Povezane vesti

Novinar pitao Jasikevičijusa o Željku Obradoviću posle titule u Evroligi: Odgovor Šarasa će vas iznenaditi

Novinar pitao Jasikevičijusa o Željku Obradoviću posle titule u Evroligi: Odgovor Šarasa će vas iznenaditi

Telegraf pre 10 dana
Košarkaši Fenerbahčea su stigli do trofeja Evrolige posle pobede nad Monakom (81:70) u velikom finalu odigranom u Abu Dabiju, a time je ujedno objedinio titule i kao igrač i kao trener. Imao je emotivnu konferenciju za medije Šarunas Jasikevičijus u… »
Spanulis: Nismo pravilno delili loptu

Spanulis: Nismo pravilno delili loptu

Sportski žurnal pre 10 dana
Monako nije uspeo da osvoji svoju prvu titulu šampiona Evrolige u istoriji kluba, pošto je večeras u finalu F4 u Abu Dabiju izgubio od Fenerbahčea 70:81. Trener košarkaša Monaka Vasilis Spanulis izjavio je da protok lopte njegove ekipe nije bio… »
Gudurić: Kao klinac sam sanjao ovo, čekao sam trofej Evrolige celu karijeru

Marko podigao šampionski trofej kao kapiten, umesto Meliha Mahmutoglua. - Ovo je taj trofej koji sam čekao celu karijeru. Kada sam bio klinac sanjao sam ovo, toliko sam se trudio, radio, ponosan sam i srećan - rekao je srpski as Marko Gudurić nakon… »
Ovaj prizor iz abu dabija obilazi celu Srbiju! Gudurić ogrnuo našu zastavu, pa podigao trofej - kapiten Fenera divnim gestom…

Ovaj prizor iz abu dabija obilazi celu Srbiju! Gudurić ogrnuo našu zastavu, pa podigao trofej - kapiten Fenera divnim gestom…

Kurir pre 10 dana
Košarkaši Fenerbahčea su šampioni Evrolige! Oni su večeras pobedili Monako 81:70 (08:20, 17:13, 19:18, 27:19). Fenerbahče su do pobede predvodili Najdžel Hejs-Dejvis sa 23 i srpski reprezentativac Marko Gudurić sa 19, a pratili su ih Devon Hol i… »
Marko Gudurić osvojio Evroligu! (video)

Marko Gudurić osvojio Evroligu! (video)

Fenerbahče u finalu bolji od Monaka, Srbin heroj. Košarkaši Fenerbahčea novi su šampioni Evrope, pošto su večeras u finalu fajnal-fora u Abu Dabiju savladali Monako rezultatom 81:70 (08:20, 17:13, 19:18, 27:19), prenosi Tanjug. Istanbulski gigant… »
Fenerbahče šampion Evrolige: Gudurić heroj sa zastavom Srbije

Fenerbahče šampion Evrolige: Gudurić heroj sa zastavom Srbije

Dnevnik pre 10 dana
Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Monako rezultatom 81:70 i postali šampioni Evrolige. Po drugi put u svojoj istoriji su košarkaši Fenerbahčea osvojili šampionski pehar elitnog takmičenja pod nazivom Evroliga. U presudnim trenucima u redovima… »
POLUVREME - Monako bio sjajan, pa stao, vodi Fener!

POLUVREME - Monako bio sjajan, pa stao, vodi Fener!

Sportske.net pre 10 dana
Posle prvog poluvremena ekipa Fenerbahčea vodi protiv Monaka sa 35:33! Alfa Dialo i Majk Džejms su počeli odlično, a kada je Džejms pogodio novu trojku bilo je 11:4 za Monako. Daleko bolje otvaranje tima iz kneževine, Džejms je igrao kao u transu… »
Košarkaši Fenerbahčea osvojili Evroligu; Marko Gudurić: Kao klinac sanjao sam ovo

Košarkaši Fenerbahčea osvojili Evroligu; Marko Gudurić: Kao klinac sanjao sam ovo

RTV pre 9 dana
ABU DABI - Košarkaši Fenerbahčea novi su šampioni Evrope, pošto su večeras u finalu Fajnal-fora u Abu Dabiju savladali Monako rezultatom 81:70. Istanbulski gigant došao je do druge titule u istoriji, a najzaslužniji za trijumf bio je srpski… »
Željkov kum nije hteo da podigne pehar, dao ga Guduriću: Baš je Srbin morao to da uradi, jer njemu pripada

Željkov kum nije hteo da podigne pehar, dao ga Guduriću: Baš je Srbin morao to da uradi, jer njemu pripada

Mondo pre 9 dana
Kapiten Fenerbahčea Melih Mahmutoglu predao Marku Guduriću trofej Evrolige, jer ga je zaslužio i doneo. Pogledajte trenutak za pamćenje. Srpski as Marko Gudurić ubacio je velikih 19 poena u finalu Evrolige protiv Monaka i pogurao Fenerbahče ka… »
Hladan kao špricer! Pogledajte kako je Gudurić popeo fener na vrh Evrope! Čudesna trojka srpskog košarkaša stavila tačku…

Hladan kao špricer! Pogledajte kako je Gudurić popeo fener na vrh Evrope! Čudesna trojka srpskog košarkaša stavila tačku…

Kurir pre 9 dana
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su večeras titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu fajnal-fora Evrolige u Abu Dabiju pobedili Monako 81:70 (08:20, 17:13, 19:18, 27:19).Fenerbahče su do pobede predvodili Najdžel Hejs-Dejvis sa 23 i srpski… »
„Tajna“ Gudurine odlučujuće trojke: Hvatao me grč…

Sport klub pre 9 dana
Marko Gudurić je obeležio finalni meč Evrolige svojim koševima, a u razgovoru za Sport Klub objašnjava trojku koja ja prelomila meč i kako je razmišljao u ključnim trenucima. Gudurić je meč završio sa 19 poena, a posle podigao pehar Evrolige… »

Sport klub pre 9 dana
Marko Gudurić je obeležio finalni meč Evrolige svojim koševima, a u razgovoru za Sport Klub objašnjava trojku koja ja prelomila meč i kako je razmišljao u ključnim trenucima. Pročitaj više… »
Šmekerski potez kapitena Fenerbahčea koji će oduševiti ljubitelje košarke u Srbiji FOTO

Šmekerski potez kapitena Fenerbahčea koji će oduševiti ljubitelje košarke u Srbiji FOTO

Nova pre 9 dana
Melih Mahmutoglu, kapiten košarkaša Fenerbahčea, jednim potezom nakon osvojene titule prvaka Evrope pobedom nad Monakom (81:70) oduševio je ljubitelje košarke u Srbiji. Fener je savladao ekipu Monaka, a jedan od najvažnijih aktera meča bio je Marko… »
Dvojac napušta Fener - Uzeli titulu prvaka Evrope, pa pravac NBA!

Dvojac napušta Fener - Uzeli titulu prvaka Evrope, pa pravac NBA!

Sportske.net pre 9 dana
Velika pobeda za Fenerbahče u finalu Evrolige u Abu Dabiju, savladali su Monako rutinski dobrom igrom u drugom poluvremenu, odigrali su sjajnu odbranu na najboljim igračima protivnika i zasluženo stigli do drugog trofeja u svojoj istoriji kada je u… »
Oglasio se trener Monaka nakon poraza u finalu Evrolige! Spanulis otkrio zbog čega je njegov tim izgubio: "Mi smo imali više…

Oglasio se trener Monaka nakon poraza u finalu Evrolige! Spanulis otkrio zbog čega je njegov tim izgubio: "Mi smo imali više…

Kurir pre 9 dana
Trener košarkaša Monaka Vasilis Spanulis izjavio je da protok lopte njegove ekipe nije bio dovoljno dobar na večerašnjoj finalnoj utakmici Fajnal-fora Evrolige protiv Fenerbahčea i dodao da su njegovi igrači, uprkos porazu u tom duelu, pokazali… »

Dnevnik pre 9 dana
Ovo je taj trofej koji sam čekao celu karijeru. Kada sam bio klinac sanjao sam ovo, toliko sam se trudio, radio, ponosan sam i srećan, rekao je srpski košarkaš Marko Gudurić nakon što je sa Fenerbahčeom osvojio Evroligu. Gudurić je u pobedi protiv… »
Gudurić ogrnut srpskom zastavom podigao pehar Evrolige - kapiten Fenera mu ukazao veliku čast

Gudurić ogrnut srpskom zastavom podigao pehar Evrolige - kapiten Fenera mu ukazao veliku čast

RTS pre 9 dana
Kapiten Fenerbahčea Melih Mahmutoglu predao je pehar Evrolige u ruke Marka Gudurića kako bi srpski reprezentativac imao tu čast da ga prvi podigne i proslavi uspeh na zvaničnoj ceremoniji dodele trofeja. Fenerbahče je slavio u finalu Evrolige 81:70… »
Kapiten Fenera odao veliku počast Marku Guduriću, potez koji je oduševio Evropu!

Kapiten Fenera odao veliku počast Marku Guduriću, potez koji je oduševio Evropu!

Sportske.net pre 9 dana
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su večeras titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu Fajnal fora Evrolige u Abu Dabiju pobedili Monako 81:70 (8:20, 17:13, 19:18, 27:19). Fenerbahče su do pobede predvodili Najdžel Hejs-Dejvis sa 23 i srpski… »
Gudurić heroj - Fener je šampion Evrolige!

Gudurić heroj - Fener je šampion Evrolige!

B92 pre 9 dana
Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Monako rezultatom 81:70 i postali šampioni Evrolige. Po drugi put u svojoj istoriji su košarkaši Fenerbahčea osvojili šampionski pehar elitnog takmičenja pod nazivom Evroliga. Srpski reprezentativac i bivši… »
Bogdanović slavi titulu Fenerbahčea VIDEO

Bogdanović slavi titulu Fenerbahčea VIDEO

B92 pre 9 dana
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović proslavio je šampionsku titulu Fenerbahčea. Košarkaši F enerbahčea pobedili su Monako rezultatom 81:70 i po drugi put u svojoj istoriji osvojili šampionski pehar Evrolige. Šef njihovog stručnog štaba, Šarunas… »
Pribojac Marko Gudurić šampion Evrope sa Fenerbahčeom

Pribojac Marko Gudurić šampion Evrope sa Fenerbahčeom

PP media pre 10 dana
Abu Dabi/Priboj – Košarkaši Fenerbahčea novi su prvaci Evrope, nakon što su večeras u finalu Fajnal fora Evrolige savladali Monako rezultatom 81:70. Ključnu ulogu u ovom velikom trijumfu imao je rođeni Pribojac i reprezentativac Srbije Marko… »
Fenerbahče novi šampion Evrolige, Gudurić odigrao sjajnu partiju u finalu Fajnal-fora

Fenerbahče novi šampion Evrolige, Gudurić odigrao sjajnu partiju u finalu Fajnal-fora

Nedeljnik pre 9 dana
Košarkaši Fenerbahčea prvaci su Evrope za sezonu 2024-25, pošto su u finalu Fajnal-fora Evrolige savladali Monako rezultatom 81:70. Srpski reprezentativac blistao u finalnom susretu protiv Monaka U presudnim trenucima u redovima turskog tima istakao… »
Titula za Fener, Gudurić heroj!

Titula za Fener, Gudurić heroj!

Sportske.net pre 10 dana
Pobeda Fenerbahčea u finalu Evrolige. Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa je slavila u finalu protiv Monaka u dvorani "Etihad arena" u Abu Dabiju, bilo je 81:70! Apsolutni heroj je bio Marko Gudurić, tri trojke u drugom poluvremenu, poslednja na ulasku u… »
Gudurić: Trofej koji sam čekao tokom cele karijere

Gudurić: Trofej koji sam čekao tokom cele karijere

RTS pre 9 dana
Srpski košarkaš Marko Gudurić izjavio je posle osvajanja evroligaške titule sa Fenerbahčeom da se radi o timskoj pobedi na najvećoj sceni. Gudurić je odigrao briljantnu utakmicu kad je najvažnije i sa 19 poena bio ključan u pobedi turskog tima… »
Trojka Marka Gudurića zbog koje će večno biti obožavan u Istanbulu: Nestvaran potez heroja za titulu prvaka Evrope VIDEO

Trojka Marka Gudurića zbog koje će večno biti obožavan u Istanbulu: Nestvaran potez heroja za titulu prvaka Evrope VIDEO

Nova pre 9 dana
Marko Gudurić je finalni meč Evrolige protiv Monaka završio sa 19 poena i bio drugi najbolji strelac svog tima iza Najdžela Hejs Dejvisa (23), ali je sa debelim razlogom poneo status heroja tima iz Istanbula. Iako je Fenerbahče imao prednost tokom… »
Gudurić odveo Fenerbahče na krov Evrope

Gudurić odveo Fenerbahče na krov Evrope

Vesti online pre 9 dana
Košarkaši Fenerbahčea novi su šampioni Evrope. “Žuto-crni” iz Istanbula su u večeras u Abu Dabiju u finalu Evrolige savladali ekipu Monaka sa 81:70 i tako došli do druge titule u najelitnijem evropskom takmičenju. S druge strane, tim iz… »
Meč karijere: Kako je Gudurić pogađao ključne koševe u finalu

Sport klub pre 9 dana
Fenerbahče slavi Marka Gudrića, još jednom je srpski igrač igrao važnu ulogu na završnom turniru Evrolige, kao pre njega Bodiroga, Micić, Bogdanović... Pročitaj više… »

Sport klub pre 9 dana
Fenerbahče slavi Marka Gudrića, još jednom je srpski igrač igrao važnu ulogu na završnom turniru Evrolige, kao pre njega Bodiroga, Micić, Bogdanović... Turski klub je u finalu u „Etihad areni“ pobedio Monako i po drugi put u istoriji se popeo… »
Crveno-beli bolji od Zelenih u najnebitnijem meču Evrolige

Crveno-beli bolji od Zelenih u najnebitnijem meču Evrolige

Košarkaši Olimpijakosa pobedili Panatinaikos za treće mesto na F4 Evrolige. Olimpijakos je osvojio treće mesto na fajnal-foru Evrolige u Abu Dabiju, pošto su danas savladali Panatinaikos rezultatom 97:93, prenosi Tanjug. Alek Piters bio je najbolji… »
Gudurić: O trofeju Evrolige maštao sam kao klinac! (VIDEO)

Sport klub pre 10 dana
Košarkaši Fenerbahčea uspeli su posle velike borbe, tvrde, prave rovovske utakmice, da savladaju Monako – 81:70. Osvojili su trofej Evrolige, a na osnovu prikazanog u Abu Dabiju, slobodno se može reći apsolutno zasluženo. Centralne figura finala… »
Prve reči marka Gudurića posle osvajanja Evrolige: Srbin razneo Monako, svom timu doneo titulu, pa zablistao od sreće: "Kada…

Prve reči marka Gudurića posle osvajanja Evrolige: Srbin razneo Monako, svom timu doneo titulu, pa zablistao od sreće: "Kada…

Kurir pre 10 dana
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su večeras titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu Evrolige u Abu Dabiju pobedili Monako 81:70 (08:20, 17:13, 19:18, 27:19). Fenerbahče su do pobede predvodili Najdžel Hejs-Dejvis sa 23 i srpski reprezentativac Marko… »
Suze koje će obići košarkaški svet: Gudurić trojkom rasplakao legendu evropske košarke VIDEO

Suze koje će obići košarkaški svet: Gudurić trojkom rasplakao legendu evropske košarke VIDEO

Nova pre 10 dana
Nikolo Meli, legendarni italijanski košarkaš, konačno je uspeo da se okiti titulom prvaka Evrope nakon što je njegov Fenerbahče savladao Monako u finalu turnira u Abu Dabiju sa 81:70. Meli je u karijeri najbliži bio tituli prvaka „starog… »
Košarkaši Fenerbahčea osvojili Evroligu

Košarkaši Fenerbahčea osvojili Evroligu

Radio sto plus pre 10 dana
Fenerbahče su do pobede predvodili Najdžel Hejs-Dejvis sa 23 i srpski reprezentativac Marko Gudurić sa 19, a pratili su ih Devon Hol i Vejd Boldvin sa po 13 poena. Najefikasniji kod Monaka bili su Alfa Dijalo sa 19, Majk Džejms sa 17, Metju Strazel sa… »
Emotivni Gudurić nakon titule prvaka Evrope – ovo su prve reči heroja Fenerbahčea

Emotivni Gudurić nakon titule prvaka Evrope – ovo su prve reči heroja Fenerbahčea

Nova pre 10 dana
Marko Gudurić, košarkaš iz Srbije, postigao je 19 poena među kojima i spektakularnu trojku kojom je potvrdio titulu prvaka Evrope Fenerbahčea. A po završetku meča Gudurić nije krio sreću: „Ovo je taj trofej koji sam čekao celu karijeru. Toliko… »

Sport klub pre 10 dana
Košarkaši Fenerbahčea uspeli su posle velike borbe, tvrde, prave rovovske utakmice, da savladaju Monako – 81:70. Osvojili su trofej Evrolige, a na osnovu prikazanog u Abu Dabiju, slobodno se može reći apsolutno zasluženo. Centralne figura finala… »
Fenerbahče šampion Evrope, Marko Gudurić heroj finala: Partija iz snova srpskog asa u finalu Evrolige

Fenerbahče šampion Evrope, Marko Gudurić heroj finala: Partija iz snova srpskog asa u finalu Evrolige

Mondo pre 10 dana
Fenerbahče pobedio Monako u velikom finalu Evrolige, uz maestralnu igru Marka Gudurića u trenucima odluke. Ubacio je 19 poena, dao trojku za "overu" pobede i bio strelac ključnih poena. Fenerbahče je šampion Evrope! Pobedio je Monako 81:70 u… »
Gudurić blista: "Ovo sam sanjao kao klinac"

Gudurić blista: "Ovo sam sanjao kao klinac"

B92 pre 10 dana
Košarkaš Fenerbahčea Marko Gurudirć bio je srećan i ponosan psoel osvajanja Evrolige. Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Monako rezultatom 81:70 i postali šampioni Evrolige. Srpski reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić… »
"To je košarka, to je život"

"To je košarka, to je život"

B92 pre 10 dana
Trener Monaka Vasilis Spanulis čestitao je Fenerbahčeu na tituli u Evroligi. Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Monako rezultatom 81:70 i postali šampioni Evrolige. Drugi put u svojoj istoriji su košarkaši Fenerbahčea osvojili šampionski pehar… »
Gudurić "izvisio" - Amerikanac je MVP!

Gudurić "izvisio" - Amerikanac je MVP!

B92 pre 10 dana
Najdžel Hejs-Dejvis proglašen je za MVP F4 Evrolige. Košarkaši F enerbahčea pobedili su Monako rezultatom 81:70 i po drugi put u svojoj istoriji osvojili šampionski pehar Evrolige. Srpski reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde Marko… »
"Kad sam bio klinac sanjao sam ovo": Marko Gudurić podigao trofej Evrolige (video)

"Kad sam bio klinac sanjao sam ovo": Marko Gudurić podigao trofej Evrolige (video)

Večernje novosti pre 10 dana
FENERBAHČE je osvojio Evroligu za sezonu 2024/25, a junak pobede nad Monakom (81:70) bio je srpski reprezentativac Marko Gudurić. Foto: EPA-EFE/RYAN LIM Sjajnu utakmicu odigrao je momak iz Priboja. Postigao je 19 poena i nije mogao da sakrije… »
Kakav gest kapitena - Gudurić sa trobojkom podigao trofej Evrolige VIDEO

Kakav gest kapitena - Gudurić sa trobojkom podigao trofej Evrolige VIDEO

B92 pre 10 dana
Kapiten Fenerbahčea Melih Mahmutoglu prepustio je podizanje trofeja Evrolige Marku Guduriću nakon što je taj tim u finalu u Abu Dabiju savladao Monako (81:70). U trenutku kada je kapiten trebalo da istupi kako bi mu bio uručen trofej kontinentanlnog… »
F4 za pamćenje - ispisana istorija Evrolige

F4 za pamćenje - ispisana istorija Evrolige

B92 pre 9 dana
Šarunas Jasikevičus je ispisao istoriju Evrolige u nedelju uveče. Košarkaši F enerbahčea pobedili su Monako rezultatom 81:70 i po drugi put u svojoj istoriji osvojili šampionski pehar Evrolige. Šarunas Jasikevičus je postao prvi trener u istoriji… »
On je MVP Evrolige! Fenerbahče osvojio Evroligu na krilima Gudurića, a MVP nagrada dodeljena Amerikancu

On je MVP Evrolige! Fenerbahče osvojio Evroligu na krilima Gudurića, a MVP nagrada dodeljena Amerikancu

Večernje novosti pre 9 dana
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su Evroligu pobedivši u finalu Monako, a Najdžel Hejs Dejvis proglašen je za MVP-ija fajnal-fora najelitnijeg evropskog takmičenja. Foto: EPA-EFE/RYAN LIM Iako je Marko Gudurić bio ključan čovek za pobedu… »
Košarkaši Fenerbahčea osvojili Evroligu, Marko Gudurić heroj u finalu protiv Monaka

Košarkaši Fenerbahčea osvojili Evroligu, Marko Gudurić heroj u finalu protiv Monaka

Politika pre 9 dana
ABU DABI – Košarkaši Fenerbahčea novi su šampioni Evrope, pošto su večeras u finalu Fajnal-fora u Abu Dabiju savladali Monako rezultatom 81:70. Istanbulski gigant došao je do druge titule u istoriji, a najzaslužniji za trijumf bio je srpski… »
Marko Gudurić proglašen za najboljeg igrača finala Evrolige! "Ovo je ta utakmica i trofej za koji sam radio"

Marko Gudurić proglašen za najboljeg igrača finala Evrolige! "Ovo je ta utakmica i trofej za koji sam radio"

Telegraf pre 10 dana
Košarkaši Fenerbahčea postali su šampioni Evrolige, a za igrača finalne utakmice proglašen je niko drugi nego naš Marko Gudurić, koji je meč završio sa 19 poena i indeksom od čak 27! Emotivan je bio govor Marka Gudurića za Evroligu odmah posle… »
Vlade Đurović ponosan na Gudurića: "Na Kopaoniku bio mokar i znojav... Ta srpska zastava na njemu"

Vlade Đurović ponosan na Gudurića: "Na Kopaoniku bio mokar i znojav... Ta srpska zastava na njemu"

Telegraf pre 9 dana
Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Monako (81:70) i tako su osvojili Evroligu za sezonu 2024/25, a Marko Gudurić proglašen je za najboljeg igrača finalne utakmice, pošto je postigao 19 poena uz indeks 27. Odmah posle meča u studiju TV Arena Sport… »
Ludnica na kraju finala Evrolige: Marko Gudurić poljubio Jasikevičijusa u glavu, pa ga dobro "uzdrmao"

Ludnica na kraju finala Evrolige: Marko Gudurić poljubio Jasikevičijusa u glavu, pa ga dobro "uzdrmao"

Telegraf pre 10 dana
Apsolutna ludnica u Abu Dabiju! Fenerbahče je postao šampion Evrolige posle rovovske, velike borbe sa Monakom (71:80), a jedan od junaka pobede turskog tima bio je Marko Gudurić, koji je ubacio 19 poena. Fantastično je odigrao Marko, postigao je neke… »
Najdžel Hejs-Dejvis proglašen za MVP-ja Fajnal fora Evrolige

Najdžel Hejs-Dejvis proglašen za MVP-ja Fajnal fora Evrolige

Telegraf pre 9 dana
Marko Gudurić je bio najkorisniji košarkaš finala Evrolige, a njegov saigrač Najdžel Hejs-Dejvis je ugrabio drugu nagradu. On je od Paulijusa Motiejunasa u ruke dobio pehar namenjen MVP-ju čitavog Fajnal fora. Statistički gledano, Hejs-Dejvis je i… »
Kakav gest kapitena Fenerbahčea! Dao Marku Guduriću da podigne trofej Evrolige, zavijorila se srpska zastava

Kakav gest kapitena Fenerbahčea! Dao Marku Guduriću da podigne trofej Evrolige, zavijorila se srpska zastava

Telegraf pre 10 dana
Neverovatne scene videli smo na uručenju trofeja Evrolige ekipi Fenerbahčea! Kako običaj nalaže, kapiten tima koji je pobedio treba da podigne pehar u vazduh, ali se to u Abu Dabiju nije dogodilo, već je to učinio naš - Marko Gudurić! I to samo… »
Barcokas: Boli polufinale; Ataman: Želimo grčki tron!

Sport klub pre 10 dana
Okršaj Olimpijakosa i Panatinaikosa bio je projektovan kao finale Evrolige, ali posle poraza od Monaka, odnosno Fenerbahčea, večiti rivali iz Grčke, našli su se u borbi za treće mesto. Na kraju, slavio je Olimpijakos sa 97:93. Iako je na talonu bio… »

Sport klub pre 10 dana
Okršaj Olimpijakosa i Panatinaikosa bio je projektovan kao finale Evrolige, ali posle poraza od Monaka, odnosno Fenerbahčea, večiti rivali iz Grčke, našli su se u borbi za treće mesto. Na kraju, slavio je Olimpijakos sa 97:93. Pročitaj više… »
Olimpijakos pobedio Panatinaikos za treće mesto na fajnal foru Evrolige

Olimpijakos pobedio Panatinaikos za treće mesto na fajnal foru Evrolige

Dnevnik pre 10 dana
Košarkaši Olimpijakosa osvojili su treće mesto na Fajnal-foru Evrolige u Abu Dabiju, pošto su danas savladali Panatinaikos rezultatom 97:93. Od samog starta je Olimpijakos izgledao kao tim koji želi ovu pobedu znatno više od protivnika i to im se na… »
Bolan kraj za Panatinaikos na Fajnal-foru: Stigao kao prvak Evrope, Olimpijakos ga poslao kući kao poslednjeg

Bolan kraj za Panatinaikos na Fajnal-foru: Stigao kao prvak Evrope, Olimpijakos ga poslao kući kao poslednjeg

Mondo pre 10 dana
PAO izgubio od Olimpijakosa 93:97 u utakmici za treće mesto Fajnal-fora Evrolige. Olimpijakos je pobedio Panatinaikos 97:93 u utakmici za treće mesto Fajnal-fora Evrolige. Najomraženiji meč svih učesnika F4 turnira pirejski tim kontrolisao je od… »
Košarkaši Olimpijakosa pobedili Panatinaikos za treće mesto na F4 Evrolige

Košarkaši Olimpijakosa pobedili Panatinaikos za treće mesto na F4 Evrolige

Politika pre 10 dana
ABU DABI – Košarkaši Olimpijakosa osvojili su treće mesto na Fajnal-foru Evrolige u Abu Dabiju, pošto su danas savladali Panatinaikos rezultatom 97:93. Alek Piters bio je najbolji sa 32 poena, uz sedam skokova, Saša Vezenkov ubacio je 23, a Mozes… »
Olimpijakos raspoloženiji, Piters i Vezenkov napunili koš Panatinaikosa!

Olimpijakos raspoloženiji, Piters i Vezenkov napunili koš Panatinaikosa!

Sportske.net pre 10 dana
Olimpijakos je osvojio treće mesto u Evroligi ove sezone pošto je u Etihad areni u Abu Dabiju uspeo da savlada najvećeg rivala, ekipu Panatinaikosa, rezultatom 97:93. Ekipa Jorgosa Barcokasa je bila pripremljenija večeras, oporavljena je od onog… »
POLUVREME - Atamanu se ne radi, Olimpijakos bolji!

POLUVREME - Atamanu se ne radi, Olimpijakos bolji!

Sportske.net pre 10 dana
Posle prvih 20 minuta utakmice za treće mesto Evrolige ekipa Olimpijakosa dominira i vodi protiv Panatinaikosa sa 57:46. Olimpijakos je daleko bolje ušao u meč. Praktično se igralo bez faulova, a Vezenkovu je to najviše odgovaralo, kao i Pitersu… »
Žalgiris osvojio Evroligu!

Žalgiris osvojio Evroligu!

Telegraf pre 10 dana
Košarkaši omladinskog pogona Žalgirisa slavili su u finalu ANGT Evroliga turnira za mlade u Abu Dabiju savladavši ekipu Olimpije Milana rezultatom 89:81. Iako je Armani vodio tokom većeg dela prvog poluvremena, potpuni preokret se desio u trećoj… »

Vesti dana »