Povezane vesti
Pevačica mora da smanji prirodne grudi! Muž joj ne da, a ona više ne može da trpi bolove: Volela bih da sam ravna kao daska
Kurir 25.05.2025
Brojne dame sa estradne scene povećale su svoje grudi, a jedna od njih već godinama muči muku sa svojim prirodnim poprsjem. Naime, folkerka Jana Todorović (51) vlasnica je najvećih grudi na estradi, i to prirodnih, a zbog veličine poslednjih godina čak… »
Folkerka (51) prinuđena da smanji ogromne prirodne grudi, a muž joj ne da: "Boli me kičma od njih! Volela bih da sam ravna kao…
Blic 25.05.2025
Brojne dame sa estradne scene povećale su svoje grudi, a jedna od njih već godinama muči muku sa svojim prirodnim poprsjem. Naime, folkerka Jana Todorović (51) vlasnica je najvećih grudi na estradi, i to prirodnih, a zbog veličine poslednjih godina čak… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 33 povezane
Upravo se oglasio RHMZ, šok prognoza! Za vikend do čak 23 stepena, a onda potop! Pašće 100 mm kiše za samo 48 sati, ali i sneg!
Blic pre 42 minutajoš 31 povezana
Institucionalna tišina: Zašto nadležni ćute o štrajku Dijane Hrke i Milomira Jaćimovića?
Danas pre 22 minutajoš 16 povezanih
Revidirana fiskalna strategija: Em poskupeli, em produžen rok za izgradnju Nacionalnog stadiona i EKSPO-a
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih
Miljuš (SSP): Proces izbora članova REM je smejanje u lice Evropskoj komisiji i Evropskom parlamentu
Radio sto plus pre 1 satjoš 10 povezanih