Ево шта је на њему, испливао материјал

Маја Маринковић објавила снимак након драме са Алекс и Филипом, шок! Ево шта је на њему, испливао материјал

Телеграф 25.05.2025
Ријалити звезда, Маја Маринковић, раскинула је везу са Филипом Царем, а сада је решила да јавности покаже шта је од њега доживела. Маја Маринковић, у јеку драме са Александром Николић, објавила је приватан снимак на ком се чује… »
Филип Цар звао Мају у чудном стању, она га све време снимала и објавила јавно! Одмах јој поставио љубавно питање, а…

Филип Цар звао Мају у чудном стању, она га све време снимала и објавила јавно! Одмах јој поставио љубавно питање, а…

Курир 25.05.2025
Бивши учесник "Задруге" Филип Цар у средишту је скандала након што су га бивше партнерке, иначе љуте ривалке, Маја Маринковић и Александра Николић, са којом има ћерку, јавно оптужиле за насиље. Маја се до сада више пута… »
"Упала је у ресторан!" Цар се огласио бесан, Маја Маринковић направила хаос: "Уништила је ауто, хтела је да.."

"Упала је у ресторан!" Цар се огласио бесан, Маја Маринковић направила хаос: "Уништила је ауто, хтела је да.."

Телеграф 25.05.2025
Драма између бивших задругара Александре Николић, Маје Маринковић и Филипа Цара се не стишава. Друштвене мреже "горе" од њихових објава и лајвова. Филип Цар решио је да се поново огласи у лајву на ТикТоку, где је изнео нове… »
"Били смо крвави до колена" Цар се огласио након фотографија на којима се види да је Маја претучена: Разбила ми ауто, сат…

"Били смо крвави до колена" Цар се огласио након фотографија на којима се види да је Маја претучена: Разбила ми ауто, сат…

Курир 25.05.2025
Ријалити учесник Филип Цар у средишту је скандала након што су га бивше партнерке, иначе љуте ривалке, Маја Маринковић и Александра Николић, јавно оптужиле за насиље. Александра Николић, са којом Филип Цар има ћерку, испричала… »
Ово је дечко Александре Николић! Ријалити победница одлучила да подели јавно своју јачу половину, све време га љуби

Ово је дечко Александре Николић! Ријалити победница одлучила да подели јавно своју јачу половину, све време га љуби

Курир 25.05.2025
Ријалити победница, Александра Николић, започела је нови живот са ћерком Леоном у Бечу. Она се иселила из Србије након драме коју је, како тврди, проживела са бившим дечком Филипом Царем, који је отац њеног детета. Александра… »
"Дете ми плаче као да је изгубљен случај": Огласила се мајка Александре Николић, проговорила о скандалу са Царем: "Здравље…

"Дете ми плаче као да је изгубљен случај": Огласила се мајка Александре Николић, проговорила о скандалу са Царем: "Здравље…

Блиц 25.05.2025
Учесница ријалитија Александра Николић синоћ је изнела на свом ТикТоку језиве тврдње о Филипу Цару, а он се потом укључио на свом ТикТоку са фантомком на глави. Како је објаснила, он ју је малтретирао као је стигао, као и Мају… »
"Објавила сам само мали део оног што поседујем..." Прво оглашавање Маје Маринковић након што је оптужила Цара за језиво…

"Објавила сам само мали део оног што поседујем..." Прво оглашавање Маје Маринковић након што је оптужила Цара за језиво…

Курир 25.05.2025
Бивша ријалити учесница Маја Маринковић се сада јавно огласила након језивих фотографија подлива, повреда и рана за које тврди да јој је нанео бивши дечко Филип Цар. Најпре је Александра Николић изнела шокантне тврдње о Цару и… »
Таки поново пред инфарктом! Када је видео Мају крваву и модру није му било добро, хитно оглашавање

Таки поново пред инфарктом! Када је видео Мају крваву и модру није му било добро, хитно оглашавање

Курир 25.05.2025
Таки Маринковић ван себе је откако је његова ћерка Маја Маринковић јавно оптужила бившег партнера Филипа Цара за физичко насиље. Маја је у прилог својим тврдњама објавила и бројне фотографије, на којима је крвава и модра, а… »
Отац Маје Маринковић ван себе, ћерка му претучена: Хитно долетео за Београд, споменуо и пиштољ, спрема се хаос

Отац Маје Маринковић ван себе, ћерка му претучена: Хитно долетео за Београд, споменуо и пиштољ, спрема се хаос

Мондо 25.05.2025
Таки је био видно узнемирен, будући да ни сам није знао шта се све дешавало између Цара и Маје. Бивша ријалити учесница и старлета Маја Маринковић поново се нашла у центру пажње због новог скандала, након што је Александра… »
"Јежим се и плачем" Мајка Алекс Николић се огласила након шок сазнања, саопштила шта се десило: "Добила је.."

"Јежим се и плачем" Мајка Алекс Николић се огласила након шок сазнања, саопштила шта се десило: "Добила је.."

Телеграф 25.05.2025
Александра Николић, победница шесте сезоне "Задруге", шокирала је јавност када је у укључењу на ТикТоку обелоданила да ју је бивши партнер Филип Цар наводно психички и физички малтретирао током трудноће. Њену причу сада је… »
"Били смо крвави до колена, набијала је главом у стакло" Језива исповест Филипа Цара о Маји: "Имам све снимке"

"Били смо крвави до колена, набијала је главом у стакло" Језива исповест Филипа Цара о Маји: "Имам све снимке"

Телеграф 25.05.2025
Бивши учесник "Задруге", Филип Цар, у средишту је скандала након што су га бивше партнерке, иначе љуте ривалке, Маја Маринковић и Александра Николић, јавно оптужиле за насиље. Александра Николић, са којом Филип Цар има дете… »
(Видео) "Филип Цар ме малтретира и зове ноћу": Отац Маје Маринковић долетео у Београд кад је чуо да му је ћерка претучена: "На…

(Видео) "Филип Цар ме малтретира и зове ноћу": Отац Маје Маринковић долетео у Београд кад је чуо да му је ћерка претучена: "На…

Блиц 25.05.2025
Бивша ријалити учесница Маја Маринковић нашла се у средишту скандала када је Александра Николић свог бившег партнера Филипа Цара јавно оптужила да је њене експлицитне снимке проследио Маринковићевој, која је недавно раскинула са… »
"Стављао јој је пиштољ у уста, телефон и пасош су јој одузети" Отац Маје Маринковић шокирао тврдњама: "Цар и мене данима…

"Стављао јој је пиштољ у уста, телефон и пасош су јој одузети" Отац Маје Маринковић шокирао тврдњама: "Цар и мене данима…

Ало 25.05.2025
Радомир Маринковић Таки због ћеркиног стања хитно допутовао у Београд. Маја Маринковић је јуче запрепастила целу нацију када је објавила фотографије на којима се виде повреде, подливи и модрице, тврдећи да јој је исте нанео… »
''Некад су бар боље лагале'' Филип Цар се огласио након што је оптужен за насиље

''Некад су бар боље лагале'' Филип Цар се огласио након што је оптужен за насиље

Ало 25.05.2025
Огласио на друштвеним мрежама скандалозном објавом. Александра Николић открила је шокантне детаље из емотивне везе са Филипом Царем, а њена болна исповест у лајву на ТикТоку многе је шокирала. Испричала је да јој је Цар трудној… »
Александра Николић објавила слику са дечком: Живе у Бечу, љуби га пред свима! Цар открио какав је заправо...

Александра Николић објавила слику са дечком: Живе у Бечу, љуби га пред свима! Цар открио какав је заправо...

Телеграф 25.05.2025
Ријалити победница, Александра Николић, започела је нови живот са ћерком Леоном у Бечу. Она се иселила из Србије након драме коју је, како тврди, проживела са бившим дечком Филипом Царем, који је отац њеног детета. Александра… »
''Истина је на мојој страни'' Прво оглашавање Маје Маринковић након што је оптужила Цара за насиље

''Истина је на мојој страни'' Прво оглашавање Маје Маринковић након што је оптужила Цара за насиље

Ало 25.05.2025
Без длаке на језику! Бивша задругарка Маја Маринковић нашла се у средишту скандала када је Александра Николић свог бившег партнера Филипа Цара јавно оптужила да је њене експлицитне снимке проследио Маринковићевој, која је… »
"Објавила сам само мали део!" Маја Маринковић се први пут огласила након што је оптужила Цара за насиље

"Објавила сам само мали део!" Маја Маринковић се први пут огласила након што је оптужила Цара за насиље

Телеграф 25.05.2025
Бивша ријалити учесница Маја Маринковић поново је у центру пажње након што су испливале шокантне тврдње да ју је бивши партнер Филип Цар физички злостављао. Скандал је избио када је Александра Николић, његова бивша партнерка… »
"Објавила сам само мали део оног што поседујем": Прво оглашавање Маје Маринковић након што је оптужила Цара за насиље: "Не…

"Објавила сам само мали део оног што поседујем": Прво оглашавање Маје Маринковић након што је оптужила Цара за насиље: "Не…

Блиц 25.05.2025
Бивша ријалити учесница Маја Маринковић нашла се у средишту скандала када је Александра Николић свог бившег партнера Филипа Цара јавно оптужила да је њене експлицитне снимке проследио Маринковићевој, која је недавно раскинула са… »
Скандалозно оглашавање Филипа Цара након оптужби да је претукао алекс и мају! Старлете изнеле језиве тврдње, а он са…

Скандалозно оглашавање Филипа Цара након оптужби да је претукао алекс и мају! Старлете изнеле језиве тврдње, а он са…

Курир 25.05.2025
Старлете и бивше ријалити учеснице Александра Николић и Маја Маринковић оптужиле су бившег дечка Филипа Цара за брутално физичко насиље. Прво је Александра, која са ћеркицом Леоном коју је добила са њим тренутно живи у… »
Филип Цар шокирао цифром! Открио колико је зарадио у Задрузи, а жалио се да је заслужио више

Филип Цар шокирао цифром! Открио колико је зарадио у Задрузи, а жалио се да је заслужио више

Телеграф 25.05.2025
Учесница ријалитија Александра Николић синоћ је на ТикТоку изнела шокантне тврдње о Филипу Цару, а он се потом укључио на свом профилу. Филип Цар је недавно проговорио и о свом хонорару за учешће у ријалитију "Задруга"… »
Маји Маринковић усна крвава, цела у модрицама и подливима: Тврди да јој је повреде нанео Филип Цар: "Ово је истина! До сад сам…

Маји Маринковић усна крвава, цела у модрицама и подливима: Тврди да јој је повреде нанео Филип Цар: "Ово је истина! До сад сам…

Блиц 25.05.2025
Учесница ријалитија Александра Николић синоћ је изнела језиве тврдње о Филипу Цару, а он се потом укључио на свом ТикТоку са фантомком на глави. Наиме, након што је Николићева фрапирала све о Филиповом наводном поседовању… »
Претучена Маја Маринковић! Старлета оптужила бившег за насиље и претње оружјем, показала подливе и ране

Претучена Маја Маринковић! Старлета оптужила бившег за насиље и претње оружјем, показала подливе и ране

Телеграф 25.05.2025
Старлета и бивша ријалити учесница Маја Маринковић поново је узбуркала јавност шокантним објавама на друштвеним мрежама, у којима тврди да је била жртва физичког насиља од стране бившег партнера Филипа Цара. Њихово помирење је… »
Претучена маја Маринковић Узнемиријуће фотографије, показала повреде и подливе, сва крвава (фото)

Претучена маја Маринковић Узнемиријуће фотографије, показала повреде и подливе, сва крвава (фото)

Ало 25.05.2025
Бивша ријалити учесница показала повреде које јој је наводно нанео Филип Цар. Маја Маринковић недавно је обновила везу са Филипом Царем са којим се неретко мирила и свађала, а пре неколико дана све је изненадила када је на… »
"Полиција ме је привела..." Филип Цар ван себе након Александриних језивих тврдњи, хаос у његовом дому!

"Полиција ме је привела..." Филип Цар ван себе након Александриних језивих тврдњи, хаос у његовом дому!

Ало 25.05.2025
Филип се укључио уживо како би испричао своју страну приче након Александриних тврдњи. Ријалити играч Филип Цар огласио се након шокантних тврдњи да је наводно напао Александру Николић док је била трудна. Филип се укључио… »

Вести дана »