Povezane vesti
Evo šta se dešavalo dok je čekao medije Snimci iza kulisa Putinovog razgovora sa Trampom
Alo 25.05.2025
Objavljeni su snimci iza kulisa telefonskog razgovora ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa, uključujući i snimak ruskog lidera kako strpljivo čeka pojavu medija. Putin je 19. maja razgovarao sa Trampom iz zgrade muzičke škole… »
Kako Putin razume Trampa bez prevodioca: Kremlj otkrio poseban način komunikacije
Alo 25.05.2025
Prevod tokom telefonskog razgovora predsednika Ruske Federacije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa bio je konsekutivan. Na taj način je, obzirom da i sam razume engleski jezik, ruski lider mogao i pre prevoda prevodioca mogao da stekne utisak o… »
Novi detalji razgovora: Putin i Tramp "na engleskom"
Pravda 25.05.2025
Tokom telefonskog razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ruski predsednik Vladimir Putin slušao je sagovornika u originalu, budući da i sam razume engleski, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li je… »
Kremlj otkrio kako su razgovarali Putin i Tramp
Sputnik 25.05.2025
Prevod tokom telefonskog razgovora predsednika Ruske Federacije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa bio je konsekutivan. Na taj način je, obzirom da i sam razume engleski jezik, ruski lider mogao i pre prevoda prevodioca mogao da stekne utisak o… »
Putin napravio izuzetak sa Trampom Peskov otkrio šok detalje razgovora dva lidera
Alo 25.05.2025
Tokom telefonskog razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ruski predsednik Vladimir Putin slušao je sagovornika u originalu, budući da i sam razume engleski, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Na pitanje novinara da li telefonski… »
Vesti dana »

Bez dogovora na sednici SES-a- Mali i Stamenkovski: Minimalac u 2026. biće 64.554 dinara
Forbes pre 5 minutajoš 37 povezanih

Ujedinjen nastup opozicje u Strazburu: Vučiča treba tretirati kao Lukašenka
Vreme pre 15 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 28 povezanih

Legendarni selektor zapretio odlaskom u slučaju neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo
Danas pre 26 minutajoš 37 povezanih