Povezane vesti
''Da li znaš ko su tvoji biološki roditelji?'' Usvojena ćerka srpskog milionera progovorila o pravim roditeljima
Alo pre 8 dana
Otkrila mnoge detalje! Ema Cepter, usvojena ćerka jednog od najbogatijih Srba, Filipa Ceptera i njegove supruge Madlene, privlači pažnju ne samo luksuznim načinom života koji prikazuje na Instagramu, već i iskrenim objavama o ličnim borbama. U… »
Usvojena ćerka srpskog milionera progovorila o biološkim roditeljima: Reči Eme Cepter sve ostavile bez teksta
Telegraf pre 9 dana
Ema Cepter, usvojena ćerka jednog od najbogatijih Srba, Filipa Ceptera i njegove supruge Madlene, privlači pažnju ne samo luksuznim načinom života koji prikazuje na Instagramu, već i iskrenim objavama o ličnim borbama. U jednoj od nedavnih… »
Usvojena ćerka srpskog milionera odgovorila na pitanje o biološkim roditeljima: Ema Cepter javno poručila samo jedno
Blic pre 9 dana
Jedan od najbogatijih Srba, Filip Cepter i njegova supruga imaju usvojenu ćerku Emu, koja sada privlači veliku pažnju javnosti. Ema privlači veliku pažnju na Instagramu zbog svojih objava gde neretko pokazuje kako žive milioneri. Ona je sada rešila… »
"Ne znam ko su moji biološki roditelji" Usvojena ćerka milionera Filipa Ceptera prvi put odgovorila na direktno pitanje o…
Kurir pre 9 dana
Srpski milioner Filip Cepter i njegova supruga Madlena pre dve decenije usvojili su ćerku Emu. Ova devojka privlači veliku pažnju na socijalnim mrežama. Često odgovara na pitanja svojih pratioca iskreno i bez zarške. Ovoga puta je ispričala detalje… »
Ćerka najbogatijeg Srbina progovorila o borbi sa depresijom: Naslediće 3 milijarde i pola Beograda, prošla kroz haos
Mondo pre 9 dana
Ćerka Filipa Ceptera odgovarala je na brojna pitanja svojim pratiocima na Instagramu, a jedno od njih je i borba sa depresijom. Srpski biznismen Filip Cepter i njegova supruga Madlena usvojili su pre dvadeset godina ćerku Emu, koja u poslednje vreme… »
"Kad sam bila mlađa imala sam jaču anksioznost": Cepterova ćerka prvi put o depresiji i otkrila kako se bori: "Odlučila sam…
Blic pre 9 dana
Srpski milioner Filip Cepter i njegova supruga Madlena pre dve decenije usvojili su ćerku Emu, koja privlači veliku pažnju na socijalnim mrežama. Ema, kao ćerka jednog od najmoćnijih Srba, intrigira javnost svojim objava na Instagramu. Ona pokazuje… »
Vesti dana »

Vučić: Ekipa od 10 lica uhapšena zbog napada na mog sina Danila u restoranu "Durmitor"
Telegraf pre 32 minutajoš 29 povezanih

Novosađani na sat vremena blokirali 30 raskrsnica: Zborovi traže izbore za Mesne zajednice FOTO, VIDEO
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih

Buka dok Vučić drži konferenciju za medije: Studenti i građani zvižde i traže izbore na Andrićevom vencu FOTO/VIDEO
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih