Повезане вести

Прво се мучио, па разнео противника... Музети се прошетао до другог кола Ролан Гароса, Хофман му није могао ништа!

Прво се мучио, па разнео противника... Музети се прошетао до другог кола Ролан Гароса, Хофман му није могао ништа!

Курир 25.05.2025
Осми тенисер света Италијан Лоренцо Мусети пласирао се у друго коло Ролан Гароса, пошто је данас после три сета победио Немца Јаника Хофмана 7:5, 6:2, 6:0.Он је победио 137. играча на АТП листи после два сата и девет минута… »
Каква сцена: Ђоковић, Федерер и Мари се појавили на опроштају Надала, он у сузама одржао говор за сва времена

Каква сцена: Ђоковић, Федерер и Мари се појавили на опроштају Надала, он у сузама одржао говор за сва времена

Телеграф 25.05.2025
Много емоција виђено је на Ролан Гаросу данас, где је на Филип Шатријеу уприличен опроштај за Рафаела Надала, који се у сузама опростио од навијача на турниру где је освојио невероватних 14 трофеја. Организатори су направили… »
У шљаци заувек остале стопе једног од највећих, Надал се опростио од своје "краљевине"

У шљаци заувек остале стопе једног од највећих, Надал се опростио од своје "краљевине"

Нови магазин 25.05.2025
Уз много емоција, са сузама у очима, шпански тенисер Рафаел Надал, опростио се данас од Ролан Гароса на којем је у својој сјајној каријери освојио 14 трофеја. На свечаности приређеној на терену Филип Шартрије, он се захвалио… »
Емотивно вече на Ролан Гаросу - Новак, Федерер и Мареј у част Рафе Надала!

Емотивно вече на Ролан Гаросу - Новак, Федерер и Мареј у част Рафе Надала!

Спортске.нет 25.05.2025
Првог дана Ролан Гароса одржана је церемонија у част некадашњег шпанског тенисера Рафаела Надала, а церемонији су присуствовали његови велики ривали Новак Ђоковић, Роџер Федерер и Енди Мареј. Њихово заједничко појављивање… »
"Ваљда ћу другима бити ноћна мора, а не себи": Олга доминирала на Ролан Гаросу, па запретила свима

"Ваљда ћу другима бити ноћна мора, а не себи": Олга доминирала на Ролан Гаросу, па запретила свима

Мондо 25.05.2025
Олга Даниловић је после победе у првом колу Ролан Гароса причала је са новинарима. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Олга Даниловић одлично је започела такмичење на Ролан Гаросу. У првом колу победила је Лејлу Фернандез, гренд… »
Рафаел Надал довео сина да упозна Ђоковића, Федерера и Марија: Одушевиће вас шта је урадио кад их је видео

Рафаел Надал довео сина да упозна Ђоковића, Федерера и Марија: Одушевиће вас шта је урадио кад их је видео

Телеграф 25.05.2025
Много емоција виђено је на Ролан Гаросу у недељу, где се од навијача на Филип Шатријеу опростио Рафаел Надал, један од највећих икада и дефинитивно највећи икада када је у питању шљака и Ролан Гарос. Рафаел Надал је освојио… »
Олга Даниловић савладала Лејлу Фернандез за пласман у друго коло Ролан Гароса; Нина Стојановић предала меч

Олга Даниловић савладала Лејлу Фернандез за пласман у друго коло Ролан Гароса; Нина Стојановић предала меч

РТВ 25.05.2025
ПАРИЗ - Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса, пошто је данас савладала Канађанку Лејлу Фернандез резултатом 6:3, 6:1. Даниловићева је на старту меча одузела сервис ривалки, Канађанка је одмах… »
Ђоковиц́, Федерер и Мари испратили Надала у пензију: Емотивне сцене на Ролан Гаросу /видео/

Ђоковиц́, Федерер и Мари испратили Надала у пензију: Емотивне сцене на Ролан Гаросу /видео/

Спутник 25.05.2025
Рафаел Надал, прослављени шпански тенисер, званично се опростио од тениса на Ролан Гаросу. Током емотивног говора „краљ шљаке“ посебно је истакао да је до великих успеха долазио због ривалстава са Новаком Ђоковиц́ем, Роџером… »
"То ме никада није превише тангирало" Олга Даниловић отворила душу после победе на Ролан Гаросу - одмах је прокоментарисала…

"То ме никада није превише тангирало" Олга Даниловић отворила душу после победе на Ролан Гаросу - одмах је прокоментарисала…

Курир 25.05.2025
Оно што ће из статистике овог меча бити упамћено је 75% освојених поена на ритерну 2. сервиса, одличних 43% на ритерну првог, 5 од 9 реализованих брејк лопти и изузетна агресивност изражена у 24 освојена поена од 39 одиграних до… »
Коме је Олга ноћна мора: Морам себе да похвалим…

Спорт клуб 25.05.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић била је поносна на своју игру у тријумфу над Лејлом Фернандез – 6:3, 6:1 – на старту Ролан Гароса. „Један од најбољих почетака било ког турнира за мене, нарочито слема. Знала сам с ким играм и… »
Олга Даниловић у другом колу Ролан Гароса

Олга Даниловић у другом колу Ролан Гароса

Радио 021 25.05.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у друго коло Ролан Гароса, пошто је после два сета победила Канађанку Лејлу Фернандес 6:3, 6:1. Даниловић, 34. тенисерка света, победила је 27. играчицу на ВТА листи после сат и 15… »
Поносна сам на себе: Олга Даниловић после убедљиве победе у 1. колу Ролан Гароса

Поносна сам на себе: Олга Даниловић после убедљиве победе у 1. колу Ролан Гароса

Вечерње новости 25.05.2025
Блистала је Олга Даниловић (34. ВТА) после победе у 1. колу Ролан Гароса против Канађанке Лејле Фернандез Фернандез (27), са 6:3, 6:1. Фото: Горан Чворовић - Било је ово једно од топ три отварања било ког турнира – оценила је… »
Крај једне ере: Рафаел Надал у сузама се опростио од Ролан Гароса, грли трогодишњег сина

Крај једне ере: Рафаел Надал у сузама се опростио од Ролан Гароса, грли трогодишњег сина

Хелло 25.05.2025
Десетак дана уочи свог 39. рођендана, Рафаел Надал рекао је збогом тенису. Спектакуларан опроштај организован је првог дана Ролан Гароса, а освајач 14 гренд слем титула није мога ода сакрије сузе. Одат је омаж једној… »
Надал се опростио од Ролан Гароса: Ништа не бих успео без Ендија, Новака и Роџера...

Надал се опростио од Ролан Гароса: Ништа не бих успео без Ендија, Новака и Роџера...

Спортски журнал 25.05.2025
Невероватна прича почела је 2004. године када сам први пут дошао, једва сам могао да ходам због повреде стопала и тада сам дошао на терен са штакама, надајући се да ћу играти следеће године, подсетио је Рафа. Шпански тенисер… »
Емотивно на опроштају: Новак загрлио Надала, а он му поручио: "Много си ми проблема задавао..." фото

Емотивно на опроштају: Новак загрлио Надала, а он му поручио: "Много си ми проблема задавао..." фото

Курир 25.05.2025
Рафаел Надал, краљ шљаке и 14-струки шампион Ролан Гароса, опростио се од професионалног тениса уз емотивну церемонију, а његов највећи ривал и пријатељ, Новак Ђоковић, испратио га је загрљајем који је дирнуо цео свет. Међу… »
Даниловић блиста после победе: Он ме зна најбоље после моје породице – надам се да сам сада више ноћна мора ривалкама

Даниловић блиста после победе: Он ме зна најбоље после моје породице – надам се да сам сада више ноћна мора ривалкама

Нова 25.05.2025
Олга Даниловић је фуриозно започела Ролан Гарос и са 6:3, 6:1 почистила Лејлу Ферндандез, вицешампионку УС Опена из 2021. године, а након тог сусрета је имала разлога за задовољство. Није скривала одушевљење због тога што је… »
(Фото, видео) Надал се опростио од Париза: "Енди, Новак и Роџер – не би било исто без њих"

(Фото, видео) Надал се опростио од Париза: "Енди, Новак и Роџер – не би било исто без њих"

Дневник 25.05.2025
Шпански тенисер Рафаел Надал опростио се од публике у Паризу, на церемонији која је приређена њему у част на крају дневног програма првог дана Ролан Гароса. Освајач 14 "Купа Мускетара" је изашао на шљаку терена "Филип Шатрије"… »

Спорт клуб 25.05.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић била је поносна на своју игру у тријумфу над Лејлом Фернандез – 6:3, 6:1 – на старту Ролан Гароса. Прочитај више… »
Олга "ноћна мора" Даниловић: "То ме није никада превише тангирало!"

Олга "ноћна мора" Даниловић: "То ме није никада превише тангирало!"

Б92 25.05.2025
Српска тенисерка Олга Даниловић била је оправдано задовољна партијом коју је пружила у првом колу Ролан Гароса. Даниловићева је Ролан Гарос стартовала убедљивом победом над Лејлом Фернандез. После меча упитали смо је да ли је… »
Надал се поздравио са Ролан Гаросом: Испратили га Новак, Енди и Роџер!

Надал се поздравио са Ролан Гаросом: Испратили га Новак, Енди и Роџер!

Еуроневс 25.05.2025
Шпански тенисер Рафаел Надал, освајач рекордних 14 титула на Ролан Гаросу, опростио се данас од навијача у Паризу на емотивној свечаности на терену "Филип Шатрије". "Много емоција сам доживео овде. Хвала свима у организацији што… »
Збогом, друга фамилијо! "Новости" на дирљивом опроштају Рафаела Надала на Ролан Гаросу

Збогом, друга фамилијо! "Новости" на дирљивом опроштају Рафаела Надала на Ролан Гаросу

Вечерње новости 25.05.2025
Отисак стопала највећег играча у историји Ролан Гароса, четрнаестоструког освајача Рафаела Надала, заувек ће остати угравиран на плочи уз мрежу на Централном терену "Филип Шатрије". ФОТО: Тањуг/АП Ово изненађење организатора… »
Надалов емотивни опроштај: Без Новака, Роџера и Ендија ништа не би било исто

Надалов емотивни опроштај: Без Новака, Роџера и Ендија ништа не би било исто

РТС 25.05.2025
Шпански тенисер Рафаел Надал, освајач рекордних 14 титула на Ролан Гаросу, опростио се од навијача у Паризу на емотивној свечаности на терену "Филип Шатрије". "Много емоција сам доживео овде. Хвала свима у организацији што сте ми… »
"Новаче, ти још не знаш што и Федерер": Надал се обратио Ђоковићу пред пуним стадионом, запамтиће му ове речи

"Новаче, ти још не знаш што и Федерер": Надал се обратио Ђоковићу пред пуним стадионом, запамтиће му ове речи

Мондо 25.05.2025
Рафаел Надал дочекао је Новака Ђоковића на свом опроштају на Ролан Гаросу. Имао је за њега поруку коју ће сигурно запамтити. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Новак Ђоковић био је присутан на трибинама стадиона "Филип Шатрије"… »
Уплакани Надал није могао да се смири! Ту су Ноле, Роџер и Енди

Спорт клуб 25.05.2025
Рафаел Надал се на спектакуларан начин, емотиван, опростио од Ролан Гароса, турнира на коме је годинама доминирао. Током скоро једночасвног програма, било је много суза, аплауза и носталгије. Легендарни Шпанац је 14. пута славио… »
Шта је Рафа рекао Новаку, РФ и Ендију: Ноле, ти још не знаш…

Спорт клуб 25.05.2025
Церемонију посвећену Рафалу Надалу на Ролан Гаросу увеличали су и тројица његових највећих ривала – Енди Мари, Роџер Федерер и Новак Ђоковић. Уплакани Надал није могао да се смири! Ту су Ноле, Роџер и Енди Цео програм трајао… »

Спорт клуб 25.05.2025
Церемонију посвећену Рафалу Надалу на Ролан Гаросу увеличали су и тројица његових највећих ривала – Енди Мари, Роџер Федерер и Новак Ђоковић. Прочитај више… »

Спорт клуб 25.05.2025
Рафаел Надал се на спектакуларан начин, емотиван, опростио од Ролан Гароса, турнира на коме је годинама доминирао. Током скоро једночасвног програма, било је много суза, аплауза и носталгије. Прочитај више… »
Надал се опростио од Париза: "Енди, Новак и Роџер - не би било исто без њих" ВИДЕО

Надал се опростио од Париза: "Енди, Новак и Роџер - не би било исто без њих" ВИДЕО

Б92 25.05.2025
Шпански тенисер Рафаел Надал опростио се од публике у Паризу, на церемонији која је приређена њему у част на крају дневног програма првог дана Ролан Гароса. Освајач 14 "Купа Мускетара" је изашао на шљаку терена "Филип Шатрије"… »
Надал постао бесмртан у Паризу ФОТО

Надал постао бесмртан у Паризу ФОТО

Б92 25.05.2025
Шпански тенисер Рафаел Надал заувек је оставио свој траг на "Филипу Шатријеу". И то буквално. У недељу, првог дана овогодишњег Ролан Гароса, на крају дневног програма је одржана церемонија у част четрнаестоструког шампиона у… »
Надал се опростио од Ролан Гароса: Ништа не бих успео без Ендија, Новака и Роџера

Надал се опростио од Ролан Гароса: Ништа не бих успео без Ендија, Новака и Роџера

Политика 25.05.2025
ПАРИЗ – Шпански тенисер Рафаел Надал, освајач рекордних 14 титула на Ролан Гаросу, опростио се данас од навијача у Паризу на емотивној свечаности на терену „Филип Шатрије". "Много емоција сам доживео овде. Хвала свима у… »
Рафаел Надал на терену Ролан Гароса добио нешто што нико није, организатори га изненадили на крају церемоније

Рафаел Надал на терену Ролан Гароса добио нешто што нико није, организатори га изненадили на крају церемоније

Телеграф 25.05.2025
Изузетно емотивну церемонију имао је Рафаел Надал ове вечери на теренима Ролан Гароса, где су му се Парижани захвалили за све успехе и емоције које је остварио у престоници Француске кроз све ове године. Одржао је Рафа Надал… »
"Због тебе сам плакао, ти си ме довео овде": Рафаел Надал се сломио на опроштају од Ролан Гароса, сви у сузама

"Због тебе сам плакао, ти си ме довео овде": Рафаел Надал се сломио на опроштају од Ролан Гароса, сви у сузама

Мондо 25.05.2025
Највећи шампион шљаке Рафаел Надал дирљиво се опростио од турнира на којем је освојио 14 гренд слем титула. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Велики Рафаел Надал (38) добио је шампионски опроштај на Ролан Гаросу на дан… »
Рафа: "Новаче, ти још не знаш..." ФОТО

Рафа: "Новаче, ти још не знаш..." ФОТО

Б92 25.05.2025
Шпански тенисер Рафаел Надал имао је посебну поруку за своје највеће ривале, на церемонији у Паризу која је приређена њему у част. Роџер Федерер, Новак Ђоковић и Енди Мари су му се придружили на терену "Филип Шатријеа", а после… »
Рафаел Надал у сузама споменуо Ђоковића и Федерера: "Без њих ништа не би било могуће"

Рафаел Надал у сузама споменуо Ђоковића и Федерера: "Без њих ништа не би било могуће"

Телеграф 25.05.2025
Један од највећих тенисера у историји и сасвим сигурно најбољи икад када се игра на шљаци, Рафаел Надал, имао је величанствен опроштај на Ролан Гаросу, где је одржао дирљив говор, где се у сузама опростио од навијача. Рафаел… »
Најежићете се због речи Новака Ђоковића: "Нисам мислио да ће ми то урадити Надалова пензија"

Најежићете се због речи Новака Ђоковића: "Нисам мислио да ће ми то урадити Надалова пензија"

Мондо 25.05.2025
Новак Ђоковић испричао да је пензионисање Рафаела Надала имало великог утицаја на њега. Шпански тенисер Рафаел Надал повукао се крајем прошле године и данас ће му на Ролан Гаросу бити одржан пригодан опроштај. Освајао је чак 14… »

Вести дана »