Povezane vesti
Evo šta se dešavalo dok je čekao medije Snimci iza kulisa Putinovog razgovora sa Trampom
Alo 25.05.2025
Objavljeni su snimci iza kulisa telefonskog razgovora ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa, uključujući i snimak ruskog lidera kako strpljivo čeka pojavu medija. Putin je 19. maja razgovarao sa Trampom iz zgrade muzičke škole… »
Kako Putin razume Trampa bez prevodioca: Kremlj otkrio poseban način komunikacije
Alo 25.05.2025
Prevod tokom telefonskog razgovora predsednika Ruske Federacije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa bio je konsekutivan. Na taj način je, obzirom da i sam razume engleski jezik, ruski lider mogao i pre prevoda prevodioca mogao da stekne utisak o… »
Novi detalji razgovora: Putin i Tramp "na engleskom"
Pravda 25.05.2025
Tokom telefonskog razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ruski predsednik Vladimir Putin slušao je sagovornika u originalu, budući da i sam razume engleski, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li je… »
Kremlj otkrio kako su razgovarali Putin i Tramp
Sputnik 25.05.2025
Prevod tokom telefonskog razgovora predsednika Ruske Federacije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa bio je konsekutivan. Na taj način je, obzirom da i sam razume engleski jezik, ruski lider mogao i pre prevoda prevodioca mogao da stekne utisak o… »
Putin napravio izuzetak sa Trampom Peskov otkrio šok detalje razgovora dva lidera
Alo 25.05.2025
Tokom telefonskog razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ruski predsednik Vladimir Putin slušao je sagovornika u originalu, budući da i sam razume engleski, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li telefonski… »
Vesti dana »

Guranje sa žandarmerijom u Zaječaru: Skupština grada usvojila dnevni red, a potom je proglašena pauza (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 16 minutajoš 20 povezanih

Zelenski: Sankcije protiv Rusije mogu biti efikasne ako budu dovoljno snažne
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih