Повезане вести
Баки Б3 рекао да њен плес изгледа као стриптиз, а сада му је Теа Таировић у "Сцени специјал" на ТВ "Блиц" одговорила, па…
Блиц пре 8 дана
Денсер Баки Б3 и један од зачетника плеса на нашим просторима без длаке на језику испрозивао је недавно Теу Таировић. Бакију су се свидели плесни покрети Теодоре Џехверовић, али и Милице Павловић. - С обзиром да сам почео… »
''Шта фали сељани?'' Огласила се Теа Таировић након што је Баки Б3 критиковао њен плес на наступима
Ало пре 7 дана
Рекла шта јој је на души! Денсер Баки Б3 и један од зачетника плеса на нашим просторима без длаке на језику испрозивао је недавно Теу Таировић. Бакију су се свидели плесни покрети Теодоре Џехверовић, али и Милице… »
"Шта фали сељани?" Након што је Баки Б3 рекао да њен плес изгледа као стриптиз, огласила се и певачица: Није ми јасан
Курир пре 7 дана
Денсер Баки Б3 и један од зачетника плеса на нашим просторима без длаке на језику испрозивао је недавно Теу Таировић. Бакију су се свидели плесни покрети Теодоре Џехверовић, али и Милице Павловић. - С обзиром да сам почео… »
Вести дана »

Кога би Вучић могао да хапси после тврдњи Маринике Тепић и какве везе Макрон има с тим?
Данас пре 1 сатјош 33 повезане

Мали: Србија заинтересирана за концесију двају зрачних лука у Црној Гори
СЕЕбиз пре 2 сатајош 21 повезана

Укинут притвор оптуженима за напад на студенте у блокади у Новом Саду
Телеграф пре 9 минутајош 10 повезаних

АП: Српски студенти протестом обележили седам месеци од трагедије на железничкој станици
Бета пре 6 сатијош 22 повезане