Повезане вести
Браво олга! Даниловићева у другом колу Ролан Гароса, ево шта све Српкиња добија овом победом!
Курир 25.05.2025
Даниловићева је после два сета победила Канађанку Лејлу Фернандес 6:3, 6:1.Даниловић, 34. тенисерка света, победила је 27. играчицу на ВТА листи после сат и 15 минута. Српска тенисерка је у првом сету три пута одузела сервис… »
"Не могу, чекајте, дајте ми минут": Нина бризнула у плач пред новинарима на Ролан Гаросу
Мондо 25.05.2025
Нина Стојановић се расплакала пред новинарима пошто је предала меч на Ролан Гаросу. Нина Стојановић стала је у првом колу Ролан Гароса. Повреда је била јача од ње и нажалост била је приморана да преда меч Аманди Анисимовој (6:3… »
Сутра игра Миомир: На Баеза за друго коло Ролан Гароса
Вечерње новости 25.05.2025
Од наших тенисера сутра ће на терене Ролан Гароса истрчати само Миомир Кецмановић (46. АТП). Фото: Горан Чворовић Његов противник биће опасни Аргентинац Себастијан Баез (36. АТП), специјалиста за шљаку. Кецмановић и Баез су се… »
Нина се у сузама опростила од РГ: "Не знам да ли је пукло или..."
Б92 25.05.2025
Српска тенисерка Нина Стојановић због повреде препоне није успела да заврши меч првог кола Ролан Гароса. Стојановићева, некада Топ 100 тенисерка које су повреде спречиле да годинама буде на том нивоу, недавно се вратила на… »
Олга Даниловић у другом колу Ролан Гароса
Радио сто плус 25.05.2025
Даниловић, 34. тенисерка света, победила је 27. играчицу на ВТА листи после сат и 15 минута. Српска тенисерка је у првом сету три пута одузела сервис противници, дозволивши један брејк Канађанки. У другом сету, Даниловић је била… »
Нина Стојановић предала меч у првом колу Ролан Гароса
Спортски журнал 25.05.2025
Српкиња предала Американки Аманди Анисимовој. Српска тенисерка Нина Стојановић није успела да се пласира у друго коло Ролан Гароса, пошто је данас у другом сету предала меч Американки Аманди Анисимовој. Стојановићева, 170… »
Музети сигурно до другог кола Ролан Гароса
Аргентинац Хуан Маниел Серундоло победио је Американца Алекса Микелсена 3:0, и у другом колу ће играти против српског тенисера Хамада Међедовића. Осми тенисер света Италијан Лоренцо Музети пласирао се у друго коло Ролан Гароса… »
Олга Даниловић прегазила гренд слем финалисткињу: Облак гледао лет Српкиње на Ролан Гаросу
Мондо 25.05.2025
Олга Даниловић победила је Лејлу Фернандез у првом колу Ролан Гароса. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Олга Даниловић избацила је гренд слем финалисткињу и прошла у друго коло Ролан Гароса. Српска тенисерка је на старту… »
Феноменалан Олгин старт у Паризу!
Спорт клуб 25.05.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић убедљиво је савладала Канађанку Лејлу Фернандез у првом колу Ролан Гароса после сат и 15 минута игре - 6:3, 6:1. Олга, 34. на ВТА листи, повела је у сетовима после нешто више од 50 минута игре… »
Рг: Олга Даниловић савладала Лејлу Фернандез
Српкиња у другом колу Ролан Гароса. Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса, пошто је данас савладала Канађанку Лејлу Фернандез са 6:3, 6:1. Даниловићева је на старту меча одузела сервис ривалки… »
Олга Даниловић за 75 минута до другог кола Ролан Гароса: Српкиња савладала Фернандез
Дневник 25.05.2025
Српска Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса, пошто је на статру такмичења елиминисала Лејлу Фернандез из Канаде. Даниловић је за сат и 15 минута елиминисала 27. играчицу света, сувереном игром са 6:3, 6:1 и тако… »
Нина Стојановић предала меч због повреде Аманди Анисимовој на Ролан Гаросу
Дневник 25.05.2025
Српска тенисерка Нина Стојановић завршила је учешће на Ролан Гаросу, пошто је данас због повреде предала меч Аманди Анисимовој, при вођству Американке 6:3, 4:1. Нина је меч предала у другом сету, при резултату 1:4 у корист… »
Експрес Олга за 75 минута до друге рунде у Паризу!
Б92 25.05.2025
Српска Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса, пошто је на статру такмичења елиминисала Лејлу Фернандес из Канаде. Даниловић је за сат и 15 минута елиминисала 27. играчицу света, сувереном игром са 6:3, 6:1 и тако… »
Ужас! Српска тенисерка се повукла са Ролан гароса... Нина предала меч, па у сузама напустила терен!
Курир 25.05.2025
Специјални извештач из Париза: Вук Брајовић Одлично је играла Нина Стојановић ове године на Ролан Гаросу, забележила 3 веома исцрпљујуће победе у квалификацијама против реномираних играчица - али су ти напори однели најболнији… »
Феноменалан Олгин старт у Паризу!
Спорт клуб 25.05.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић убедљиво је савладала Канађанку Лејлу Фернандез у првом колу Ролан Гароса после сат и 15 минута игре - 6:3, 6:1. Прочитај више… »
Олга победила фавориткињу и прошла у друго коло Ролан Гароса!
Спортске.нет 25.05.2025
Олга Даниловић је успела да се пласира у други круг такмичења на Ролан Гаросу пошто је савладала Лејлу Ани Фернандез резултатом 6:3 и 6:1! Иако је имала веома тежак жреб, Олга је успела да направи велики корак преко канадске… »
Даниловић срушила гренд слем вицешампионку: Одржала јој час тениса који неће заборавити
Нова 25.05.2025
Олга Даниловић је савладала Лејлу Фернандез са 6:3, 6:1 и пласирала се у друго коло Ролан Гароса. Овај тријумф је утолико значајнији када се зна да брани осмину финала од прошле године, али и да је исклесана против вицешампионке… »
Олга у другом колу Ролан Гароса: Стојановић предала окршај
Еуроневс 25.05.2025
Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса после победе против Канађанке Фернандез са 2:0 по сетовима (6:3,6:1). Меч је трајао један час и 15 минута. Српкиња се у другом колу састаје са победницом дуела Данијел Колинс… »
ВТА листа није мерило - Олга Даниловић у другом колу Ролан Гароса
РТС 25.05.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић славила је над Канађанком Лејлом Ени Фернандез на отварању Ролан Гароса са 6:3, 6:1. Даниловићева као 34. на ВТА листи је успела да савлада 27. играчицу света. Дуел на терену број осам започео је… »
Нина Стојановић предала Анисимовој у првом колу Ролан Гароса
Спортске.нет 25.05.2025
Српска тенисерка Нина Стојановић није успела да се пласира у друго коло Ролан Гароса, пошто је данас у другом сету предала меч Американки Аманди Анисимовој. Стојановић, 170. тенисерка света, предала је меч 16. играчици на ВТА… »
Фантастична Олга: Српкиња супериорна против Канађанке
Сјајна Олга Даниловић (34) остварила је фантастичну победу у 1. колу Ролан Гароса против боље пласиране на ВТА листи Канађанке Лејле Фернандез (27), у два сета, резултатом 6:3, 6:1. Фото: Горан Чворовић Олга је била супериорна… »
Олга Даниловић савладала Лејлу Фернандез за пласман у друго коло Ролан Гароса
Политика 25.05.2025
ПАРИЗ – Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса, пошто је данас савладала Канађанку Лејлу Фернандез резултатом 6:3, 6:1. Даниловићева је на старту меча одузела сервис ривалки, Канађанка је одмах… »
Хамад Међедовић сазнао наредног ривала на Ролан Гаросу: Имаће шансу за резултат каријере
Телеграф 25.05.2025
Српски тенисер Хамад Међедовић се пласирао у друго коло Ролан Гароса где је забележио прву победу на Гренд слему у каријери, али имаће шансу и да направи корак даље. Њега ће у другом колу чекати дуел са Аргентинцем Хуаном… »
Ево шта је све Олга Даниловић зарадила пласманом у друго коло Ролан Гароса
Телеграф 25.05.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса, пошто је савладала 27. тенисерку света Лејлу Фернандез са 6:3, 6:1. Овом победом Олга Даниловић је зарадила 50 ВТА бодова, као и 117.000 евра. Награду може… »
Штета! Нина Стојановић пребродила квалификације за Ролан Гарос - и морала да одустане
Ролан Гарос 2025, други тениски гренд слем турнир у сезони, почео је данас, а од њега се на самом старту опростила српска тенисерка Нина Стојановић. Фото: Горан Чворовић Она је због повреде предала меч Аманди Анисимовој, при… »
Међедовић, након победе, о протестима: Нисам ни на једној страни
Нови магазин 25.05.2025
Српски тенисер Хамад Међедовић изјавио је да је задовољан и срећан због победе против Пољака Камила Мајхшака у првом колу Ролана Гароса, што је уједно и његова прва победа на једном грен слем турниру. „Задовољан сам јако… »
Хамад се борио са ривалом, пчелом, зубом, каснио на конференцију:"Радије бих смрдео него да ме гледају док се туширам"
Дневник 25.05.2025
Хамад Међедовић био је задовољан пруженим у својој првој Гренд слем победи у каријери. "Задовољан сам јако својим наступом, мислим да је доста ствари ишло онако као сам замишљао. Мали пад у трећем сету, неизбежно је када се… »
"Радије бих смрдео него да ме гледају док се туширам"
Б92 25.05.2025
Хамад Међедовић "каснио" је на конференцију за медије после победе у првом колу Ролан Гароса, а разлог је антидопинг контрола. Антидопинг контрола сачекала је Међедовића после победе над Махјшаком, а цео процес се мало одужио, па… »
Радост због гренд слем првенца: Хамад Међедовић се борио са пчелом, вадили му крв на антидопинг контроли, али дошао ведар пред…
Расположен је био после прве победе у главном жребу једног гренд слема Хамад Међедовић (74 АТП), који је у 1. колу Ролан Гароса сигурно славио против Пољака Камила Мајхрзака (96) са 6:3, 6:3, 7:6 (2). Овај тријумф донео му је… »
Хамад каснио: Радије бих смрдео него да се туширам пред њима
Спорт клуб 25.05.2025
Са фластером на вени и осмехом на лицу, Хамад Међедовић појавио се пред српским новинарима после своје прве победе у главним жребовима гренд слем турнира – пао је Камил Мајхшак са 6:3, 6:3, 7:6 (7-2). Хамад за СК о борби у себи… »
"Радије бих да смрдим, него да ме гледају док се туширам": Хамада скоро 3 сата држали на допинг контроли
Мондо 25.05.2025
Хамад Међедовић је на конференцији добио питање и о туширању за допинг контролу. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Хамад Међедовић прошао је у друго коло Ролан Гароса и уписао прув победу на гренд семовима. После велике… »
„Радије бих смрдео него да ме неко гледа док се туширам“: Хит одговор Међедовића на контроверзно тениско питање
Нова 25.05.2025
Некада су заиста ствари које се дешавају иза кулиса занимљивије и од мечева. Чак и када је у питању прва гренд слем победа у каријери. Хамад Међедовић је уписао прву гренд слем победу у каријери, па ће овај окршај против Камила… »
Хамад каснио: Радије бих смрдео него да се туширам пред њима
Спорт клуб 25.05.2025
Са фластером на вени и осмехом на лицу, Хамад Међедовић појавио се пред српским новинарима после своје прве победе у главним жребовима гренд слем турнира – пао је Камил Мајхшак са 6:3, 6:3, 7:6 (7-2). Прочитај више… »
"Ма, будала, луд човек..." Хамадов шоу на конференцији после прве Грен слем победе у каријери - Србин блиста од среће!
Курир 25.05.2025
"Задовољан сам јако својим наступом, мислим да је доста ствари ишло онако као сам замишљао. Имао сам мали пад у трећем сету, што је неизбежно када се играју дуги мечеви. Остао сам резултатски близу, имао је сет лопту коју није… »
Хамад Међедовић имао најлуђу конференцију: "Радије бих смрдео, него да се туширам док ме неко гледа"
Телеграф 25.05.2025
Српски тенисер Хамад Међедовић успешно је прошао прво коло Ролан Гароса, пошто је савладао Пољака Камила Мајхжака са 6:3, 6:3, 7:6. После меча, Хамад је истакао да је задовољан својим наступом и нашалио се због тога штоје на… »
Вести дана »

Министарка Лазаревић: Трговци су дрско креативни, ове недеље мењамо уредбу о ограничењу маржи
Форбес пре 37 минутајош 21 повезана

Киша ће лити као из кабла у Србију стижу пљускови са грмљавином и олујни ветар, невреме само што није грунуло!
Ало пре 1 сатјош 26 повезаних