Povezane vesti
Pevačica mora da smanji prirodne grudi! Muž joj ne da, a ona više ne može da trpi bolove: Volela bih da sam ravna kao daska
Kurir pre 19 dana
Brojne dame sa estradne scene povećale su svoje grudi, a jedna od njih već godinama muči muku sa svojim prirodnim poprsjem. Naime, folkerka Jana Todorović (51) vlasnica je najvećih grudi na estradi, i to prirodnih, a zbog veličine poslednjih godina čak… »
Folkerka (51) prinuđena da smanji ogromne prirodne grudi, a muž joj ne da: "Boli me kičma od njih! Volela bih da sam ravna kao…
Blic pre 19 dana
Brojne dame sa estradne scene povećale su svoje grudi, a jedna od njih već godinama muči muku sa svojim prirodnim poprsjem. Naime, folkerka Jana Todorović (51) vlasnica je najvećih grudi na estradi, i to prirodnih, a zbog veličine poslednjih godina čak… »
Vesti dana »

Akademski plenum upozorava: Ispiti će moći da se polažu van fakulteta, čak i u restoranima i hotelima
Nedeljnik pre 1 satjoš 12 povezanih

Isplivao dramatičan snimak obaranja iranskog drona: Ništa ne može da promakne Gvozdenoj kupoli (Video)
Mondo pre 7 minutajoš 27 povezanih

Iran udara na Ameriku! Napašćemo vojne baze SAD na Bliskom istoku, pretnje upućene i Britaniji i Francuskoj! Tel Aviv uzvraća: "goreće teheran"! (video, foto)
Kurir pre 7 minutajoš 68 povezanih

Hitno upozorenje za sve građane Srbije Evo najvažnijih informacija koje morate znati zbog situacije u Izraelu i Iranu
Dnevnik pre 2 minutajoš 12 povezanih