Povezane vesti

Bravo olga! Danilovićeva u drugom kolu Rolan Garosa, evo šta sve Srpkinja dobija ovom pobedom!

Bravo olga! Danilovićeva u drugom kolu Rolan Garosa, evo šta sve Srpkinja dobija ovom pobedom!

Kurir pre 10 dana
Danilovićeva je posle dva seta pobedila Kanađanku Lejlu Fernandes 6:3, 6:1.Danilović, 34. teniserka sveta, pobedila je 27. igračicu na WTA listi posle sat i 15 minuta. Srpska teniserka je u prvom setu tri puta oduzela servis protivnici, dozvolivši… »
"Ne mogu, čekajte, dajte mi minut": Nina briznula u plač pred novinarima na Rolan Garosu

"Ne mogu, čekajte, dajte mi minut": Nina briznula u plač pred novinarima na Rolan Garosu

Mondo pre 9 dana
Nina Stojanović se rasplakala pred novinarima pošto je predala meč na Rolan Garosu. Nina Stojanović stala je u prvom kolu Rolan Garosa. Povreda je bila jača od nje i nažalost bila je primorana da preda meč Amandi Anisimovoj (6:3, 4:1). Jedva je… »
Sutra igra Miomir: Na Baeza za drugo kolo Rolan Garosa

Sutra igra Miomir: Na Baeza za drugo kolo Rolan Garosa

Večernje novosti pre 9 dana
Od naših tenisera sutra će na terene Rolan Garosa istrčati samo Miomir Kecmanović (46. ATP). Foto: Goran Čvorović Njegov protivnik biće opasni Argentinac Sebastijan Baez (36. ATP), specijalista za šljaku. Kecmanović i Baez su se do sada sastajali… »
Nina se u suzama oprostila od RG: "Ne znam da li je puklo ili..."

Nina se u suzama oprostila od RG: "Ne znam da li je puklo ili..."

B92 pre 9 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović zbog povrede prepone nije uspela da završi meč prvog kola Rolan Garosa. Stojanovićeva, nekada Top 100 teniserka koje su povrede sprečile da godinama bude na tom nivou, nedavno se vratila na najviši nivo i krenula da… »
Olga Danilović u drugom kolu Rolan Garosa

Olga Danilović u drugom kolu Rolan Garosa

Radio sto plus pre 9 dana
Danilović, 34. teniserka sveta, pobedila je 27. igračicu na WTA listi posle sat i 15 minuta. Srpska teniserka je u prvom setu tri puta oduzela servis protivnici, dozvolivši jedan brejk Kanađanki. U drugom setu, Danilović je bila sigurna na svom… »
Nina Stojanović predala meč u prvom kolu Rolan Garosa

Nina Stojanović predala meč u prvom kolu Rolan Garosa

Sportski žurnal pre 9 dana
Srpkinja predala Amerikanki Amandi Anisimovoj. Srpska teniserka Nina Stojanović nije uspela da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas u drugom setu predala meč Amerikanki Amandi Anisimovoj. Stojanovićeva, 170. teniserka sveta, predala je… »
Muzeti sigurno do drugog kola Rolan Garosa

Muzeti sigurno do drugog kola Rolan Garosa

Argentinac Huan Maniel Serundolo pobedio je Amerikanca Aleksa Mikelsena 3:0, i u drugom kolu će igrati protiv srpskog tenisera Hamada Međedovića. Osmi teniser sveta Italijan Lorenco Muzeti plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas posle… »
Olga Danilović pregazila grend slem finalistkinju: Oblak gledao let Srpkinje na Rolan Garosu

Olga Danilović pregazila grend slem finalistkinju: Oblak gledao let Srpkinje na Rolan Garosu

Mondo pre 9 dana
Olga Danilović pobedila je Lejlu Fernandez u prvom kolu Rolan Garosa. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Olga Danilović izbacila je grend slem finalistkinju i prošla u drugo kolo Rolan Garosa. Srpska teniserka je na startu takmičenja u Parizu… »
Fenomenalan Olgin start u Parizu!

Sport klub pre 9 dana
Srpska teniserka Olga Danilović ubedljivo je savladala Kanađanku Lejlu Fernandez u prvom kolu Rolan Garosa posle sat i 15 minuta igre - 6:3, 6:1. Olga, 34. na WTA listi, povela je u setovima posle nešto više od 50 minuta igre protiv 27. teniserke… »
Rg: Olga Danilović savladala Lejlu Fernandez

Rg: Olga Danilović savladala Lejlu Fernandez

Srpkinja u drugom kolu Rolan Garosa. Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas savladala Kanađanku Lejlu Fernandez sa 6:3, 6:1. Danilovićeva je na startu meča oduzela servis rivalki, Kanađanka je odmah… »
Olga Danilović za 75 minuta do drugog kola Rolan Garosa: Srpkinja savladala Fernandez

Olga Danilović za 75 minuta do drugog kola Rolan Garosa: Srpkinja savladala Fernandez

Dnevnik pre 9 dana
Srpska Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je na statru takmičenja eliminisala Lejlu Fernandez iz Kanade. Danilović je za sat i 15 minuta eliminisala 27. igračicu sveta, suverenom igrom sa 6:3, 6:1 i tako izborila nastavak… »
Nina Stojanović predala meč zbog povrede Amandi Anisimovoj na Rolan Garosu

Nina Stojanović predala meč zbog povrede Amandi Anisimovoj na Rolan Garosu

Dnevnik pre 9 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović završila je učešće na Rolan Garosu, pošto je danas zbog povrede predala meč Amandi Anisimovoj, pri vođstvu Amerikanke 6:3, 4:1. Nina je meč predala u drugom setu, pri rezultatu 1:4 u korist protivnice, a prvi je… »
Ekspres Olga za 75 minuta do druge runde u Parizu!

Ekspres Olga za 75 minuta do druge runde u Parizu!

B92 pre 9 dana
Srpska Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je na statru takmičenja eliminisala Lejlu Fernandes iz Kanade. Danilović je za sat i 15 minuta eliminisala 27. igračicu sveta, suverenom igrom sa 6:3, 6:1 i tako izborila nastavak… »
Užas! Srpska teniserka se povukla sa Rolan garosa... Nina predala meč, pa u suzama napustila teren!

Užas! Srpska teniserka se povukla sa Rolan garosa... Nina predala meč, pa u suzama napustila teren!

Kurir pre 9 dana
Specijalni izveštač iz Pariza: Vuk Brajović Odlično je igrala Nina Stojanović ove godine na Rolan Garosu, zabeležila 3 veoma iscrpljujuće pobede u kvalifikacijama protiv renomiranih igračica - ali su ti napori odneli najbolniji mogući danak u… »

Sport klub pre 9 dana
Srpska teniserka Olga Danilović ubedljivo je savladala Kanađanku Lejlu Fernandez u prvom kolu Rolan Garosa posle sat i 15 minuta igre - 6:3, 6:1. Pročitaj više… »
Olga pobedila favoritkinju i prošla u drugo kolo Rolan Garosa!

Olga pobedila favoritkinju i prošla u drugo kolo Rolan Garosa!

Sportske.net pre 9 dana
Olga Danilović je uspela da se plasira u drugi krug takmičenja na Rolan Garosu pošto je savladala Lejlu Ani Fernandez rezultatom 6:3 i 6:1! Iako je imala veoma težak žreb, Olga je uspela da napravi veliki korak preko kanadske teniserke i tako je… »
Danilović srušila grend slem vicešampionku: Održala joj čas tenisa koji neće zaboraviti

Danilović srušila grend slem vicešampionku: Održala joj čas tenisa koji neće zaboraviti

Nova pre 9 dana
Olga Danilović je savladala Lejlu Fernandez sa 6:3, 6:1 i plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa. Ovaj trijumf je utoliko značajniji kada se zna da brani osminu finala od prošle godine, ali i da je isklesana protiv vicešampionke US Opena iz 2021… »
Olga u drugom kolu Rolan Garosa: Stojanović predala okršaj

Olga u drugom kolu Rolan Garosa: Stojanović predala okršaj

Euronews pre 9 dana
Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa posle pobede protiv Kanađanke Fernandez sa 2:0 po setovima (6:3,6:1). Meč je trajao jedan čas i 15 minuta. Srpkinja se u drugom kolu sastaje sa pobednicom duela Danijel Kolins - Džodi Buraž… »
VTA lista nije merilo - Olga Danilović u drugom kolu Rolan Garosa

VTA lista nije merilo - Olga Danilović u drugom kolu Rolan Garosa

RTS pre 9 dana
Srpska teniserka Olga Danilović slavila je nad Kanađankom Lejlom Eni Fernandez na otvaranju Rolan Garosa sa 6:3, 6:1. Danilovićeva kao 34. na VTA listi je uspela da savlada 27. igračicu sveta. Duel na terenu broj osam započeo je naizmeničnim… »
Nina Stojanović predala Anisimovoj u prvom kolu Rolan Garosa

Nina Stojanović predala Anisimovoj u prvom kolu Rolan Garosa

Sportske.net pre 9 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović nije uspela da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas u drugom setu predala meč Amerikanki Amandi Anisimovoj. Stojanović, 170. teniserka sveta, predala je meč 16. igračici na WTA listi posle sat i 12… »
Fantastična Olga: Srpkinja superiorna protiv Kanađanke

Fantastična Olga: Srpkinja superiorna protiv Kanađanke

Sjajna Olga Danilović (34) ostvarila je fantastičnu pobedu u 1. kolu Rolan Garosa protiv bolje plasirane na VTA listi Kanađanke Lejle Fernandez (27), u dva seta, rezultatom 6:3, 6:1. Foto: Goran Čvorović Olga je bila superiorna od početka do kraja… »
Olga Danilović savladala Lejlu Fernandez za plasman u drugo kolo Rolan Garosa

Olga Danilović savladala Lejlu Fernandez za plasman u drugo kolo Rolan Garosa

Politika pre 9 dana
PARIZ – Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas savladala Kanađanku Lejlu Fernandez rezultatom 6:3, 6:1. Danilovićeva je na startu meča oduzela servis rivalki, Kanađanka je odmah uzvratila, ali je… »
Hamad Međedović saznao narednog rivala na Rolan Garosu: Imaće šansu za rezultat karijere

Hamad Međedović saznao narednog rivala na Rolan Garosu: Imaće šansu za rezultat karijere

Telegraf pre 9 dana
Srpski teniser Hamad Međedović se plasirao u drugo kolo Rolan Garosa gde je zabeležio prvu pobedu na Grend slemu u karijeri, ali imaće šansu i da napravi korak dalje. Njega će u drugom kolu čekati duel sa Argentincem Huanom Manuelom Serundolom… »
Evo šta je sve Olga Danilović zaradila plasmanom u drugo kolo Rolan Garosa

Evo šta je sve Olga Danilović zaradila plasmanom u drugo kolo Rolan Garosa

Telegraf pre 9 dana
Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je savladala 27. teniserku sveta Lejlu Fernandez sa 6:3, 6:1. Ovom pobedom Olga Danilović je zaradila 50 WTA bodova, kao i 117.000 evra. Nagradu može značajnije da uveća… »
Šteta! Nina Stojanović prebrodila kvalifikacije za Rolan Garos - i morala da odustane

Šteta! Nina Stojanović prebrodila kvalifikacije za Rolan Garos - i morala da odustane

Rolan Garos 2025, drugi teniski grend slem turnir u sezoni, počeo je danas, a od njega se na samom startu oprostila srpska teniserka Nina Stojanović. Foto: Goran Čvorović Ona je zbog povrede predala meč Amandi Anisimovoj, pri vođstvu Amerikanke od… »
Međedović, nakon pobede, o protestima: Nisam ni na jednoj strani

Međedović, nakon pobede, o protestima: Nisam ni na jednoj strani

Novi magazin pre 9 dana
Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je da je zadovoljan i srećan zbog pobede protiv Poljaka Kamila Majhšaka u prvom kolu Rolana Garosa, što je ujedno i njegova prva pobeda na jednom gren slem turniru. „Zadovoljan sam jako svojim nastupom, mislim… »
Hamad se borio sa rivalom, pčelom, zubom, kasnio na konferenciju:"Radije bih smrdeo nego da me gledaju dok se tuširam"

Hamad se borio sa rivalom, pčelom, zubom, kasnio na konferenciju:"Radije bih smrdeo nego da me gledaju dok se tuširam"

Dnevnik pre 9 dana
Hamad Međedović bio je zadovoljan pruženim u svojoj prvoj Grend slem pobedi u karijeri. "Zadovoljan sam jako svojim nastupom, mislim da je dosta stvari išlo onako kao sam zamišljao. Mali pad u trećem setu, neizbežno je kada se igraju dugi mečevi… »
"Radije bih smrdeo nego da me gledaju dok se tuširam"

"Radije bih smrdeo nego da me gledaju dok se tuširam"

B92 pre 9 dana
Hamad Međedović "kasnio" je na konferenciju za medije posle pobede u prvom kolu Rolan Garosa, a razlog je antidoping kontrola. Antidoping kontrola sačekala je Međedovića posle pobede nad Mahjšakom, a ceo proces se malo odužio, pa smo tako na… »
Radost zbog grend slem prvenca: Hamad Međedović se borio sa pčelom, vadili mu krv na antidoping kontroli, ali došao vedar…

Radost zbog grend slem prvenca: Hamad Međedović se borio sa pčelom, vadili mu krv na antidoping kontroli, ali došao vedar…

Raspoložen je bio posle prve pobede u glavnom žrebu jednog grend slema Hamad Međedović (74 ATP), koji je u 1. kolu Rolan Garosa sigurno slavio protiv Poljaka Kamila Majhrzaka (96) sa 6:3, 6:3, 7:6 (2). Ovaj trijumf doneo mu je veliko olakšanje. Foto… »
Hamad kasnio: Radije bih smrdeo nego da se tuširam pred njima

Sport klub pre 9 dana
Sa flasterom na veni i osmehom na licu, Hamad Međedović pojavio se pred srpskim novinarima posle svoje prve pobede u glavnim žrebovima grend slem turnira – pao je Kamil Majhšak sa 6:3, 6:3, 7:6 (7-2). Hamad za SK o borbi u sebi: „Trip“ na meču… »
"Radije bih da smrdim, nego da me gledaju dok se tuširam": Hamada skoro 3 sata držali na doping kontroli

"Radije bih da smrdim, nego da me gledaju dok se tuširam": Hamada skoro 3 sata držali na doping kontroli

Mondo pre 9 dana
Hamad Međedović je na konferenciji dobio pitanje i o tuširanju za doping kontrolu. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Hamad Međedović prošao je u drugo kolo Rolan Garosa i upisao pruv pobedu na grend semovima. Posle velike pobede srpski teniser… »
„Radije bih smrdeo nego da me neko gleda dok se tuširam“: Hit odgovor Međedovića na kontroverzno tenisko pitanje

„Radije bih smrdeo nego da me neko gleda dok se tuširam“: Hit odgovor Međedovića na kontroverzno tenisko pitanje

Nova pre 9 dana
Nekada su zaista stvari koje se dešavaju iza kulisa zanimljivije i od mečeva. Čak i kada je u pitanju prva grend slem pobeda u karijeri. Hamad Međedović je upisao prvu grend slem pobedu u karijeri, pa će ovaj okršaj protiv Kamila Majčaka (6:3… »

Sport klub pre 9 dana
Sa flasterom na veni i osmehom na licu, Hamad Međedović pojavio se pred srpskim novinarima posle svoje prve pobede u glavnim žrebovima grend slem turnira – pao je Kamil Majhšak sa 6:3, 6:3, 7:6 (7-2). Pročitaj više… »
"Ma, budala, lud čovek..." Hamadov šou na konferenciji posle prve Gren slem pobede u karijeri - Srbin blista od sreće!

"Ma, budala, lud čovek..." Hamadov šou na konferenciji posle prve Gren slem pobede u karijeri - Srbin blista od sreće!

Kurir pre 9 dana
"Zadovoljan sam jako svojim nastupom, mislim da je dosta stvari išlo onako kao sam zamišljao. Imao sam mali pad u trećem setu, što je neizbežno kada se igraju dugi mečevi. Ostao sam rezultatski blizu, imao je set loptu koju nije iskoristio - svom… »
Hamad Međedović imao najluđu konferenciju: "Radije bih smrdeo, nego da se tuširam dok me neko gleda"

Hamad Međedović imao najluđu konferenciju: "Radije bih smrdeo, nego da se tuširam dok me neko gleda"

Telegraf pre 9 dana
Srpski teniser Hamad Međedović uspešno je prošao prvo kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Poljaka Kamila Majhžaka sa 6:3, 6:3, 7:6. Posle meča, Hamad je istakao da je zadovoljan svojim nastupom i našalio se zbog toga štoje na drugi servis… »

Vesti dana »