Повезане вести

''Да ли знаш ко су твоји биолошки родитељи?'' Усвојена ћерка српског милионера проговорила о правим родитељима

''Да ли знаш ко су твоји биолошки родитељи?'' Усвојена ћерка српског милионера проговорила о правим родитељима

Ало 25.05.2025
Открила многе детаље! Ема Цептер, усвојена ћерка једног од најбогатијих Срба, Филипа Цептера и његове супруге Мадлене, привлачи пажњу не само луксузним начином живота који приказује на Инстаграму, већ и искреним објавама о… »
Усвојена ћерка српског милионера проговорила о биолошким родитељима: Речи Еме Цептер све оставиле без текста

Усвојена ћерка српског милионера проговорила о биолошким родитељима: Речи Еме Цептер све оставиле без текста

Телеграф 25.05.2025
Ема Цептер, усвојена ћерка једног од најбогатијих Срба, Филипа Цептера и његове супруге Мадлене, привлачи пажњу не само луксузним начином живота који приказује на Инстаграму, већ и искреним објавама о личним борбама. У једној… »
Усвојена ћерка српског милионера одговорила на питање о биолошким родитељима: Ема Цептер јавно поручила само једно

Усвојена ћерка српског милионера одговорила на питање о биолошким родитељима: Ема Цептер јавно поручила само једно

Блиц 25.05.2025
Један од најбогатијих Срба, Филип Цептер и његова супруга имају усвојену ћерку Ему, која сада привлачи велику пажњу јавности. Ема привлачи велику пажњу на Инстаграму због својих објава где неретко показује како живе милионери… »
"Не знам ко су моји биолошки родитељи" Усвојена ћерка милионера Филипа Цептера први пут одговорила на директно питање о свом…

"Не знам ко су моји биолошки родитељи" Усвојена ћерка милионера Филипа Цептера први пут одговорила на директно питање о свом…

Курир 25.05.2025
Српски милионер Филип Цептер и његова супруга Мадлена пре две деценије усвојили су ћерку Ему. Ова девојка привлачи велику пажњу на социјалним мрежама. Често одговара на питања својих пратиоца искрено и без заршке. Овога пута… »
Ћерка најбогатијег Србина проговорила о борби са депресијом: Наследиће 3 милијарде и пола Београда, прошла кроз хаос

Ћерка најбогатијег Србина проговорила о борби са депресијом: Наследиће 3 милијарде и пола Београда, прошла кроз хаос

Мондо 25.05.2025
Ћерка Филипа Цептера одговарала је на бројна питања својим пратиоцима на Инстаграму, а једно од њих је и борба са депресијом. Српски бизнисмен Филип Цептер и његова супруга Мадлена усвојили су пре двадесет година ћерку Ему… »
"Кад сам била млађа имала сам јачу анксиозност": Цептерова ћерка први пут о депресији и открила како се бори: "Одлучила сам…

"Кад сам била млађа имала сам јачу анксиозност": Цептерова ћерка први пут о депресији и открила како се бори: "Одлучила сам…

Блиц 25.05.2025
Српски милионер Филип Цептер и његова супруга Мадлена пре две деценије усвојили су ћерку Ему, која привлачи велику пажњу на социјалним мрежама. Ема, као ћерка једног од најмоћнијих Срба, интригира јавност својим објава на… »

Вести дана »