Povezane vesti
„Nikada se nisam ženio da se moja majka ne bi osećala kao druga žena“: Glumac šokirao izjavom
Nova 25.05.2025
Glumac Marlon Vejans, kog možete da gledate u filmu "Scary Movie", ima 52 godine i nikada se nije ženio. Otkrio je nedavno razloge te svoje odluke. – Nikada nisam želeo da mi majka bude ljubomorna na suprugu – rekao je glumac za The New York Times. Svoju… »
Nikada se nisam ženio da se moja majka ne bi osećala kao druga žena: Glumac šokirao izjavom i postao "najveći mamin sin ikada"…
Kurir 25.05.2025
Glumac Marlon Vejans, kog možete da gledate u filmu "Scary Movie", ima 52 godine i nikada se nije ženio. Otkrio je nedavno razloge te svoje odluke, pa je Edipov kompleksdobio novu verziju. – Nikada nisam želeo da mi majka bude ljubomorna na suprugu –… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 26 povezanih
"Vučića je boleo jučerašnji dan, bio je kao dete kome je uzeta igračka": Studenti o rezultatima akcije "Raspiši pobedu"
N1 Info pre 33 minutajoš 50 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 52 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i optužbe na političkom nivou
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 47 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih