Povezane vesti
„Nikada se nisam ženio da se moja majka ne bi osećala kao druga žena“: Glumac šokirao izjavom
Nova 25.05.2025
Glumac Marlon Vejans, kog možete da gledate u filmu "Scary Movie", ima 52 godine i nikada se nije ženio. Otkrio je nedavno razloge te svoje odluke. – Nikada nisam želeo da mi majka bude ljubomorna na suprugu – rekao je glumac za The New York Times. Svoju… »
Nikada se nisam ženio da se moja majka ne bi osećala kao druga žena: Glumac šokirao izjavom i postao "najveći mamin sin ikada"…
Kurir 25.05.2025
Glumac Marlon Vejans, kog možete da gledate u filmu "Scary Movie", ima 52 godine i nikada se nije ženio. Otkrio je nedavno razloge te svoje odluke, pa je Edipov kompleksdobio novu verziju. – Nikada nisam želeo da mi majka bude ljubomorna na suprugu –… »
Vesti dana »
Prvi iranski tankeri sa naftom izašli iz zone u Persijskom zalivu koju je blokirao SAD - prvi izvoz u poslednja dva dana
N1 Info pre 42 minutajoš 17 povezanih
Paklene temperature stižu u Srbiju: RHMZ upozorio na tropski talas koji će u ovim delovima zemlje trajati čak 5 dana
Mondo pre 42 minutajoš 17 povezanih
Sedmi dan Mundijala - Hrvatska i Engleska u prvom planu, mnogo zicera za favorite
RTS pre 3 minutajoš 90 povezanih
Treći i poslednji dan male mature: Osmaci od 9 sati polažu 1 od 5 predmeta, sledi još jedan veoma važan datum: Evo svih detalja
Blic pre 43 minutajoš 15 povezanih