Povezane vesti
Vasa najavio povratak u Evropu?! "Lepo je u NBA, ali srećan sam kada igram!"
Kurir 25.05.2025
Nije želeo Vaslije Micić mnogo da priča o narednoj sezoni jer još uvek ima važeći ugovor sa Finiks Sansima, ali iz njegovih izjava moglo se zaključiti da nije zadovoljan svojim statusom u NBA i da razmišlja o povratku u Evroligu. "Iskreno svako leto sam… »
Vasa za SK: Lepo je u NBA, ali srećan sam kada igram
Sport klub 25.05.2025
Vasilije Micić ima važeći ugovor sa Finiks Sansima i usled brojnih priča kako je na meti evroligaša ne želi da govori bilo šta o narednoj sezoni. „Iskreno svako leto sam u nekoj priči. Međutim, nemam ništa konkretno potpisano. Drago mi je što sam… »
Vasa za SK: Lepo je u NBA, ali srećan sam kada igram
Sport klub 25.05.2025
Vasilije Micić ima važeći ugovor sa Finiks Sansima i usled brojnih priča kako je na meti evroligaša ne želi da govori bilo šta o narednoj sezoni. Pročitaj više… »
Vesti dana »

Hronologija kretanja ubice Čarlija Kirka: Robinson pucao, presvukao se, ostavio pušku umotanu u peškir pa otišao kući!
Kurir pre 15 minutajoš 48 povezanih

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Forbes pre 5 satijoš 20 povezanih

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 16 povezanih

Mali obišao radove na izgradnji novog Savskog mosta: Za samo dve godine imaćemo novi simbol Beograda FOTO
B92 pre 1 satjoš 22 povezane