Повезане вести
Новинар питао Јасикевичијуса о Жељку Обрадовићу после титуле у Евролиги: Одговор Шараса ће вас изненадити
Телеграф 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа су стигли до трофеја Евролиге после победе над Монаком (81:70) у великом финалу одиграном у Абу Дабију, а тиме је уједно објединио титуле и као играч и као тренер. Имао је емотивну конференцију за медије… »
Спанулис: Нисмо правилно делили лопту
Спортски журнал 25.05.2025
Монако није успео да освоји своју прву титулу шампиона Евролиге у историји клуба, пошто је вечерас у финалу Ф4 у Абу Дабију изгубио од Фенербахчеа 70:81. Тренер кошаркаша Монака Василис Спанулис изјавио је да проток лопте његове… »
Гудурић: Као клинац сам сањао ово, чекао сам трофеј Евролиге целу каријеру
Марко подигао шампионски трофеј као капитен, уместо Мелиха Махмутоглуа. - Ово је тај трофеј који сам чекао целу каријеру. Када сам био клинац сањао сам ово, толико сам се трудио, радио, поносан сам и срећан - рекао је српски ас… »
Овај призор из абу дабија обилази целу Србију! Гудурић огрнуо нашу заставу, па подигао трофеј - капитен Фенера дивним гестом…
Курир 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа су шампиони Евролиге! Они су вечерас победили Монако 81:70 (08:20, 17:13, 19:18, 27:19). Фенербахче су до победе предводили Најџел Хејс-Дејвис са 23 и српски репрезентативац Марко Гудурић са 19, а пратили… »
Фенербахче шампион Евролиге: Гудурић херој са заставом Србије
Дневник 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа победили су Монако резултатом 81:70 и постали шампиони Евролиге. По други пут у својој историји су кошаркаши Фенербахчеа освојили шампионски пехар елитног такмичења под називом Евролига. У пресудним… »
ПОЛУВРЕМЕ - Монако био сјајан, па стао, води Фенер!
Спортске.нет 25.05.2025
После првог полувремена екипа Фенербахчеа води против Монака са 35:33! Алфа Диало и Мајк Џејмс су почели одлично, а када је Џејмс погодио нову тројку било је 11:4 за Монако. Далеко боље отварање тима из кнежевине, Џејмс је… »
Марко Гудурић освојио Евролигу! (видео)
Фенербахче у финалу бољи од Монака, Србин херој. Кошаркаши Фенербахчеа нови су шампиони Европе, пошто су вечерас у финалу фајнал-фора у Абу Дабију савладали Монако резултатом 81:70 (08:20, 17:13, 19:18, 27:19), преноси Тањуг… »
Кошаркаши Фенербахчеа освојили Евролигу; Марко Гудурић: Као клинац сањао сам ово
РТВ 25.05.2025
АБУ ДАБИ - Кошаркаши Фенербахчеа нови су шампиони Европе, пошто су вечерас у финалу Фајнал-фора у Абу Дабију савладали Монако резултатом 81:70. Истанбулски гигант дошао је до друге титуле у историји, а најзаслужнији за тријумф… »
Жељков кум није хтео да подигне пехар, дао га Гудурићу: Баш је Србин морао то да уради, јер њему припада
Мондо 25.05.2025
Капитен Фенербахчеа Мелих Махмутоглу предао Марку Гудурићу трофеј Евролиге, јер га је заслужио и донео. Погледајте тренутак за памћење. Српски ас Марко Гудурић убацио је великих 19 поена у финалу Евролиге против Монака и погурао… »
Огласио се тренер Монака након пораза у финалу Евролиге! Спанулис открио због чега је његов тим изгубио: "Ми смо имали више…
Курир 25.05.2025
Тренер кошаркаша Монака Василис Спанулис изјавио је да проток лопте његове екипе није био довољно добар на вечерашњој финалној утакмици Фајнал-фора Евролиге против Фенербахчеа и додао да су његови играчи, упркос поразу у том… »
Гудурић: Као клинац сам сањао ово, чекао сам трофеј Евролиге целу каријеру
Дневник 25.05.2025
Ово је тај трофеј који сам чекао целу каријеру. Када сам био клинац сањао сам ово, толико сам се трудио, радио, поносан сам и срећан, рекао је српски кошаркаш Марко Гудурић након што је са Фенербахчеом освојио Евролигу. Гудурић… »
Хладан као шприцер! Погледајте како је Гудурић попео фенер на врх Европе! Чудесна тројка српског кошаркаша ставила тачку на…
Курир 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа освојили су вечерас титулу првака Европе, пошто су у финалу фајнал-фора Евролиге у Абу Дабију победили Монако 81:70 (08:20, 17:13, 19:18, 27:19).Фенербахче су до победе предводили Најџел Хејс-Дејвис са 23 и… »
Капитен Фенера одао велику почаст Марку Гудурићу, потез који је одушевио Европу!
Спортске.нет 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа освојили су вечерас титулу првака Европе, пошто су у финалу Фајнал фора Евролиге у Абу Дабију победили Монако 81:70 (8:20, 17:13, 19:18, 27:19). Фенербахче су до победе предводили Најџел Хејс-Дејвис са 23 и… »
„Тајна“ Гудурине одлучујуће тројке: Хватао ме грч…
Спорт клуб 25.05.2025
Марко Гудурић је обележио финални меч Евролиге својим кошевима, а у разговору за Спорт Клуб објашњава тројку која ја преломила меч и како је размишљао у кључним тренуцима. Гудурић је меч завршио са 19 поена, а после подигао… »
„Тајна“ Гудурине одлучујуће тројке: Хватао ме грч…
Спорт клуб 25.05.2025
Марко Гудурић је обележио финални меч Евролиге својим кошевима, а у разговору за Спорт Клуб објашњава тројку која ја преломила меч и како је размишљао у кључним тренуцима. Прочитај више… »
Шмекерски потез капитена Фенербахчеа који ће одушевити љубитеље кошарке у Србији ФОТО
Нова 25.05.2025
Мелих Махмутоглу, капитен кошаркаша Фенербахчеа, једним потезом након освојене титуле првака Европе победом над Монаком (81:70) одушевио је љубитеље кошарке у Србији. Фенер је савладао екипу Монака, а један од најважнијих… »
Гудурић огрнут српском заставом подигао пехар Евролиге - капитен Фенера му указао велику част
РТС 25.05.2025
Капитен Фенербахчеа Мелих Махмутоглу предао је пехар Евролиге у руке Марка Гудурића како би српски репрезентативац имао ту част да га први подигне и прослави успех на званичној церемонији доделе трофеја. Фенербахче је славио у… »
Двојац напушта Фенер - Узели титулу првака Европе, па правац НБА!
Спортске.нет 25.05.2025
Велика победа за Фенербахче у финалу Евролиге у Абу Дабију, савладали су Монако рутински добром игром у другом полувремену, одиграли су сјајну одбрану на најбољим играчима противника и заслужено стигли до другог трофеја у својој… »
Богдановић слави титулу Фенербахчеа ВИДЕО
Б92 25.05.2025
Српски кошаркаш Богдан Богдановић прославио је шампионску титулу Фенербахчеа. Кошаркаши Ф енербахчеа победили су Монако резултатом 81:70 и по други пут у својој историји освојили шампионски пехар Евролиге. Шеф њиховог стручног… »
Гудурић херој - Фенер је шампион Евролиге!
Б92 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа победили су Монако резултатом 81:70 и постали шампиони Евролиге. По други пут у својој историји су кошаркаши Фенербахчеа освојили шампионски пехар елитног такмичења под називом Евролига. Српски… »
Прибојац Марко Гудурић шампион Европе са Фенербахчеом
ПП медиа 25.05.2025
Абу Даби/Прибој – Кошаркаши Фенербахчеа нови су прваци Европе, након што су вечерас у финалу Фајнал фора Евролиге савладали Монако резултатом 81:70. Кључну улогу у овом великом тријумфу имао је рођени Прибојац и репрезентативац… »
Фенербахче нови шампион Евролиге, Гудурић одиграо сјајну партију у финалу Фајнал-фора
Недељник 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа прваци су Европе за сезону 2024-25, пошто су у финалу Фајнал-фора Евролиге савладали Монако резултатом 81:70. Српски репрезентативац блистао у финалном сусрету против Монака У пресудним тренуцима у редовима… »
Гудурић: Трофеј који сам чекао током целе каријере
РТС 25.05.2025
Српски кошаркаш Марко Гудурић изјавио је после освајања евролигашке титуле са Фенербахчеом да се ради о тимској победи на највећој сцени. Гудурић је одиграо бриљантну утакмицу кад је најважније и са 19 поена био кључан у… »
Титула за Фенер, Гудурић херој!
Спортске.нет 25.05.2025
Победа Фенербахчеа у финалу Евролиге. Екипа Шарунаса Јасикевичијуса је славила у финалу против Монака у дворани "Етихад арена" у Абу Дабију, било је 81:70! Апсолутни херој је био Марко Гудурић, три тројке у другом полувремену… »
Тројка Марка Гудурића због које ће вечно бити обожаван у Истанбулу: Нестваран потез хероја за титулу првака Европе ВИДЕО
Нова 25.05.2025
Марко Гудурић је финални меч Евролиге против Монака завршио са 19 поена и био други најбољи стрелац свог тима иза Најџела Хејс Дејвиса (23), али је са дебелим разлогом понео статус хероја тима из Истанбула. Иако је Фенербахче… »
Гудурић одвео Фенербахче на кров Европе
Вести онлине 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа нови су шампиони Европе. “Жуто-црни” из Истанбула су у вечерас у Абу Дабију у финалу Евролиге савладали екипу Монака са 81:70 и тако дошли до друге титуле у најелитнијем европском такмичењу. С друге стране… »
Фенербахче шампион Европе, Марко Гудурић херој финала: Партија из снова српског аса у финалу Евролиге
Мондо 25.05.2025
Фенербахче победио Монако у великом финалу Евролиге, уз маестралну игру Марка Гудурића у тренуцима одлуке. Убацио је 19 поена, дао тројку за "оверу" победе и био стрелац кључних поена. Фенербахче је шампион Европе! Победио је… »
Гудурић: О трофеју Евролиге маштао сам као клинац! (ВИДЕО)
Спорт клуб 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа успели су после велике борбе, тврде, праве рововске утакмице, да савладају Монако – 81:70. Освојили су трофеј Евролиге, а на основу приказаног у Абу Дабију, слободно се може рећи апсолутно заслужено… »
Кошаркаши Фенербахчеа освојили Евролигу
Радио сто плус 25.05.2025
Фенербахче су до победе предводили Најџел Хејс-Дејвис са 23 и српски репрезентативац Марко Гудурић са 19, а пратили су их Девон Хол и Вејд Болдвин са по 13 поена. Најефикаснији код Монака били су Алфа Дијало са 19, Мајк Џејмс… »
Емотивни Гудурић након титуле првака Европе – ово су прве речи хероја Фенербахчеа
Нова 25.05.2025
Марко Гудурић, кошаркаш из Србије, постигао је 19 поена међу којима и спектакуларну тројку којом је потврдио титулу првака Европе Фенербахчеа. А по завршетку меча Гудурић није крио срећу: „Ово је тај трофеј који сам чекао целу… »
Меч каријере: Како је Гудурић погађао кључне кошеве у финалу
Спорт клуб 25.05.2025
Фенербахче слави Марка Гудрића, још једном је српски играч играо важну улогу на завршном турниру Евролиге, као пре њега Бодирога, Мицић, Богдановић... Прочитај више… »
Меч каријере: Како је Гудурић погађао кључне кошеве у финалу
Спорт клуб 25.05.2025
Фенербахче слави Марка Гудрића, још једном је српски играч играо важну улогу на завршном турниру Евролиге, као пре њега Бодирога, Мицић, Богдановић... Турски клуб је у финалу у „Етихад арени“ победио Монако и по други пут у… »
Црвено-бели бољи од Зелених у најнебитнијем мечу Евролиге
Кошаркаши Олимпијакоса победили Панатинаикос за треће место на Ф4 Евролиге. Олимпијакос је освојио треће место на фајнал-фору Евролиге у Абу Дабију, пошто су данас савладали Панатинаикос резултатом 97:93, преноси Тањуг. Алек… »
Прве речи марка Гудурића после освајања Евролиге: Србин разнео Монако, свом тиму донео титулу, па заблистао од среће: "Када…
Курир 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа освојили су вечерас титулу првака Европе, пошто су у финалу Евролиге у Абу Дабију победили Монако 81:70 (08:20, 17:13, 19:18, 27:19). Фенербахче су до победе предводили Најџел Хејс-Дејвис са 23 и српски… »
Гудурић: О трофеју Евролиге маштао сам као клинац! (ВИДЕО)
Спорт клуб 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа успели су после велике борбе, тврде, праве рововске утакмице, да савладају Монако – 81:70. Освојили су трофеј Евролиге, а на основу приказаног у Абу Дабију, слободно се може рећи апсолутно заслужено… »
Сузе које ће обићи кошаркашки свет: Гудурић тројком расплакао легенду европске кошарке ВИДЕО
Нова 25.05.2025
Николо Мели, легендарни италијански кошаркаш, коначно је успео да се окити титулом првака Европе након што је његов Фенербахче савладао Монако у финалу турнира у Абу Дабију са 81:70. Мели је у каријери најближи био титули првака… »
Гудурић блиста: "Ово сам сањао као клинац"
Б92 25.05.2025
Кошаркаш Фенербахчеа Марко Гурудирћ био је срећан и поносан псоел освајања Евролиге. Кошаркаши Фенербахчеа победили су Монако резултатом 81:70 и постали шампиони Евролиге. Српски репрезентативац и бивши кошаркаш Црвене звезде… »
"То је кошарка, то је живот"
Б92 25.05.2025
Тренер Монака Василис Спанулис честитао је Фенербахчеу на титули у Евролиги. Кошаркаши Фенербахчеа победили су Монако резултатом 81:70 и постали шампиони Евролиге. Други пут у својој историји су кошаркаши Фенербахчеа освојили… »
Гудурић "извисио" - Американац је МВП!
Б92 25.05.2025
Најџел Хејс-Дејвис проглашен је за МВП Ф4 Евролиге. Кошаркаши Ф енербахчеа победили су Монако резултатом 81:70 и по други пут у својој историји освојили шампионски пехар Евролиге. Српски репрезентативац и бивши кошаркаш Црвене… »
Какав гест капитена - Гудурић са тробојком подигао трофеј Евролиге ВИДЕО
Б92 25.05.2025
Капитен Фенербахчеа Мелих Махмутоглу препустио је подизање трофеја Евролиге Марку Гудурићу након што је тај тим у финалу у Абу Дабију савладао Монако (81:70). У тренутку када је капитен требало да иступи како би му био уручен… »
"Кад сам био клинац сањао сам ово": Марко Гудурић подигао трофеј Евролиге (видео)
Вечерње новости 25.05.2025
ФЕНЕРБАХЧЕ је освојио Евролигу за сезону 2024/25, а јунак победе над Монаком (81:70) био је српски репрезентативац Марко Гудурић. Фото: ЕПА-ЕФЕ/РИАН ЛИМ Сјајну утакмицу одиграо је момак из Прибоја. Постигао је 19 поена и није… »
Ф4 за памћење - исписана историја Евролиге
Б92 25.05.2025
Шарунас Јасикевичус је исписао историју Евролиге у недељу увече. Кошаркаши Ф енербахчеа победили су Монако резултатом 81:70 и по други пут у својој историји освојили шампионски пехар Евролиге. Шарунас Јасикевичус је постао први… »
Он је МВП Евролиге! Фенербахче освојио Евролигу на крилима Гудурића, а МВП награда додељена Американцу
Вечерње новости 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа освојили су Евролигу победивши у финалу Монако, а Најџел Хејс Дејвис проглашен је за МВП-ија фајнал-фора најелитнијег европског такмичења. Фото: ЕПА-ЕФЕ/РИАН ЛИМ Иако је Марко Гудурић био кључан човек за… »
Кошаркаши Фенербахчеа освојили Евролигу, Марко Гудурић херој у финалу против Монака
Политика 25.05.2025
АБУ ДАБИ – Кошаркаши Фенербахчеа нови су шампиони Европе, пошто су вечерас у финалу Фајнал-фора у Абу Дабију савладали Монако резултатом 81:70. Истанбулски гигант дошао је до друге титуле у историји, а најзаслужнији за тријумф… »
Марко Гудурић проглашен за најбољег играча финала Евролиге! "Ово је та утакмица и трофеј за који сам радио"
Телеграф 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа постали су шампиони Евролиге, а за играча финалне утакмице проглашен је нико други него наш Марко Гудурић, који је меч завршио са 19 поена и индексом од чак 27! Емотиван је био говор Марка Гудурића за… »
Какав гест капитена Фенербахчеа! Дао Марку Гудурићу да подигне трофеј Евролиге, завијорила се српска застава
Телеграф 25.05.2025
Невероватне сцене видели смо на уручењу трофеја Евролиге екипи Фенербахчеа! Како обичај налаже, капитен тима који је победио треба да подигне пехар у ваздух, али се то у Абу Дабију није догодило, већ је то учинио наш - Марко… »
Владе Ђуровић поносан на Гудурића: "На Копаонику био мокар и знојав... Та српска застава на њему"
Телеграф 25.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа победили су Монако (81:70) и тако су освојили Евролигу за сезону 2024/25, а Марко Гудурић проглашен је за најбољег играча финалне утакмице, пошто је постигао 19 поена уз индекс 27. Одмах после меча у… »
Лудница на крају финала Евролиге: Марко Гудурић пољубио Јасикевичијуса у главу, па га добро "уздрмао"
Телеграф 25.05.2025
Апсолутна лудница у Абу Дабију! Фенербахче је постао шампион Евролиге после рововске, велике борбе са Монаком (71:80), а један од јунака победе турског тима био је Марко Гудурић, који је убацио 19 поена. Фантастично је одиграо… »
Најџел Хејс-Дејвис проглашен за МВП-ја Фајнал фора Евролиге
Телеграф 25.05.2025
Марко Гудурић је био најкориснији кошаркаш финала Евролиге, а његов саиграч Најџел Хејс-Дејвис је уграбио другу награду. Он је од Паулијуса Мотиејунаса у руке добио пехар намењен МВП-ју читавог Фајнал фора. Статистички… »
Барцокас: Боли полуфинале; Атаман: Желимо грчки трон!
Спорт клуб 25.05.2025
Окршај Олимпијакоса и Панатинаикоса био је пројектован као финале Евролиге, али после пораза од Монака, односно Фенербахчеа, вечити ривали из Грчке, нашли су се у борби за треће место. На крају, славио је Олимпијакос са 97:93… »
Барцокас: Боли полуфинале; Атаман: Желимо грчки трон!
Спорт клуб 25.05.2025
Окршај Олимпијакоса и Панатинаикоса био је пројектован као финале Евролиге, али после пораза од Монака, односно Фенербахчеа, вечити ривали из Грчке, нашли су се у борби за треће место. На крају, славио је Олимпијакос са 97:93… »
Олимпијакос победио Панатинаикос за треће место на фајнал фору Евролиге
Дневник 25.05.2025
Кошаркаши Олимпијакоса освојили су треће место на Фајнал-фору Евролиге у Абу Дабију, пошто су данас савладали Панатинаикос резултатом 97:93. Од самог старта је Олимпијакос изгледао као тим који жели ову победу знатно више од… »
Болан крај за Панатинаикос на Фајнал-фору: Стигао као првак Европе, Олимпијакос га послао кући као последњег
Мондо 25.05.2025
ПАО изгубио од Олимпијакоса 93:97 у утакмици за треће место Фајнал-фора Евролиге. Олимпијакос је победио Панатинаикос 97:93 у утакмици за треће место Фајнал-фора Евролиге. Најомраженији меч свих учесника Ф4 турнира пирејски тим… »
Кошаркаши Олимпијакоса победили Панатинаикос за треће место на Ф4 Евролиге
Политика 25.05.2025
АБУ ДАБИ – Кошаркаши Олимпијакоса освојили су треће место на Фајнал-фору Евролиге у Абу Дабију, пошто су данас савладали Панатинаикос резултатом 97:93. Алек Питерс био је најбољи са 32 поена, уз седам скокова, Саша Везенков… »
Олимпијакос расположенији, Питерс и Везенков напунили кош Панатинаикоса!
Спортске.нет 25.05.2025
Олимпијакос је освојио треће место у Евролиги ове сезоне пошто је у Етихад арени у Абу Дабију успео да савлада највећег ривала, екипу Панатинаикоса, резултатом 97:93. Екипа Јоргоса Барцокаса је била припремљенија вечерас… »
ПОЛУВРЕМЕ - Атаману се не ради, Олимпијакос бољи!
Спортске.нет 25.05.2025
После првих 20 минута утакмице за треће место Евролиге екипа Олимпијакоса доминира и води против Панатинаикоса са 57:46. Олимпијакос је далеко боље ушао у меч. Практично се играло без фаулова, а Везенкову је то највише… »
Жалгирис освојио Евролигу!
Телеграф 25.05.2025
Кошаркаши омладинског погона Жалгириса славили су у финалу АНГТ Евролига турнира за младе у Абу Дабију савладавши екипу Олимпије Милана резултатом 89:81. Иако је Армани водио током већег дела првог полувремена, потпуни преокрет… »
Вести дана »
Аљбин Курти остаје без власти? Или нови мандатар или нови избори на Косову
BBC News пре 48 минутајош 33 повезане
Брутално убиство потресло Словенију: Због трагедије двоје министара поднело оставке
Мондо пре 7 минутајош 24 повезане