Povezane vesti

Evo šta se dešavalo dok je čekao medije Snimci iza kulisa Putinovog razgovora sa Trampom

Evo šta se dešavalo dok je čekao medije Snimci iza kulisa Putinovog razgovora sa Trampom

Alo pre 6 dana
Objavljeni su snimci iza kulisa telefonskog razgovora ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa, uključujući i snimak ruskog lidera kako strpljivo čeka pojavu medija. Putin je 19. maja razgovarao sa Trampom iz zgrade muzičke… »
Kako Putin razume Trampa bez prevodioca: Kremlj otkrio poseban način komunikacije

Kako Putin razume Trampa bez prevodioca: Kremlj otkrio poseban način komunikacije

Alo pre 6 dana
Prevod tokom telefonskog razgovora predsednika Ruske Federacije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa bio je konsekutivan. Na taj način je, obzirom da i sam razume engleski jezik, ruski lider mogao i pre prevoda prevodioca mogao da stekne utisak o… »
Novi detalji razgovora: Putin i Tramp "na engleskom"

Novi detalji razgovora: Putin i Tramp "na engleskom"

Pravda pre 6 dana
Tokom telefonskog razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ruski predsednik Vladimir Putin slušao je sagovornika u originalu, budući da i sam razume engleski, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li je… »
Kremlj otkrio kako su razgovarali Putin i Tramp

Kremlj otkrio kako su razgovarali Putin i Tramp

Sputnik pre 6 dana
Prevod tokom telefonskog razgovora predsednika Ruske Federacije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa bio je konsekutivan. Na taj način je, obzirom da i sam razume engleski jezik, ruski lider mogao i pre prevoda prevodioca mogao da stekne utisak o… »
Putin napravio izuzetak sa Trampom Peskov otkrio šok detalje razgovora dva lidera

Putin napravio izuzetak sa Trampom Peskov otkrio šok detalje razgovora dva lidera

Alo pre 6 dana
Tokom telefonskog razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ruski predsednik Vladimir Putin slušao je sagovornika u originalu, budući da i sam razume engleski, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li… »

Vesti dana »