Povezane vesti
"Jede ćevape i zna ko je Miljana Kulić": Srpkinja napisala pobedničku pesmu na Evroviziji, sad otkrila sve o pevaču
Mondo 25.05.2025
Teodora Špirić Teya, naše gore list, našla se u pobedničkom timu ove godine na Evroviziji, pošto je napisala tekst pesme "Wasted Love", s kojom je trijumfovala Austrija. Srpkinja sa adresom u Beču i Berlinu rođena je austrijskoj prestonici, ali su posle… »
"Džej Džej mi je rekao da želi u Srbiju na ćevape" Srpkinja koja je napisala pobedničku pesmu na Evroviziji ekskluzivno za…
Kurir 25.05.2025
Teodora Špirić Teya, naše gore list, našla se u pobedničkom timu ove godine na Evroviziji, pošto je napisala tekst pesme "Wasted Love", s kojom je trijumfovala Austrija! Srpkinja sa adresom u Beču i Berlinu rođena je austrijskoj prestonici, ali su posle… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Sremskoj Mitrovici zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi
Beta pre 17 minutajoš 36 povezanih

Tramp upozorio Zelenskog: "Prihvati Putinove uslove ili će Rusija uništiti Ukrajinu, umoran sam od tvojih mapa sa fronta, ne znam ni gde je to"
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih

Užas u Novom Sadu: Telo bebe pronađeno u lokvi krvi, u blizini pronađena i žena za koju se pretpostvalja da je majka (FOTO)
RINA pre 7 minutajoš 29 povezanih