Povezane vesti
Evo šta se dešavalo dok je čekao medije Snimci iza kulisa Putinovog razgovora sa Trampom
Alo pre 6 dana
Objavljeni su snimci iza kulisa telefonskog razgovora ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa, uključujući i snimak ruskog lidera kako strpljivo čeka pojavu medija. Putin je 19. maja razgovarao sa Trampom iz zgrade muzičke… »
Kako Putin razume Trampa bez prevodioca: Kremlj otkrio poseban način komunikacije
Alo pre 6 dana
Prevod tokom telefonskog razgovora predsednika Ruske Federacije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa bio je konsekutivan. Na taj način je, obzirom da i sam razume engleski jezik, ruski lider mogao i pre prevoda prevodioca mogao da stekne utisak o… »
Novi detalji razgovora: Putin i Tramp "na engleskom"
Pravda pre 6 dana
Tokom telefonskog razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ruski predsednik Vladimir Putin slušao je sagovornika u originalu, budući da i sam razume engleski, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li je… »
Kremlj otkrio kako su razgovarali Putin i Tramp
Sputnik pre 6 dana
Prevod tokom telefonskog razgovora predsednika Ruske Federacije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa bio je konsekutivan. Na taj način je, obzirom da i sam razume engleski jezik, ruski lider mogao i pre prevoda prevodioca mogao da stekne utisak o… »
Putin napravio izuzetak sa Trampom Peskov otkrio šok detalje razgovora dva lidera
Alo pre 6 dana
Tokom telefonskog razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ruski predsednik Vladimir Putin slušao je sagovornika u originalu, budući da i sam razume engleski, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 1. jun: Sunčano i toplo, temperatura do 30 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Nadvožnjak pao na voz: Teška nesreća u Rusiji, u toku je spasavanje putnika ima žrtava (video)
Večernje novosti pre 5 satijoš 7 povezanih

Novak Đoković „arhivirao“ Austrijanca i fokusira se na staru mušteriju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane