Povezane vesti
"Pola sata nakon očeve sahrane stiže mi poruka..." Pevača žena prevarila sa školskim drugom dok je on preživljavao…
Kurir pre 10 dana
Dejan Živić, proslavio se duetskom pesmom "Srce balkansko" sa Ćemom, nakon čega se povukao sa scene i godinama živeo u inostranstvu, daleko od javnosti i medija. U jednom ranijem intervjuu za domaće medije, pevač je govorio o detaljima iz privatnog… »
"Prevarila me sa ružnijim od sebe! Kada mi je otac umro stigla mi je poruka - Dođi po stvari, više ne živimo zajedno"…
Blic pre 10 dana
Pevač Dejan Živić se na estradu probio duetskom pesmom "Srce balkansko" koju je otpevao sa Ćemom, a onda nestao sa scene i godinama živeo u inostranstvu. Dejan je u intervjuu za domaće medije nedavno pričao o privatnom životu i jednoj situaciji… »
Umrli mu roditelji, a žena ga ostavila odmah posle očeve sahrane! Šok ispovest našeg pevača: "Prevarila me..."
Telegraf pre 10 dana
Pevač Dejan Živić, proslavio se duetskom pesmom "Srce balkansko" sa Ćemom, nakon čega se povukao sa scene i godinama živeo u inostranstvu, daleko od javnosti i medija. U jednom ranijem intervjuu za domaće medije, Dejan je govorio o detaljima iz… »
Vesti dana »

Rio Tinto: Potvrđeno da se projekat Jadar može razvijati u skladu sa standardima EU
Nova ekonomija pre 4 minutajoš 32 povezane

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike za određene kategorije učenika
ROMinfomedia pre 2 satajoš 25 povezanih

Oko 20.000 ljudi evakuisano u Kelnu zbog bombi iz Drugog svetskog rata
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih