Povezane vesti
Prvo se mučio, pa razneo protivnika... Muzeti se prošetao do drugog kola Rolan Garosa, Hofman mu nije mogao ništa!
Kurir pre 3 dana
Osmi teniser sveta Italijan Lorenco Museti plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas posle tri seta pobedio Nemca Janika Hofmana 7:5, 6:2, 6:0.On je pobedio 137. igrača na ATP listi posle dva sata i devet minuta. Plasman u drugo kolo danas… »
Kakva scena: Đoković, Federer i Mari se pojavili na oproštaju Nadala, on u suzama održao govor za sva vremena
Telegraf pre 3 dana
Mnogo emocija viđeno je na Rolan Garosu danas, gde je na Filip Šatrijeu upriličen oproštaj za Rafaela Nadala, koji se u suzama oprostio od navijača na turniru gde je osvojio neverovatnih 14 trofeja. Organizatori su napravili veliko iznenađenje za… »
U šljaci zauvek ostale stope jednog od najvećih, Nadal se oprostio od svoje "kraljevine"
Novi magazin pre 2 dana
Uz mnogo emocija, sa suzama u očima, španski teniser Rafael Nadal, oprostio se danas od Rolan Garosa na kojem je u svojoj sjajnoj karijeri osvojio 14 trofeja. Na svečanosti priređenoj na terenu Filip Šartrije, on se zahvalio svima koji su ga pratili… »
Emotivno veče na Rolan Garosu - Novak, Federer i Marej u čast Rafe Nadala!
Sportske.net pre 2 dana
Prvog dana Rolan Garosa održana je ceremonija u čast nekadašnjeg španskog tenisera Rafaela Nadala, a ceremoniji su prisustvovali njegovi veliki rivali Novak Đoković, Rodžer Federer i Endi Marej. Njihovo zajedničko pojavljivanje na terenu označilo… »
"Valjda ću drugima biti noćna mora, a ne sebi": Olga dominirala na Rolan Garosu, pa zapretila svima
Mondo pre 2 dana
Olga Danilović je posle pobede u prvom kolu Rolan Garosa pričala je sa novinarima. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Olga Danilović odlično je započela takmičenje na Rolan Garosu. U prvom kolu pobedila je Lejlu Fernandez, grend slem… »
Rafael Nadal doveo sina da upozna Đokovića, Federera i Marija: Oduševiće vas šta je uradio kad ih je video
Telegraf pre 2 dana
Mnogo emocija viđeno je na Rolan Garosu u nedelju, gde se od navijača na Filip Šatrijeu oprostio Rafael Nadal, jedan od najvećih ikada i definitivno najveći ikada kada je u pitanju šljaka i Rolan Garos. Rafael Nadal je osvojio čak 14 pehara na… »
Olga Danilović savladala Lejlu Fernandez za plasman u drugo kolo Rolan Garosa; Nina Stojanović predala meč
RTV pre 2 dana
PARIZ - Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas savladala Kanađanku Lejlu Fernandez rezultatom 6:3, 6:1. Danilovićeva je na startu meča oduzela servis rivalki, Kanađanka je odmah uzvratila, ali je Olga… »
Đoković, Federer i Mari ispratili Nadala u penziju: Emotivne scene na Rolan Garosu /video/
Sputnik pre 2 dana
Rafael Nadal, proslavljeni španski teniser, zvanično se oprostio od tenisa na Rolan Garosu. Tokom emotivnog govora „kralj šljake“ posebno je istakao da je do velikih uspeha dolazio zbog rivalstava sa Novakom Đokovićem, Rodžerom Federerom i… »
"To me nikada nije previše tangiralo" Olga Danilović otvorila dušu posle pobede na Rolan Garosu - odmah je prokomentarisala…
Kurir pre 2 dana
Ono što će iz statistike ovog meča biti upamćeno je 75% osvojenih poena na riternu 2. servisa, odličnih 43% na riternu prvog, 5 od 9 realizovanih brejk lopti i izuzetna agresivnost izražena u 24 osvojena poena od 39 odigranih do 4 razmene, kao i 15… »
Kome je Olga noćna mora: Moram sebe da pohvalim…
Sport klub pre 2 dana
Srpska teniserka Olga Danilović bila je ponosna na svoju igru u trijumfu nad Lejlom Fernandez – 6:3, 6:1 – na startu Rolan Garosa. „Jedan od najboljih početaka bilo kog turnira za mene, naročito slema. Znala sam s kim igram i znala sam da ne smem… »
Olga Danilović u drugom kolu Rolan Garosa
Radio 021 pre 2 dana
Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je posle dva seta pobedila Kanađanku Lejlu Fernandes 6:3, 6:1. Danilović, 34. teniserka sveta, pobedila je 27. igračicu na WTA listi posle sat i 15 minuta. Danilović je u… »
Ponosna sam na sebe: Olga Danilović posle ubedljive pobede u 1. kolu Rolan Garosa
Večernje novosti pre 2 dana
Blistala je Olga Danilović (34. VTA) posle pobede u 1. kolu Rolan Garosa protiv Kanađanke Lejle Fernandez Fernandez (27), sa 6:3, 6:1. Foto: Goran Čvorović - Bilo je ovo jedno od top tri otvaranja bilo kog turnira – ocenila je Danilovićeva. Na… »
Kraj jedne ere: Rafael Nadal u suzama se oprostio od Rolan Garosa, grli trogodišnjeg sina
Hello pre 2 dana
Desetak dana uoči svog 39. rođendana, Rafael Nadal rekao je zbogom tenisu. Spektakularan oproštaj organizovan je prvog dana Rolan Garosa, a osvajač 14 grend slem titula nije moga oda sakrije suze. Odat je omaž jednoj veličanstvenoj karijeri, a na… »
Nadal se oprostio od Rolan Garosa: Ništa ne bih uspeo bez Endija, Novaka i Rodžera...
Sportski žurnal pre 2 dana
Neverovatna priča počela je 2004. godine kada sam prvi put došao, jedva sam mogao da hodam zbog povrede stopala i tada sam došao na teren sa štakama, nadajući se da ću igrati sledeće godine, podsetio je Rafa. Španski teniser Rafael Nadal… »
(Foto, video) Nadal se oprostio od Pariza: "Endi, Novak i Rodžer – ne bi bilo isto bez njih"
Dnevnik pre 2 dana
Španski teniser Rafael Nadal oprostio se od publike u Parizu, na ceremoniji koja je priređena njemu u čast na kraju dnevnog programa prvog dana Rolan Garosa. Osvajač 14 "Kupa Musketara" je izašao na šljaku terena "Filip Šatrije", ovoga puta u… »
Kome je Olga noćna mora: Moram sebe da pohvalim…
Sport klub pre 2 dana
Srpska teniserka Olga Danilović bila je ponosna na svoju igru u trijumfu nad Lejlom Fernandez – 6:3, 6:1 – na startu Rolan Garosa. Pročitaj više… »
Emotivno na oproštaju: Novak zagrlio Nadala, a on mu poručio: "Mnogo si mi problema zadavao..." foto
Kurir pre 2 dana
Rafael Nadal, kralj šljake i 14-struki šampion Rolan Garosa, oprostio se od profesionalnog tenisa uz emotivnu ceremoniju, a njegov najveći rival i prijatelj, Novak Đoković, ispratio ga je zagrljajem koji je dirnuo ceo svet. Među prisutnima su bili i… »
Danilović blista posle pobede: On me zna najbolje posle moje porodice – nadam se da sam sada više noćna mora rivalkama
Nova pre 2 dana
Olga Danilović je furiozno započela Rolan Garos i sa 6:3, 6:1 počistila Lejlu Ferndandez, vicešampionku US Opena iz 2021. godine, a nakon tog susreta je imala razloga za zadovoljstvo. Nije skrivala oduševljenje zbog toga što je uspela da ovako da… »
Olga "noćna mora" Danilović: "To me nije nikada previše tangiralo!"
B92 pre 2 dana
Srpska teniserka Olga Danilović bila je opravdano zadovoljna partijom koju je pružila u prvom kolu Rolan Garosa. Danilovićeva je Rolan Garos startovala ubedljivom pobedom nad Lejlom Fernandez. Posle meča upitali smo je da li je saglasna da joj je ovo… »
Nadal se pozdravio sa Rolan Garosom: Ispratili ga Novak, Endi i Rodžer!
Euronews pre 3 dana
Španski teniser Rafael Nadal, osvajač rekordnih 14 titula na Rolan Garosu, oprostio se danas od navijača u Parizu na emotivnoj svečanosti na terenu "Filip Šatrije". "Mnogo emocija sam doživeo ovde. Hvala svima u organizaciji što ste mi dali priliku… »
Zbogom, druga familijo! "Novosti" na dirljivom oproštaju Rafaela Nadala na Rolan Garosu
Večernje novosti pre 3 dana
Otisak stopala najvećeg igrača u istoriji Rolan Garosa, četrnaestostrukog osvajača Rafaela Nadala, zauvek će ostati ugraviran na ploči uz mrežu na Centralnom terenu "Filip Šatrije". FOTO: Tanjug/AP Ovo iznenađenje organizatora rasplakalo je… »
Nadalov emotivni oproštaj: Bez Novaka, Rodžera i Endija ništa ne bi bilo isto
RTS pre 3 dana
Španski teniser Rafael Nadal, osvajač rekordnih 14 titula na Rolan Garosu, oprostio se od navijača u Parizu na emotivnoj svečanosti na terenu "Filip Šatrije". "Mnogo emocija sam doživeo ovde. Hvala svima u organizaciji što ste mi dali priliku da se… »
"Novače, ti još ne znaš što i Federer": Nadal se obratio Đokoviću pred punim stadionom, zapamtiće mu ove reči
Mondo pre 3 dana
Rafael Nadal dočekao je Novaka Đokovića na svom oproštaju na Rolan Garosu. Imao je za njega poruku koju će sigurno zapamtiti. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Novak Đoković bio je prisutan na tribinama stadiona "Filip Šatrije" na… »
Uplakani Nadal nije mogao da se smiri! Tu su Nole, Rodžer i Endi
Sport klub pre 3 dana
Rafael Nadal se na spektakularan način, emotivan, oprostio od Rolan Garosa, turnira na kome je godinama dominirao. Tokom skoro jednočasvnog programa, bilo je mnogo suza, aplauza i nostalgije. Legendarni Španac je 14. puta slavio na Otvorenom prvenstvu… »
Šta je Rafa rekao Novaku, RF i Endiju: Nole, ti još ne znaš…
Sport klub pre 3 dana
Ceremoniju posvećenu Rafalu Nadalu na Rolan Garosu uveličali su i trojica njegovih najvećih rivala – Endi Mari, Rodžer Federer i Novak Đoković. Uplakani Nadal nije mogao da se smiri! Tu su Nole, Rodžer i Endi Ceo program trajao je skoro sat, a… »
Šta je Rafa rekao Novaku, RF i Endiju: Nole, ti još ne znaš…
Sport klub pre 3 dana
Ceremoniju posvećenu Rafalu Nadalu na Rolan Garosu uveličali su i trojica njegovih najvećih rivala – Endi Mari, Rodžer Federer i Novak Đoković. Pročitaj više… »
Uplakani Nadal nije mogao da se smiri! Tu su Nole, Rodžer i Endi
Sport klub pre 3 dana
Rafael Nadal se na spektakularan način, emotivan, oprostio od Rolan Garosa, turnira na kome je godinama dominirao. Tokom skoro jednočasvnog programa, bilo je mnogo suza, aplauza i nostalgije. Pročitaj više… »
Nadal se oprostio od Pariza: "Endi, Novak i Rodžer - ne bi bilo isto bez njih" VIDEO
B92 pre 3 dana
Španski teniser Rafael Nadal oprostio se od publike u Parizu, na ceremoniji koja je priređena njemu u čast na kraju dnevnog programa prvog dana Rolan Garosa. Osvajač 14 "Kupa Musketara" je izašao na šljaku terena "Filip Šatrije", ovoga puta u… »
Nadal postao besmrtan u Parizu FOTO
B92 pre 3 dana
Španski teniser Rafael Nadal zauvek je ostavio svoj trag na "Filipu Šatrijeu". I to bukvalno. U nedelju, prvog dana ovogodišnjeg Rolan Garosa, na kraju dnevnog programa je održana ceremonija u čast četrnaestostrukog šampiona u Parizu. Pred… »
Nadal se oprostio od Rolan Garosa: Ništa ne bih uspeo bez Endija, Novaka i Rodžera
Politika pre 3 dana
PARIZ – Španski teniser Rafael Nadal, osvajač rekordnih 14 titula na Rolan Garosu, oprostio se danas od navijača u Parizu na emotivnoj svečanosti na terenu „Filip Šatrije". "Mnogo emocija sam doživeo ovde. Hvala svima u organizaciji što ste mi… »
Rafael Nadal na terenu Rolan Garosa dobio nešto što niko nije, organizatori ga iznenadili na kraju ceremonije
Telegraf pre 3 dana
Izuzetno emotivnu ceremoniju imao je Rafael Nadal ove večeri na terenima Rolan Garosa, gde su mu se Parižani zahvalili za sve uspehe i emocije koje je ostvario u prestonici Francuske kroz sve ove godine. Održao je Rafa Nadal emotivan govor na… »
"Zbog tebe sam plakao, ti si me doveo ovde": Rafael Nadal se slomio na oproštaju od Rolan Garosa, svi u suzama
Mondo pre 3 dana
Najveći šampion šljake Rafael Nadal dirljivo se oprostio od turnira na kojem je osvojio 14 grend slem titula. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Veliki Rafael Nadal (38) dobio je šampionski oproštaj na Rolan Garosu na dan početka grend slema na… »
Rafa: "Novače, ti još ne znaš..." FOTO
B92 pre 3 dana
Španski teniser Rafael Nadal imao je posebnu poruku za svoje najveće rivale, na ceremoniji u Parizu koja je priređena njemu u čast. Rodžer Federer, Novak Đoković i Endi Mari su mu se pridružili na terenu "Filip Šatrijea", a posle kratkog pozdrava… »
Rafael Nadal u suzama spomenuo Đokovića i Federera: "Bez njih ništa ne bi bilo moguće"
Telegraf pre 3 dana
Jedan od najvećih tenisera u istoriji i sasvim sigurno najbolji ikad kada se igra na šljaci, Rafael Nadal, imao je veličanstven oproštaj na Rolan Garosu, gde je održao dirljiv govor, gde se u suzama oprostio od navijača. Rafael Nadal je na kraju… »
Naježićete se zbog reči Novaka Đokovića: "Nisam mislio da će mi to uraditi Nadalova penzija"
Mondo pre 3 dana
Novak Đoković ispričao da je penzionisanje Rafaela Nadala imalo velikog uticaja na njega. Španski teniser Rafael Nadal povukao se krajem prošle godine i danas će mu na Rolan Garosu biti održan prigodan oproštaj. Osvajao je čak 14 puta titulu na… »
Vesti dana »

Počelo suđenje za napad na studente u Novom Sadu: Optuženi aktivisti SNS-a ćutali pred sudom (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 57 povezanih

Mesarovićeva: Sramna odluka o puštanju iz pritvora optuženih za rušenje ustavnog poretka
Politika pre 2 satajoš 21 povezana

Pravni fakultet u Beogradu od ponedeljka počinje sa nadoknadom nastave
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih

Rusija predložila drugu rundu razgovora sa Ukrajinom 2. juna u Istanbulu
Novi magazin pre 31 minutajoš 42 povezane

Novi UDžBENICI od nacionalnog značaja postaju obavezni? Evo šta to znači za đake i roditelje
Dnevnik pre 31 minutajoš 13 povezanih