Povezane vesti
Baki B3 rekao da njen ples izgleda kao striptiz, a sada mu je Tea Tairović u "Sceni specijal" na TV "Blic" odgovorila, pa…
Blic 25.05.2025
Denser Baki B3 i jedan od začetnika plesa na našim prostorima bez dlake na jeziku isprozivao je nedavno Teu Tairović. Bakiju su se svideli plesni pokreti Teodore Džehverović, ali i Milice Pavlović. - S obzirom da sam počeo kao plesač i denser i mnogo se… »
''Šta fali seljani?'' Oglasila se Tea Tairović nakon što je Baki B3 kritikovao njen ples na nastupima
Alo 25.05.2025
Rekla šta joj je na duši! Denser Baki B3 i jedan od začetnika plesa na našim prostorima bez dlake na jeziku isprozivao je nedavno Teu Tairović. Bakiju su se svideli plesni pokreti Teodore Džehverović, ali i Milice Pavlović. - S obzirom da sam počeo kao… »
"Šta fali seljani?" Nakon što je Baki B3 rekao da njen ples izgleda kao striptiz, oglasila se i pevačica: Nije mi jasan
Kurir 25.05.2025
Denser Baki B3 i jedan od začetnika plesa na našim prostorima bez dlake na jeziku isprozivao je nedavno Teu Tairović. Bakiju su se svideli plesni pokreti Teodore Džehverović, ali i Milice Pavlović. - S obzirom da sam počeo kao plesač i denser i mnogo se… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 7 satijoš 8 povezanih

Pretežno sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje bez kiše, do 33 stepena
RTV pre 5 satijoš 1 povezana