Povezane vesti
„Nikada se nisam ženio da se moja majka ne bi osećala kao druga žena“: Glumac šokirao izjavom
Nova 25.05.2025
Glumac Marlon Vejans, kog možete da gledate u filmu "Scary Movie", ima 52 godine i nikada se nije ženio. Otkrio je nedavno razloge te svoje odluke. – Nikada nisam želeo da mi majka bude ljubomorna na suprugu – rekao je glumac za The New York Times. Svoju… »
Nikada se nisam ženio da se moja majka ne bi osećala kao druga žena: Glumac šokirao izjavom i postao "najveći mamin sin ikada"…
Kurir 25.05.2025
Glumac Marlon Vejans, kog možete da gledate u filmu "Scary Movie", ima 52 godine i nikada se nije ženio. Otkrio je nedavno razloge te svoje odluke, pa je Edipov kompleksdobio novu verziju. – Nikada nisam želeo da mi majka bude ljubomorna na suprugu –… »
Vesti dana »
Tramp sprema upad u "Pijuk planinu", misija opasnija od ubistva Bin Ladena! Odlučuje da li da rizikuje i tako spreči Iran da napravi atomsku bombu (foto)
Kurir pre 13 minutajoš 44 povezane
Dekani četiri fakulteta UNS-a apeluju na gradonačelnika da odustane od oduzimanja dva prostora Akademije umetnosti
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 41 povezana
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
Ministarstvo: Požar na paviljonu Srbije u Veneciji izazvala varnica
N1 Info pre 3 satajoš 27 povezanih
Štek pun bele tehnike i mobilnih telefona: Policija "pokvarila" planove trojci švercera, ostali bez milion dinara
Mondo pre 8 minutajoš 23 povezane